1 günde 20 flaş toplamda 1000'i geçkin flaş sayısı ile telefonu en çok zorlayan kişi olarak zirvedeyim galiba
Üstüne bir de telefonun CFW yaparken karşılaştığı hataları ekleyin
- - - Eklendi - - -
Ancak;
Veda ettim telefon Ramazan bayramıyla beraber beyram ettiÇok rahatladı yani
![]()
o da operayı sisteme gömerken oldu1 günde 20 flaş toplamda 1000'i geçkin flaş sayısı ile telefonu en çok zorlayan kişi olarak zirvedeyim galiba
Üstüne bir de telefonun CFW yaparken karşılaştığı hataları ekleyin
- - - Eklendi - - -
Ancak;
Veda ettim telefon Ramazan bayramıyla beraber beyram ettiÇok rahatladı yani
![]()

udaya gömseydin
En fazla 1 kere brick ettim ben cfw yaparken n8io da operayı sisteme gömerken oldu

5130a s60 widgeti koydum simdi telefon sarhos oldu![]()

Gözüm Gibi Bakıyorum 4-5 Kere Halıya Düştü 250'den Fazla Flaş Sadece O Kadar![]()

![]()
- - - Eklendi - - -
belli ki sen gözüne çok yumruk yemişsin![]()
![]()
![]()

Gözüm Gibi Bakıyorum 4-5 Kere Halıya Düştü 250'den Fazla Flaş Sadece O Kadar![]()

diğeri de bulaşık suyuna
baktım 4. Kere de ekran kartı bolzuldu telefonu elimle kırıp tüm vidalarını söktüm ekran kalıbını(demir teli elimle yamulttum parmağım kesildi tuşlarını 3.kattaki evin balkonundan aşşağı attım günlük 50 araba üstünden geçiyor kalan parçaların hepsi çöpte 
5130 um vardı 3 kere ekran kartından tamire gitti 2kere suya düştü biri tuvalet deliğidiğeri de bulaşık suyuna
baktım 4. Kere de ekran kartı bolzuldu telefonu elimle kırıp tüm vidalarını söktüm ekran kalıbını(demir teli elimle yamulttum parmağım kesildi tuşlarını 3.kattaki evin balkonundan aşşağı attım günlük 50 araba üstünden geçiyor kalan parçaların hepsi çöpte
![]()

5130 um vardı 3 kere ekran kartından tamire gitti 2kere suya düştü biri tuvalet deliğidiğeri de bulaşık suyuna
![]()