Haber Teleservice Değişim Süreci Paylaşımlarımız

Sponsorlu Bağlantılar

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Ne 925'miş be hala garantisi var demek :D
O değil bunların yapacakları iş bu kadar olur zaten.
Bu arada, değişim cihazın imei'si Cihaz Takip'teki Değişim Seri Numarası kısmında mı yazıyor ve iş emri değişmiyor mu bilgileri girerken? :hmmm
Hayır lumia 830 imei ile kaydetmişler yani değişim cihazının imei ile tam bir mal bu kayıt yapan gerizekalı

• Beğen
Tepkiler: erhanercan

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Bunlat evrensel mal galaktik mal

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Bu teleserviste üst makam yokmu be kardeşim bu durumu oralara taşısak. bu nedir yaw

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
üst makam kendi çalışanını korur muhtemelen yoksa yıllardır aynı mallıkları niye yapsınlar

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Hayır lumia 830 imei ile kaydetmişler yani değişim cihazının imei ile tam bir mal bu kayıt yapan gerizekalı
he sorgulamadaki Seri numarası kısmındaki imei yerine mi diğer değişim cihazınkini yazmışlar dimi?
O zaman başka imei olduğu için yeni iş emri ve imei bilgilerini tekrar Teleservice'ten alıyorsun:hmmm

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
he sorgulamadaki Seri numarası kısmındaki imei yerine mi diğer değişim cihazınkini yazmışlar dimi?
O zaman başka imei olduğu için yeni iş emri ve imei bilgilerini tekrar Teleservice'ten alıyorsun:hmmm
bugün yoğun bir telefon trafiğinden sonra garanti işini hallettik,şuan tamire alındı gözüküyor. Aldığım yerden de fatura üzerine imei yazmalarını istedim yollayacaklar bakalım.

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
bugün yoğun bir telefon trafiğinden sonra garanti işini hallettik,şuan tamire alındı gözüküyor. Aldığım yerden de fatura üzerine imei yazmalarını istedim yollayacaklar bakalım.

Oh be :) ulan simdide daha boktan bi telefon vermesinler yerine :))))) hersey beklenir bunlardan sinirim bozuldu yine :)

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Oh be :) ulan simdide daha boktan bi telefon vermesinler yerine :))))) hersey beklenir bunlardan sinirim bozuldu yine :)
Aklıma da gelmedi değil hala ameliyatta gözüküyor. bakalım sonuç ne olacak merakla bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Değişim cihazı ayıplı direk onarimi yapilmadan degistirmeleri lazim ama bakalım bunlara kapali kutu patlıcan hiyat fln gondermek lazim ödemeli :)
Hasar bilgilerine de simdi degisim zamani diye de not yazacaksin :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve oktayceylan26
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Değişim cihazı ayıplı direk onarimi yapilmadan degistirmeleri lazim ama bakalım bunlara kapali kutu patlıcan hiyat fln gondermek lazim ödemeli :)
Hasar bilgilerine de simdi degisim zamani diye de not yazacaksin :)
Yine değişim çıktı alt model çıkarsa senin cihazı alırım :)

brk-rtrk

Üye
8 martta yolladığım 925 için değişim kararı çıkmıştı. Sonunda bugün değişim seri numarasını yazmışlar. Seri numaradan bakınca 830 gözüküyor. Cihaz tamire alındı diye yeni not da düşmüşler

• Beğen
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
8 martta yolladığım 925 için değişim kararı çıkmıştı. Sonunda bugün değişim seri numarasını yazmışlar. Seri numaradan bakınca 830 gözüküyor. Cihaz tamire alındı diye yeni not da düşmüşler
hayırlı olsun çok güzel telefon. Benimde değişim cihazı bekleniyor bakalım 20 gün bekliyecez yine :(

brk-rtrk

Üye
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Aynı ben de 8 Mart ve bi giriş yapıp bakayım dedim seri numarası koymuşlar. Sorgulamaya korkuyorum ya la :karisti::ehe
Lan bunlar neyin kafasını yaşıyor? :off: 1520'ye 830 göndermek de neyin nesi bee!!:sinir:sinir

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Arkadaşlar geçen gün de bir üst mesajda söylediğim gibi; 2,600 küsur liralık 1520'ye 1,000 liralık 830 manasız cihaz değişimi vermişler.
Bugün Teleservice ile muhatap olmayıp direkt Microsoft'u arayıp mağdur olduğumu söyleyip durumu izah ettim: 500 tl'lik cihaza da 830 veriyorsunuz 2.600 tl'lik cihaza da diye bi girdim bunlara, kısacası onların da bu duruma yapabilecek bir şeyleri olmadığını söyleyip, hakem heyetine başvurabileceğimi söyledi.
Sıfır kutulu 830 vereceklerini söyledi, istemiyorum dedim 2 tane verseler tamam yahut 930 verseler hadi idare eder de 830 ne la?!:angry:
Hakem heyeti de uzun sürüyor ve şuan cihazım yok denilecek durumdayım, acaba tekrar kendi cihazımı istesem diyorum, acaba cihazım ne haldedir ve yollarlar mı?:dry:
Püf şu düştüğüm duruma bak ya! şunu bi halledeyim bir daha kesinlikle BULAŞMAYACAĞIM !! :sinir

@afwerker @Aybin.Kilic

Son düzenleme:
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Dostum sorun tele service denen alakasız , ilgisiz vede bilgisiz şirkette başlıyor. Bu adamlar ! cihazın bedelini biliyor ona göre değişim vermesi lazımken elindeki stokları eritmeye çalışıyor. Burada 950 alan kişiler var değişimden. İstedin mi yapılabiliyor yani. Tavsiyem kesinlikle hakem heyetine gitmen. Gönderdikleri cihazı gerisin geri yolla kargoyu alma sakın.
Para iadesi çıkınca da 950 xl al keyfine bak bence. Arıza durumunda bir kez yolla sonra dışarda yaptırt.
Ha senin cihaza gelince kesinlikle yedek parça yapmışlardır veya hurdaya atmışlardır gibime geliyor .
Buda senin eline ekstra bir koz olur. Dava sürecinde elini kuvvetlendirir

• Beğen
Sarangni

Sarangni

Üye
Teleservice berbat bir firma. Motorola kullanırken bu servis hizmet veriyordu. Adamlar 30 gün hiç bir şey yapması en sonunda Motorola Amerika online chat sistemi üzerinden yetkililer ile görüştüm 1 hafta sürmedi. Microsoft yurt dışı müşteri hizmetlerine ulaşabilirsineniz o zaman derdinizi birilerine anlatabilirsiniz. Motorola bu konuda çok ilgili ve alakalı davranıştı.

SM-A710Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Dostum sorun tele service denen alakasız , ilgisiz vede bilgisiz şirkette başlıyor. Bu adamlar ! cihazın bedelini biliyor ona göre değişim vermesi lazımken elindeki stokları eritmeye çalışıyor. Burada 950 alan kişiler var değişimden. İstedin mi yapılabiliyor yani. Tavsiyem kesinlikle hakem heyetine gitmen. Gönderdikleri cihazı gerisin geri yolla kargoyu alma sakın.
Para iadesi çıkınca da 950 xl al keyfine bak bence. Arıza durumunda bir kez yolla sonra dışarda yaptırt.
Ha senin cihaza gelince kesinlikle yedek parça yapmışlardır veya hurdaya atmışlardır gibime geliyor .
Buda senin eline ekstra bir koz olur. Dava sürecinde elini kuvvetlendirir

Herşeyin farkındayım abi, bu Teleservice denen firma bozuntusuna kin beslemek için haftalardır firmaya gelen şikayetlerini okuyorum ve yeteri kadar doldu! o yüzden bir daha katiyen bulaşmayacağım!
Alttaki arkadaşın dediği bişiler yapmaya çalışalım bakalım olacak mı.
İlgin için çok teşekkür ediyorum abicim ;)

Teleservice berbat bir firma. Motorola kullanırken bu servis hizmet veriyordu. Adamlar 30 gün hiç bir şey yapması en sonunda Motorola Amerika online chat sistemi üzerinden yetkililer ile görüştüm 1 hafta sürmedi. Microsoft yurt dışı müşteri hizmetlerine ulaşabilirsineniz o zaman derdinizi birilerine anlatabilirsiniz. Motorola bu konuda çok ilgili ve alakalı davranıştı.

SM-A710Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öncelikle ilgin için teşekkür ediyorum.
Acaba alttaki verdiğim linkteki şu görseldeki no.lar ile ulaşabilir miyim acaba?
Yada bu konuda yardımcı olursanız çokçok sevinirim :terli:

• Beğen
Tepkiler: Sarangni

brk-rtrk

Üye
@oktayceylan26 abi sana yollanan 830 kendi kutusunda mıydı ve aksesuarları var mıydı içinde? Ben sordum "kutulu değişim yapılmayıp, sadece cihazınız yenisi ile değiştirilip tarafınıza gönderilecektir" diye cevap vermişler

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
@oktayceylan26 abi sana yollanan 830 kendi kutusunda mıydı ve aksesuarları var mıydı içinde? Ben sordum "kutulu değişim yapılmayıp, sadece cihazınız yenisi ile değiştirilip tarafınıza gönderilecektir" diye cevap vermişler
orginal lumia 830 kutusunda geldi. aksesuarları sorarsan benim eski 925'in kulaklığını koymuşlar birde şarj aleti ve usb kablosuyla geldi. Ben hala beklemedeyim.

• Beğen
Tepkiler: brk-rtrk

Üst Alt