Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
olması lazım benim telefonda ofis klasöründe bir denermisin? varıdr yaa nasıl olmaz.S
araçlardan yardım bölümüne gir oraya yaz yapılıcak çıkar orda yazar saten menü/öfis falan
5800'da yaptım güzel söyledıği gibi hızlandı tlf tşkLer.. Kardeş..
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Öyleyse eyvallah
N73 te çalışır mi, yaa kaç kere dedik şu programları winrar yapmayın diye, sertifika hatası veriyor yardım, Allah razı olsun kurban, dosya bozuk, link ölmüş gibi cevaplardan farklı olsun diye etmemiştim
ONERI::telefonunuzun hizilanip hizlanmadigini anlayabilmek icin telefon menude iken yan cevirin ve ekranin kac saniyede acildigini gozlemleyip ona gore yorum yapin .. bu telefonun hizlanip hizlanmadigi acisindan belirleyici olacaktir.. sadece kendim icin soyluyorum ben pek bir degisiklik hissetmedim.. ama bu demek degildirki bu yontem hic bir ise yaramiyor sonucta kendi telefonlarinda belirgin degisimi hissettigini yazan bircok kisi var.. birde yuklu uygulama sayisi ne kadar coksa menu okadar gec acilir... kendi telefonumda cok sayida yuklu uygulama var...bundan kaynaklanmis olabilir..