Telefonunuzu hızlandırın [programsız]= N73, 5800, E71, N97 , N96 !! %100 kesin sonuç!!

1_9_0_5

Üye
n73'te ben bir fark göremedim, galeri tuşuna basıyorum yine bekletiyor

selllami

Üye
teşşekürler arkadaşım emeğine sağlık

ozanazy

Üye
ben nokia 5730 da denedim ciddi anlamda farketti çok teşekkürler yalnız bi sorum var telefonumda mesaj yazarken tel çok yavaşlıyo mesaj uzadıkça daha da çok yavaşlıyo acaba yapabileceğim bişey yok mu ???
5800'da eski versiyonda da böyle bir hata vardı versiyon güncellemesi ile düzeltti Nokia eğer güncel sürüm kullanmıyorsanız güncelleyin yoksa arkadaşın dediği gibi T9'u kapatın şindilik başka çözüm yok.

Konu Sahibi
cevap için teşekkürler dostum

teşekür ederim e71'im bazen yavaslıyodu iyi oldu

kardes biraz farket ti 5800 da saolasın

5800 kullanıyorum, yeni satınaldığım için zaten çok bi hız sıkıntısı yaşamıyordum ama yine de belirtildiği gibi profil değiştirirken ve menüye girerken, zaten hızından şikayetçi olmadığım normal halinden bile hızlı geçişler yapmaya başladı... Çok şaşırtıcı, bu nasıl oluyor merak içindeyim doğrusu

Konu Sahibi

osavasci

Üye
E72 de farketti. Teşekkürler

Bende n96 var menü geçışlerı hızlandı tesekkur ederım kardesım ama herkez bunun nasıl oldugunu merak edıyor açıklama beklıyorum ?????????

Teşekkürler ...
Şuan hızı hissedebiliyorum . Fakat ne zamana kadar böyle devam eder bilmiyorum !
Birde hafıza kart limitini yükselttiğimizde aynı olayı tekrar yapmamıza gerek varmı ?

Yardımcı olursanız ...

Konu Sahibi
Bende n96 var menü geçışlerı hızlandı tesekkur ederım kardesım ama herkez bunun nasıl oldugunu merak edıyor açıklama beklıyorum ?????????
nasıl olduguna bende anlam veremedim..ama sonuca bakmak lazım

--------------- Ekleme ---------------

Telefon yavaşlarsa olayı tekrar yap çünki benim telelfon N72 sonuç alamadım