Telekinezi

Sponsorlu Bağlantılar

otostopçu

otostopçu

Üye
i yok ortasında :haha: fesat seni

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

ortasında ''i'' mi var diyip çirkinleşmiyecem diiceey :ehe
illa konuyu dağıtacak birileri oluyor her konuda :D Dağıtın ha sorun yok bende seviyorum dağıtmayı :ehe (istesenizde dağıtamazsınız zaten :islik )

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
dağıtamaz mıyız _!_!?!??!'^?!'?^1

doctorrr

doctorrr

Üye

illa konuyu dağıtacak birileri oluyor her konuda :D Dağıtın ha sorun yok bende seviyorum dağıtmayı :ehe (istesenizde dağıtamazsınız zaten :islik )
dağıtmak bizim işimiz :sirit: ayriyetten fazla kafana takma zihnin sana oyunlar oynuyor :ok2:

otostopçu

otostopçu

Üye

1vs1 :box: pc ne keylogger atarım astralde ruhun duymaz :oley:

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
yüklenin beyler yıkıyoruz burayı !!!

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
dağıtamaz mıyız _!_!?!??!'^?!'?^1
Hacı istersen dağıt yani ben bakacağım yoruma bakarım ne fark eder. Siz 10 kişi dağıtırsınız ben larten abiyle sohbet ederim benim açımdan sorun yok... :sirit:

- - - Eklendi - - -

1vs1 :box: pc ne keylogger atarım astralde ruhun duymaz :oley:
he ya atabilirsen at :D Şimdi csde kardeşime sataşmışlar bi kaç adama hs çekip geliyorum. Beni çağırıyor...

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye

Hacı istersen dağıt yani ben bakacağım yoruma bakarım ne fark eder. Siz 10 kişi dağıtırsınız ben larten abiyle sohbet ederim benim açımdan sorun yok... :sirit:

- - - Eklendi - - -

he ya atabilirsen at :D Şimdi csde kardeşime sataşmışlar bi kaç adama hs çekip geliyorum. Beni çağırıyor...

İp ver tankla gelelim

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

dağıtmak bizim işimiz :sirit: ayriyetten fazla kafana takma zihnin sana oyunlar oynuyor :ok2:
bu ihtimalide düşündüm ama bana gerçekten garip şeyler oldu eskiden. Halada olduğu oluyor. 1 saat önce gözlerimi kapayıp açtım ben 5 saniye dedim kardeşim abi dedi açtın kapattın kafayımı yedin dedi. Hacı diyom sana beynim oyun oynuyor yada bu elektromanyetik güçler gerçek ...

- - - Eklendi - - -

İp ver tankla gelelim
Hacı ben tek başıma nükleer bombayım zaten gerek yok saol :)

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
De_dust2'de bug'a adam atılır

larten123

larten123

Üye

Hayır .Ben uyumuştum. Uyuduktan biraz sonra (tabi uyuduktan sonra zaman kavramı kalmıyorda) kendimi kendi odamın bir köşesinden izliyordum. Yatakta uyuyordum ve geceydi. Aynı nasıl yattıysam öyleydi. Rüya sırasında (yada o an ne anı oluyorsa) korkuya kapılmamıştım çünkü beynim tertemiz ve düşüncesiz hissediyordum. ama rüyadan uyanınca büyük bi korkuya kapıldım. Aynısı kardeşimede oldu. Benden 1 hafta sonra veya 1 sene sonra bilmiyorum ama onada oldu. Sordum daha demin daha ben söylemeden söyledi bana böyle oldu diye. Açıklarmısın abi ?

kardeşim o bence astral seyahat değildi sen uyumuşsun rüya görmüşsün astral seyahatte vücuttan ruh ayrılınca ne istersen o oluyor mesela filan yerde olmak istiyorsan orda oluyorsun sen rüya görmüşsün astral seyahatin metodları var durduk yere olmaz ama ben kendimi o zaman çok farklı hissetmiştim havaya yükseliyordum internetten bakmıştım karıncalanmalar yükseğe çıkma hissi filan astral seyhatin başladığını gösteriyormuş panik yapmıştım bozulmuştu bi not daha farklı boyutta oldugun için görülmeyen varlıkları da görebiliyormuşsun...