Haber Teleservice Değişim Süreci Paylaşımlarımız

Sponsorlu Bağlantılar

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
final geldi ama kamera gala puslu ve kumlu çekiyor sebep nedir telefonda mı sıkıntı var yoksa yazılım mı (1520)

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
final geldi ama kamera gala puslu ve kumlu çekiyor sebep nedir telefonda mı sıkıntı var yoksa yazılım mı (1520)
Yazılımda arkadaşım sıkıntı final diye ön izleme sürümünü millete dayadılar sırf susalım diye yoksa finalle yakından uzaktan alakası yok. Bir önceki mesajda lamia 830. İle gördüğüm hataları yazdım final demek hatasız sürüm demek kimi kandırıyor bunlar uygulamayla final mi yuklenirmis verirsin OTA üzerinden 8.1 gibi yükleriz haksızmıyım. Araya yardımcı program sokarsan final değil on izleme sürümü olur. Sakin cihazına kızma :)

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Ulan bu ne harbiden final surumu hıc degıl sanki benim bıraktığım insider surumu daha iyiydi

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Ulan bu ne harbiden final surumu hıc degıl sanki benim bıraktığım insider surumu daha iyiydi

Final sürümü değil ki, uygulamasını modifiye edip yerine bu uygulamasını çıkarıp TP/Beta Yapı'larını onun üzerinden vermeye devam ediyor. Nerede görülmüş uygulama üzerinden RTM sürümün dağıtıldığı? {ah MS hariç tabi}
Resmi güncelleme ancak daha önce WP8'den 8.1'i yüklediğimiz gibi, cihazın Ayarlar kısmından alana kadar bu uygulamalarla verilenleri Resmi Güncelleme/Sürüm sanmayın.

+ Sözde bir de bu Rtm yani Resmi Sürümün beraberinde büyük yenilikler ve birkaç büyük özellikte gelecekti. :dry:
Ne kadar boş bir firmasın Microsoft.
Neyse konuyu dağıtmayalım.

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Final sürümü değil ki, uygulamasını modifiye edip yerine bu uygulamasını çıkarıp TP/Beta Yapı'larını onun üzerinden vermeye devam ediyor. Nerede görülmüş uygulama üzerinden RTM sürümün dağıtıldığı? {ah MS hariç tabi}
Resmi güncelleme ancak daha önce WP8'den 8.1'i yüklediğimiz gibi, cihazın Ayarlar kısmından alana kadar bu uygulamalarla verilenleri Resmi Güncelleme/Sürüm sanmayın.

+ Sözde bir de bu Rtm yani Resmi Sürümün beraberinde büyük yenilikler ve birkaç büyük özellikte gelecekti. :dry:

1 ay telefonsuz kalınca şaşırdık valla bende resmi güncellemesi sandım verilmeye başladı diye

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
1 ay telefonsuz kalınca şaşırdık valla bende resmi güncellemesi sandım verilmeye başladı diye
Microsoft'un kullanıcılarını kandırmaktan başka bir şey yaptığı yok zaten. Nerede sözünü tuttuğu görülmüş şaşarım :D
Ben de bu ayın 7'inden beri telefonsuzum, servise yolladık değişim çıktı hala beklemedeyiz..

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft'un kullanıcılarını kandırmaktan başka bir şey yaptığı yok zaten. Nerede sözünü tuttuğu görülmüş şaşarım :D
Ben de bu ayın 7'inden beri telefonsuzum, servise yolladık değişim çıktı hala beklemedeyiz..

benim de nihayet degısımden 640xl bugun elime gecti telefon oyuncak gibi anasını satayım. forumları okurken yazıları piksel piksel gormuyorum degılım arada bakalım bu ne zaman servislik olacak ust tarafı sararan olmus dıger forumda bazı kısılerin :)

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
benim de nihayet degısımden 640xl bugun elime gecti telefon oyuncak gibi anasını satayım. forumları okurken yazıları piksel piksel gormuyorum degılım arada bakalım bu ne zaman servislik olacak ust tarafı sararan olmus dıger forumda bazı kısılerin :)
Hayırlısı olsun, sanırım 925'in yerine vermişlerdi dimi? :hmmm
Bende 1520'i verdim, değişimde fatura tutarına göre cihaz veriyorlar. O da tabii ki 950 XL oluyor.
İnşallah alırsam, az kullanırım baktım zevk alamıyorum satar yada takas yapar başka platforma geçerim.
Öncelik İos düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Adamlara 2500 tl fatura tutarlı 1520 gönderdim. Değişimden lumia 830 geldi. Microsoft bizim yapabileceğimiz bir şey yok servis değişim yapmış diyor. Serviste microsoft bunu göndermiş diyor. Allah bin türlü belalarını versin.

Servis hizmetide bi o kadar boş. Çalışanları daha 1520 ile 830 un özelliklerini bilmiyorlar.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
agahdgr

agahdgr

Üye
Windows 10'da rastladığım hatalar bunlar erhan o yüzden yükleme demiştim sana
1.Fotoğraflara bakarken sayfalar ve fotoğraflar birbirine giriyor.
2.Ana ekrandayken anlık patlama ve kararmalar mevcut.(Bazen)
3.Zil sesi çalarken çift ve cızırtılı ses geliyor.(Bazen)
4.Geri tuşuna bastığımda titreme oluyor ama geri işlevi olmuyor.(Bazen)
5.Canlı resim özelliğini sevmedim.Bildiğin 1 sn'lik sessiz video (Resmin canlısı mı olur kardeşim biz ona video diyoruz)
6.Sürdürülüyor yazısı görmedim ama yazı olmaması sürdürülmüyor anlamına gelmiyor.(Hala bekletiyor)
7.Isınma sorunu yok (Şuan için)
8.Batarya performansı ise Wi-fi açık 3g açık aktif kullanımda 14 saati gördüm. (Oyun oynamadım sadece internet resim ve karıştırmaca)
9.Takılma arada sırada oluyor ama günlük kullanımı etkilemiyor.
10.Ana sayfaya dönüşlerde ekranın ortasından anlık olarak dikey bir çizgi çıkıyor (Belki sadece benim cihazda oluyordur)
11. Türkce klavye inmiyor.
12. Kamera çekimi vasat(Kumlu)
Bende 10 yuklemeye hevesliydim. Ancak telefonun kendi güncelleme ayarlarında 10 sürümü gormeyince birazda araştırdım ve beklemeye karar verdim. Hazır olduğu zaman telefonun kendi ayarlarında bu guncellemenin gorunmesi gerek diye düşünüyorum.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Adamlara 2500 tl fatura tutarlı 1520 gönderdim. Değişimden lumia 830 geldi. Microsoft bizim yapabileceğimiz bir şey yok servis değişim yapmış diyor. Serviste microsoft bunu göndermiş diyor. Allah bin türlü belalarını versin.

Servis hizmetide bi o kadar boş. Çalışanları daha 1520 ile 830 un özelliklerini bilmiyorlar.
Hakem heyetine başvur bence durumu anlat. Tabi şöyle bi ayrıntı da var, gelen cihazı teslim aldınız mı? Aldıysanız, kabul etmiş sayılırsınız.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Hakem heyetine başvur bence durumu anlat. Tabi şöyle bi ayrıntı da var, gelen cihazı teslim aldınız mı? Aldıysanız, kabul etmiş sayılırsınız.
Dış kutuda bişey yazmadığı için almak durumundayım. Sıkıntı yok perşembe Bursa'dan istanbula gidip suratlarına atıcam cihazı. Yarın da s7 edge alıcam.

• Beğen
Tepkiler: KırmızıBeyaz60
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Bende 10 yuklemeye hevesliydim. Ancak telefonun kendi güncelleme ayarlarında 10 sürümü gormeyince birazda araştırdım ve beklemeye karar verdim. Hazır olduğu zaman telefonun kendi ayarlarında bu guncellemenin gorunmesi gerek diye düşünüyorum.
Windows 8.1 daha iyi bence en azından kamerası güzel windows 10 hala önizleme bende hevesle kurdum ama tırt. stabilite ve batarya çok iyi durumda ama yazdıklarım hala var malesef.

• Beğen
Tepkiler: agahdgr
dakamon

dakamon

Üye
lumia 640 xl geçenlerde foto uygulamasına her girişimde attı attı en sonunda yapamadı telefon reset attı kendine. Daha oturmamış yazıımı nihai sürüm diye kakalıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan ve oktayceylan26
erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
lumia 640 xl geçenlerde foto uygulamasına her girişimde attı attı en sonunda yapamadı telefon reset attı kendine. Daha oturmamış yazıımı nihai sürüm diye kakalıyorlar.

Abi berbat resim çekiyor şu anda valla kumlu bol greenli önceki halini bilmiyorum çünkü cihaz gelir gelmez 10 yukledim
Oktay telden haber var mı gelişme olunca gunceleyelim

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Abi berbat resim çekiyor şu anda valla kumlu bol greenli önceki halini bilmiyorum çünkü cihaz gelir gelmez 10 yukledim
Oktay telden haber var mı gelişme olunca gunceleyelim

Ben sana yükleme demiştim ama kandın windows 10'da bişey var sandın ama neyse dönmek zor değil :)

Telefondan haber yok sisteme kayıt ettikleri zaman gördüm dahada göremiyorum sistemde bulunamadı diyor. 1 haftayı gözden çıkardım artık ben sana haber veririm. bu arada sen cihazınla ilgili birşey yazmamışsın yazda millet bilsin w10'da birşey olmadığını eksiklerini öğrensinler

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Benim yüzüm gülmeyecek bu teleservisten herhalde @erhanercan

Tarihçe
Aksiyon Kullanıcı Tarih
Ön kayıt alındı (TRI600223) 9900600223 21.03.2016 01:35
Kargoya verildi (119168203336) 9900600223 22.03.2016 13:14
Kargo giriş yapıldı (Maltepe) CELI050 22.03.2016 13:14
Kayıt alındı (323876390) TELESERVICE 24.03.2016 15:16
Üst seviyeye transfer edilmiştir (323859039) TELESERVICE 24.03.2016 15:16
Hata Bilgileri
Dokunmatik ekran kusurlu
Ekranda bozukluk var
Tamir Bilgileri
Uretici garanti suresi disinda

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Benim yüzüm gülmeyecek bu teleservisten herhalde @erhanercan

Tarihçe
Aksiyon Kullanıcı Tarih
Ön kayıt alındı (TRI600223) 9900600223 21.03.2016 01:35
Kargoya verildi (119168203336) 9900600223 22.03.2016 13:14
Kargo giriş yapıldı (Maltepe) CELI050 22.03.2016 13:14
Kayıt alındı (323876390) TELESERVICE 24.03.2016 15:16
Üst seviyeye transfer edilmiştir (323859039) TELESERVICE 24.03.2016 15:16
Hata Bilgileri
Dokunmatik ekran kusurlu
Ekranda bozukluk var
Tamir Bilgileri
Uretici garanti suresi disinda

Cihaz daha önce değişim yaptıysa bu gerzekler sistemden bakmayıp, gidip fatura üzerindeki imei no.suna bakıyor, öyle olunca da oradaki imei cihaz değişim olduysa servis dışı olarak görünüyor.
O yüzden bunun için de arayıp bilgi verirseniz kafaları alacaktır. :tebessüm:

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Cihaz daha önce değişim yaptıysa bu gerzekler sistemden bakmayıp, gidip fatura üzerindeki imei no.suna bakıyor, öyle olunca da oradaki imei cihaz değişim olduysa servis dışı olarak görünüyor.
O yüzden bunun için de arayıp bilgi verirseniz kafaları alacaktır. :tebessüm:

İşin garip tarafı yeni telefonun imei numarasını yazmışlar. Aradım ama mesai saati dışına denk geldi bende mail patlattım ve şunları yazdım;

imei numaralı Lumia 830 telefonumu servisinize yolladığımda 32385xxxx is emrinizde garanti dışı olduğunu gördüm. Bu cihazı Değişim cihazı olarak sizden aldım ve eski cihazımın garantisi hala devam etmektedir. Nasıl iş yapıyorsunuz siz böyle, hem kusurlu ürün yolluyorsunuz hemde eski cihazın garantisini bu cihaza eklemiyorsunuz. Benim cihazımın garantisi halen devam etmektedir. Lütfen gereğini yapınız. değişimden önceki faturam ektedir.

Eski cihazım Lumia 925 (21.01.2015) Fatura başlangıç tarihi.
Yeni cihazım Lumia 830 (18.03.2016) tarihinde değişim cihazı olarak verildi.

Kısacası Yeni cihazım olan Lumia 830 21.01.2017 tarihine kadar garantisi devam etmektedir.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
İşin garip tarafı yeni telefonun imei numarasını yazmışlar. Aradım ama mesai saati dışına denk geldi bende mail patlattım ve şunları yazdım;

imei numaralı Lumia 830 telefonumu servisinize yolladığımda 32385xxxx is emrinizde garanti dışı olduğunu gördüm. Bu cihazı Değişim cihazı olarak sizden aldım ve eski cihazımın garantisi hala devam etmektedir. Nasıl iş yapıyorsunuz siz böyle, hem kusurlu ürün yolluyorsunuz hemde eski cihazın garantisini bu cihaza eklemiyorsunuz. Benim cihazımın garantisi halen devam etmektedir. Lütfen gereğini yapınız. değişimden önceki faturam ektedir.

Eski cihazım Lumia 925 (21.01.2015) Fatura başlangıç tarihi.
Yeni cihazım Lumia 830 (18.03.2016) tarihinde değişim cihazı olarak verildi.

Kısacası Yeni cihazım olan Lumia 830 21.01.2017 tarihine kadar garantisi devam etmektedir.
Ne 925'miş be hala garantisi var demek :D
O değil bunların yapacakları iş bu kadar olur zaten.
Bu arada, değişim cihazın imei'si Cihaz Takip'teki Değişim Seri Numarası kısmında mı yazıyor ve iş emri değişmiyor mu bilgileri girerken? :hmmm

Son düzenleme:

Üst Alt