gonuldostu82 Üye 10 yıldır cep telefonu kullandım ilk tel nokia son 2 tel ise samsung ; telefonumu çok kurcalayıp çok yere düşürdüğüm halde hiç bozmadım teli
10 yıldır cep telefonu kullandım ilk tel nokia son 2 tel ise samsung ; telefonumu çok kurcalayıp çok yere düşürdüğüm halde hiç bozmadım teli
caca41 Üye Konu Sahibi aosman61' Alıntı: Yakında gidecek Genişletmek için tıkla ... gitmez umarım gidersede tekrar sorun cıkarmasın gelince benim çok canım yandı o konuda ----------Eklendi @ 19:17:39 ---------- Yazıldı @ 19:15:15 ---------- gonuldostu82' Alıntı: 10 yıldır cep telefonu kullandım ilk tel nokia son 2 tel ise samsung ; telefonumu çok kurcalayıp çok yere düşürdüğüm halde hiç bozmadım teli Genişletmek için tıkla ... aman nazar değmesin kardeşim )
aosman61' Alıntı: Yakında gidecek Genişletmek için tıkla ... gitmez umarım gidersede tekrar sorun cıkarmasın gelince benim çok canım yandı o konuda ----------Eklendi @ 19:17:39 ---------- Yazıldı @ 19:15:15 ---------- gonuldostu82' Alıntı: 10 yıldır cep telefonu kullandım ilk tel nokia son 2 tel ise samsung ; telefonumu çok kurcalayıp çok yere düşürdüğüm halde hiç bozmadım teli Genişletmek için tıkla ... aman nazar değmesin kardeşim )