doctorrr
Üye
ortasında ''i'' mi var diyip çirkinleşmiyecem diiceey
sana öyle geliyordur deja vu olmuşun sen içine 3 harfli kaçmış![]()

ortasında ''i'' mi var diyip çirkinleşmiyecem diiceey
sana öyle geliyordur deja vu olmuşun sen içine 3 harfli kaçmış![]()

Buna beyin gücü diyorlar Aras reyiz sen bilmezsin![]()

illa konuyu dağıtacak birileri oluyor her konuda
ortasında ''i'' mi var diyip çirkinleşmiyecem diiceey![]()
Dağıtın ha sorun yok bende seviyorum dağıtmayı
(istesenizde dağıtamazsınız zaten
)demedimkineei yok ortasındafesat seni

ortasında ''i'' mi var diyip çirkinleşmiyecem diiceey![]()

dağıtmak bizim işimiz
illa konuyu dağıtacak birileri oluyor her konudaDağıtın ha sorun yok bende seviyorum dağıtmayı
)
ayriyetten fazla kafana takma zihnin sana oyunlar oynuyor 
illa konuyu dağıtacak birileri oluyor her konudaDağıtın ha sorun yok bende seviyorum dağıtmayı
)
: pc ne keylogger atarım astralde ruhun duymaz
:
hmm harf aliym![]()

Hacı istersen dağıt yani ben bakacağım yoruma bakarım ne fark eder. Siz 10 kişi dağıtırsınız ben larten abiyle sohbet ederim benim açımdan sorun yok...dağıtamaz mıyız _!_!?!??!'^?!'?^1

he ya atabilirsen at
1vs1: pc ne keylogger atarım astralde ruhun duymaz
:
Şimdi csde kardeşime sataşmışlar bi kaç adama hs çekip geliyorum. Beni çağırıyor...
dağıtmak bizim işimizayriyetten fazla kafana takma zihnin sana oyunlar oynuyor
![]()

Hacı istersen dağıt yani ben bakacağım yoruma bakarım ne fark eder. Siz 10 kişi dağıtırsınız ben larten abiyle sohbet ederim benim açımdan sorun yok...
- - - Eklendi - - -
he ya atabilirsen atŞimdi csde kardeşime sataşmışlar bi kaç adama hs çekip geliyorum. Beni çağırıyor...
bu ihtimalide düşündüm ama bana gerçekten garip şeyler oldu eskiden. Halada olduğu oluyor. 1 saat önce gözlerimi kapayıp açtım ben 5 saniye dedim kardeşim abi dedi açtın kapattın kafayımı yedin dedi. Hacı diyom sana beynim oyun oynuyor yada bu elektromanyetik güçler gerçek ...
dağıtmak bizim işimizayriyetten fazla kafana takma zihnin sana oyunlar oynuyor
![]()
Hacı ben tek başıma nükleer bombayım zaten gerek yok saol
İp ver tankla gelelim

halı kenarı paspas kenarı yolluk kenarı
5 dakikada yapılır hemen teslim edilir hanımların dikkatine![]()

Kentkart kenarı
halı kenarı paspas kenarı yolluk kenarı![]()

İp ver tankla gelelim

Hayır .Ben uyumuştum. Uyuduktan biraz sonra (tabi uyuduktan sonra zaman kavramı kalmıyorda) kendimi kendi odamın bir köşesinden izliyordum. Yatakta uyuyordum ve geceydi. Aynı nasıl yattıysam öyleydi. Rüya sırasında (yada o an ne anı oluyorsa) korkuya kapılmamıştım çünkü beynim tertemiz ve düşüncesiz hissediyordum. ama rüyadan uyanınca büyük bi korkuya kapıldım. Aynısı kardeşimede oldu. Benden 1 hafta sonra veya 1 sene sonra bilmiyorum ama onada oldu. Sordum daha demin daha ben söylemeden söyledi bana böyle oldu diye. Açıklarmısın abi ?