crazy_oruc
Üye
-
Konu Sahibi
-
Maşallah Talip5800'ımın üzerine düştüğümü hatırlıyorum hiçbirşey olmamıştıayağım takılmıştı ve yere düşmüştüm kendi ağırlığım 90-95 KG civarında
fatih şu satırları okurken gözlerimden yaş geldi ya arkadaş bendede vardı e250 ama bu kadar hayın zalım değildim yaaEski bir E250 vardı bende onu çok severdim ilk güzel telefonumdu o zamanlar aşırı revaçta idiKaydırmalı olduğu için filmini koparmışım sonra film alıp telefonu açıp yapmıştım Sonra bir ara kardeşim benden gizli almış 2.5 yaşında o zamanlar tabii çöpün içine atmış sulu çöpün içine..Onu da çıkarıp bataryayı felan söktüm içini açtım kuruttum Hepsini geçtim E250 nin son vakası arkadaşıma vermiştim 1 günlüğüne sırf annesi felan merak etmesin arasın diye ama o da gittiği yerde tuvaletin deliğine düşürmüş..Telefonu çıkarıp bana getirmeden önce de sabunla yıkamış ne desem ki..Aldım telefonu attım pirince içi su olmuş zaten parçalara ayırdım filmini tekrar değiştim anakartında yamulan çelik teli yamulan dediğim kopan teli yerine yapıştırdım ( babam sağolsun ) sonra açılmıştı telefon ama işte kamera çalışmadı ve sattım
- - - Eklendi - - -
Maşallah Talip
Maşallah Talip
Sende JB Romu vardı şimdi CM9 a dönmüşsün hangisi daha iyiydi ?Ben yazılımsal olarak çok işkence çektirdim.hatta maxicepte bu konuda 1. numara dahi olabilirim
Eskiden bir M620'im vardı. Arkadaşlarla yere atar maç yapardık. Rahmetli oldu.Ben de içinde ne var ne yok diye merak ettim, aynı gün telefon paramparça olmuştu.
ben 6300'ın üzerinden go kart arabasıyla geçmiştimvirajda cebimden kayıp nasıl olduysa tekerin önüne düştü daha sonra arabadan indiğimde cebimde telefonun olmadığını farketmiştim sonra pistten görevli bataryasını getirdi ben telefon gitti galiba demiştim ardından hemen piste koştum ve telefonun kendisini ve kapaklarını buldum çelik kapağı baya bi yamulmuştu onu pense yardımıyla düzeltmiştim kasada yarık vardı ertesi gün telefonu sattım şuanda ne durumdadır bilemiyorum
- - - Eklendi - - -
birde annemin blackberry'sini arabamızı rampaya çektiğimiz bir zamanda elimden kayarak metrelerce sürüklendiğini hatırlıyorum telefonun önü hep çizik
- - - Eklendi - - -
5800'ımın üzerine düştüğümü hatırlıyorum hiçbirşey olmamıştıayağım takılmıştı ve yere düşmüştüm kendi ağırlığım 90-95 KG civarında
- - - Eklendi - - -
onun haricinde bütün telefonlarımı hemen hemen illaki yere düşürmüşümdür gece telefondan müzik dinlerken uyuya kalıyorum sağa sola dönerken düşüyor ama birşey olmuyordu c6-01 ile hele
Sende JB Romu vardı şimdi CM9 a dönmüşsün hangisi daha iyiydi ?
- - - Eklendi - - -
Eski bir E250 vardı bende onu çok severdim ilk güzel telefonumdu o zamanlar aşırı revaçta idiKaydırmalı olduğu için filmini koparmışım sonra film alıp telefonu açıp yapmıştım Sonra bir ara kardeşim benden gizli almış 2.5 yaşında o zamanlar tabii çöpün içine atmış sulu çöpün içine..Onu da çıkarıp bataryayı felan söktüm içini açtım kuruttum Hepsini geçtim E250 nin son vakası arkadaşıma vermiştim 1 günlüğüne sırf annesi felan merak etmesin arasın diye ama o da gittiği yerde tuvaletin deliğine düşürmüş..Telefonu çıkarıp bana getirmeden önce de sabunla yıkamış ne desem ki..Aldım telefonu attım pirince içi su olmuş zaten parçalara ayırdım filmini tekrar değiştim anakartında yamulan çelik teli yamulan dediğim kopan teli yerine yapıştırdım ( babam sağolsun ) sonra açılmıştı telefon ama işte kamera çalışmadı ve sattım
- - - Eklendi - - -
Maşallah Talip
olum az rahat bırak telefonlarını, sonra bak istifa edecekler
Yap gibi akıyor mu bari
değiştirmeyi unutmuşum
halen cm10 kullanıyorum.sırf project butter var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?