oktayceylan26
Üye
Windows'tan soğuyamazsın sanki şeytan tüyü var sistemde herşeyi eksik olmasına rağmen gönlüm androide kaymıyor beni çeken bir tarafı var ama bir türlü çözemedimdeğişim cihazını tamir edemezler o kesin daha önce değişim cihazı alanları okudum değişim cihazı gelince tamire alındı yazıyprlar sonra kapatıldı diyip gönderiyorşar acaba cihazın ne olduğunu öğrenip almak istemiyorum dedikten sonra hepsiburada dan ücret alabilirim miyim diye uğraşıyorum çünkü geröekten bu bekleme süresi beni windowsphone dan çok soğuttu s6 edge almayı düşünüyordum bakalım ne olacak
değişim cihazını tamir edemezler o kesin daha önce değişim cihazı alanları okudum değişim cihazı gelince tamire alındı yazıyprlar sonra kapatıldı diyip gönderiyorşar acaba cihazın ne olduğunu öğrenip almak istemiyorum dedikten sonra hepsiburada dan ücret alabilirim miyim diye uğraşıyorum çünkü geröekten bu bekleme süresi beni windowsphone dan çok soğuttu s6 edge almayı düşünüyordum bakalım ne olacak
bugün arkadaş izletmeye çalıştı izlemadim gear için kırıyor galiba....şimdiden soğumayayım diye ama ciddi bir şekilde windowstan ayrılmayı düşünüyorum şuan arkadaşın eski telefonunu kullanıyorum geçici süreliğine telefon android 2 sürümü var istediğin uygulayı indir kullan bence biz boşuna cebelleşiyoruz windowslaOo samsung musteri hizmetleriyle konusan adami gormedin mi sonunda cekicle s6 yi kiriyor adam 6 aydir para iadesini alamadigi icin onaylandigi halde
620 den sonra replika Note4 , Gmd Discovery , ip 4s kullandım ama windows Phone den aldığım tadı alamadım. 1320 aldım dokunmatik sorunlu idi değiştirttim dokunmatiği ama 1 ay sonra komple ekran gitti. Bende 1520 aldım.Windows'tan soğuyamazsın sanki şeytan tüyü var sistemde herşeyi eksik olmasına rağmen gönlüm androide kaymıyor beni çeken bir tarafı var ama bir türlü çözemedimMicrosoft şizofren etti herhalde beni Şaka bir yana hayırlısı olsun arkadaşım el mahkum verdikleri cihazı seve seve alıcaz artık ne yapalım.
bugün arkadaş izletmeye çalıştı izlemadim gear için kırıyor galiba....şimdiden soğumayayım diye ama ciddi bir şekilde windowstan ayrılmayı düşünüyorum şuan arkadaşın eski telefonunu kullanıyorum geçici süreliğine telefon android 2 sürümü var istediğin uygulayı indir kullan bence biz boşuna cebelleşiyoruz windowsla
@erhanercanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
teleservice nin cihaz takip sayfasından kontrol ettim değişim seri numarası yazmışlar o seri numarasını e-devletten kontrol edince 830 gönderiyorlar [/url][/IMG]
925 e mi 830 veriyorlar
520-525-620-920-930-1320-1520-950. İstesem ip6kullanırım istesem s6 . Hiçbirini istemiyorum. 1520 bana yeter620 den sonra replika Note4 , Gmd Discovery , ip 4s kullandım ama windows Phone den aldığım tadı alamadım. 1320 aldım dokunmatik sorunlu idi değiştirttim dokunmatiği ama 1 ay sonra komple ekran gitti. Bende 1520 aldım.
Bi manyak sen değilsin yani
microsofta bu durumu sorduğumda "yeni cihaz gelince isterseniz cihazı teslim almaz iade edersiniz" demişlerdi. Ama bence gerek yok 830 Güzel cihaz925 e mi 830 veriyorlar
Senin onayini almadan nasil gonderiyorlar yahu bence iyi olmus eger öyleyse ama onay almalari gerek degil miydi yahu
banada 830 geliyor bence sıkıntı yok925 e mi 830 veriyorlar
Senin onayini almadan nasil gonderiyorlar yahu bence iyi olmus eger öyleyse ama onay almalari gerek degil miydi yahu
banada 830 geliyor bence sıkıntı yok
520-525-620-920-930-1320-1520-950. İstesem ip6kullanırım istesem s6 . Hiçbirini istemiyorum. 1520 bana yeterburası manyaklar diyarı
microsofta bu durumu sorduğumda "yeni cihaz gelince isterseniz cihazı teslim almaz iade edersiniz" demişlerdi. Ama bence gerek yok 830 Güzel cihaz
bugün arkadaş izletmeye çalıştı izlemadim gear için kırıyor galiba....şimdiden soğumayayım diye ama ciddi bir şekilde windowstan ayrılmayı düşünüyorum şuan arkadaşın eski telefonunu kullanıyorum geçici süreliğine telefon android 2 sürümü var istediğin uygulayı indir kullan bence biz boşuna cebelleşiyoruz windowsla
@erhanercanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
teleservice nin cihaz takip sayfasından kontrol ettim değişim seri numarası yazmışlar o seri numarasını e-devletten kontrol edince 830 gönderiyorlar [/url][/IMG]
zannetmiyorum nedense Microsoft tr teleseevice e hiçbirşey demiyor. Belki de bu adamlar direk ms Amerika ile anlaşmalıdır.Belki de şansımıza ben microsoftla anlastiktan sonra teleservice yeni cihazlar geldi kim bilir
zannetmiyorum nedense Microsoft tr teleseevice e hiçbirşey demiyor. Belki de bu adamlar direk ms Amerika ile anlaşmalıdır.
cihazların teleserviece den geç gelmesi tamamen ms amerika ile alakalı. Teleservice in talep ettiği değişim cihazını göndermiyorlar. Ms Türkiye ise stoğundaki cihazı gönderiyor direk. Ne saçmalıksa teleservice değişim için ms Türkiye den cihaz talep edemiyor...
zannetmiyorum nedense Microsoft tr teleseevice e hiçbirşey demiyor. Belki de bu adamlar direk ms Amerika ile anlaşmalıdır.
cihazların teleserviece den geç gelmesi tamamen ms amerika ile alakalı. Teleservice in talep ettiği değişim cihazını göndermiyorlar. Ms Türkiye ise stoğundaki cihazı gönderiyor direk. Ne saçmalıksa teleservice değişim için ms Türkiye den cihaz talep edemiyor...
baktım eski telin imei sinden kaynak kısmına ithalat yoluyla yazıyor onda bir değişme yok pazartesi arayacam bakalım 830 istemiyorum falan diyecem bakalım ne diyecekler biraz artistlik yapalım uğraştıralım onları keşke sende bekleseydin 1 hafta sana da 830 yollarlardısiteden mi baktın
eger 830 geldiyse degısımden iyi bence taze geldi demektir bu o zaman degısım bekleyenlerden de ses çıkar bakalım
ESKİ İMEİNİ DE GİRİP KAYnak kısmında ne yazacak bir baksana
nedenini Bi öğrensem benimde kafam rahatlayacakAbi neden böyle ya cok garip
Abi cok karisik valla ya
erhan hayırdır 640xldan memnun değilmiydin? Yoksa benmi yanlış hatırlıyorum.Belki de şansımıza ben microsoftla anlastiktan sonra teleservice yeni cihazlar geldi kim bilir
erhan hayırdır 640xldan memnun değilmiydin? Yoksa benmi yanlış hatırlıyorum.
baktım eski telin imei sinden kaynak kısmına ithalat yoluyla yazıyor onda bir değişme yok pazartesi arayacam bakalım 830 istemiyorum falan diyecem bakalım ne diyecekler biraz artistlik yapalım uğraştıralım onları keşke sende bekleseydin 1 hafta sana da 830 yollarlardı
tlelserviceni sayfasına gir cihaz tahibi yap orda değişim seri numarası yazıyor onu e-devletten kontrol et yazar orda ne gönderdikleriBende diyordumki insallah 640xl gönderirler yada teklif ederler seve seve kabul edecektim bakalim ne zaman gelecek bizim telefon sabırsızlıkla bekliyorum özledim ugrasmayi
Bende diyordumki insallah 640xl gönderirler yada teklif ederler seve seve kabul edecektim bakalim ne zaman gelecek bizim telefon sabırsızlıkla bekliyorum özledim ugrasmayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?