erhanercan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sen mağdur olmuşsun umurlarında değilsin valla kaç ay bekleyeceğim diyorum onlarda bilmiyorlar 1 ayda cihaz değişimi yapılmazmı diyorum susup kalıyorlar beni böyle 4-5 ay belki daha fazla mağdur edeceklerse bir daha ne telefon alırım ne de aldırırım bugün ki tavırlarından sonra.
BEN:İyi geceler çok acil yardımınıza ihtiyacım var çok mağdur oldum Lumia 830 marka cihazımı servise gönderdim 17 ekimde 19 ekimde cihaz değişimine karar verildi hala değişim cihazı beklemekteyim lütfen yardımcı olun bu konudaTwitterdan mesaj attın mı
Fatura tutarı iade edilir. Süreç nasıl oldu tam olarak B2X neye göre ve kaç gün de verdi bu kararı.B2X ile görüştüm para iadesine karar verilmiş teleserviceyi aradım dedim henüz bize böyle bir bilgi ulaşmadı dedi fatura bedelimi iade olur yoksa tutarda bir değişiklik olurmu
B2X ile görüştüm para iadesine karar verilmiş teleserviceyi aradım dedim henüz bize böyle bir bilgi ulaşmadı dedi fatura bedelimi iade olur yoksa tutarda bir değişiklik olurmu
Maalesef bir gelişme yok teleservice cihaz değişimi bekliyoruz diyor b2x para iadesi diyor kim doğru söylüyor bilmiyorumvar mı bir gelişme merak ettim
yanlış anlama ama telecervise'de işin iyice mokunu çıkarmış yani önce değişim cihazı sonra tamir sonrsaında ise yedek parça deyince iyice işin mokunu çıkarmış yanibu yapılan saçmalık değilde nedir
Mail attım az önce yarında arayıp konuşacağım bir güzel resmen dalga geçiyorlar b2x ile görüştüm onlarda para iadesi diyorlaryanlış anlama ama telecervise'de işin iyice mokunu çıkarmış yani önce değişim cihazı sonra tamir sonrsaında ise yedek parça deyince iyice işin mokunu çıkarmış yani
Microsoft teleservice'den vaz geçti ya..Mail attım az önce yarında arayıp konuşacağım bir güzel resmen dalga geçiyorlar b2x ile görüştüm onlarda para iadesi diyorlar
Bende almayı düşünüyorum 900 tl istiyor uygunmu fiyatıMaddi durumuna göre alınır ben alırdım hazır sıfır cihaz
900 TL fiyat gerçekte normal ve hak ediyor, ancak konjonktürel duruma göre düşünecek olursanız pahalı.Bende almayı düşünüyorum 900 tl istiyor uygunmu fiyatı
almak istediğim telefonda garanti yokne kadar garantisi kalmış acaba öğrenebildin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?