Tavsiye Telefonunuzu Sıfırlamadan Önce Dikkat!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunuzu Sıfırlamadan Önce Dikkat!
Biliyorsunuz eskiden sıfırlama yapmadan en az 50 şarjınız olsun derlerdi ancak windows phone 8.1 ön izleme sürümü yani beta gelmesinden itibaren sistem pil durumda gerçekten çok kayıp yaşadı, daha temin microsoft (amerika) ile iletişime geçtim mağazada satın aldığım uygulamalar kısmı günlerdir açılmıyordu sıfırlamamı ve telefonu kaldırmamı istediler kaldırdım yedek aldım sıfırladım, şarj 100 de 100 dü ancak sıfırlamadan sonra telefon açıldığında %29 şarj kalmıştı, yani önerim tavsiyem telefonunuzu sıfırlarken 100 de 100 şarjı olsun eskiden ben 5 teyken sıfırladığımı biliyorum ama artık öyle yapmamanızı öneririm.

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
%40'larda telefonu 5-6 kere sıfırlamışlığım var.8.1 yükledikten sonra yaptım hatta.dediğiniz gibi bana olmadı.Telefon modelinizi belirtirseniz kullanan arkadaşlar dikkat etsinler.Ben 1320 ve 920 ile yaptım.Tavsiyeniz için teşekkürler :)

skynet

Üye
620'de %40 iken sıfırladım açıldığında %30'du :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ben de Windows Phone 8.1 yüklü bütün Lumia cihazlarımı %50'nin bile altında defalarca sıfırladım hiç sorun olmadı. Siz o kadar şarjı düşen cihazı şarja rotasını çok kısa bir sürede tekrar dolacaktır. Sıfırlama veya boot anında cihaz batarya ölçüsünü tam yapamayabilir. :locked:

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve Aybin.Kilic
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt