Telefonunuz Türkçe konuşsun . Gerekli program ve anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

yilpa

yilpa

Üye
ben tefonuma indirdim nokia n70 proğramı anlatıldığı gibi kurdum herhangi bir sorunla karşılaşmadım ellerin emeğine teşekürler.:oke:

ICE34

Üye
Bunu s40 yazılımı yokmu kardeş bi yardımcı olsan,

bilgekrall

bilgekrall

Üye
Arkadaşlar süper telefonun ekranı buyurse programa gir ilk baştaki magnificationu hayır yapacaksınız devre dışı bırakmak için sağ ok tuşuna bas konutu yok seçin... Program güzel yani kaldırmayı denemedim kaldırılmayabilir kelime kelime söylemesi için tuş yankısını kelime seçiyorsunuz sonraki sayfaları okumadım belki yazılmıştır ama 6 sayfa okudum cevap yoktu o yüzden yazdım

erdal973

Üye
emegine saglık

firstisland

Üye
Teşekkür ederim...

selo404

Üye
saolun paylasımınız için tesekkurler :)

--------------- Ekleme ---------------

telden nasıl kaldırabılırım bunu

shield

shield

Üye
Teskkurler :)

sercansengel

Üye
Programı telefonundan kaldıramayan arkadaşlar. programı açın. seçeneklerden disable talks u seçin. programdan çıkın. sonra yöneticiden kaldırın..

proo2000

proo2000

Üye
teşekkürler

deniz_177

deniz_177

Üye
çok çok saol

muratcanmuratca

Üye
Hiç tavsiye etmem.Cok kastırıyor.KAldırmaya calıstım sistem hatası verdi.HArfler silindiT9 falan hersey gitti.Format attım anca düzeldi.

Quann

Üye
cok konusanın kafasını keserlermıs :p bızde telefonu atmayalım duvardan duvara :p :p

Netsky™

Netsky™

Üye
acayip kasıyor

IvC

Üye
N70'i yeni aldım umarım porgramı kurabilirim.. telefona teşekkürler !

İmparatore

İmparatore

Üye
saol paylasim icin :oke:

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
n73 e olmuomu

POLATCAN3434

Üye
arkadaşım çok saol eline sağlık

emirmustafaaaa

Üye
arkadaşlar ben emir o programı kullandım ve her özelliğini biliyorum telefonum 6600 dır o program telefonu çok kasar ve şarjı çabuk bitirir bir de bizim konuştuğumuz gibi konuşmuyor bira garip konuşuyor yabancıların türkçe konuşması gibi o programı açtığınızda aktifleşir ilk girdiğinizde sol tuşa basın yani yese seçenekler çıkacak ordan disable talks diyor ona basarsanız kapanır ve uygulama yöneticisinden kolaylıkla kaldırırsınız siz açıkken kaldırmaya çalışıyorsunuz öyle hiç bir program telefondan kalkmaz hadi benim dediğim gibi yapamadınız o zaman tlf nu kapatın yıldız 3 ve yeşil arama tuşu yani bu 3 tuşa aynı anda basınız ve basılı tutunuz sonra tepedeki açma tuşuna da aynı anda basınız ama hiç bir tuşu bırakmadan yapın yani yıldız 3 ve yeşil tuşu bırakmadan açma tuşuna basın açılınca formatting yazısı gelene kadar bu tuşlara aynı anda basılı bırakın yani hiç bırakmayın ve telefonda kurulu olan tüm programlar formatting yazısı çıkınca kaldırılmaya başlar fabrka ayarlarına döner yıldız 3 ve yeşil tuşu formatting yazısı çıkınca artık bırakabilirsiniz çünkü amacınıza ulaşmış oluyorsunuz gerek kalmıyor hala tutmanıza yardımcı olduysam ne mutlu msn adresim [email protected]

passiv€ aggressiv€

Üye
güzel bi program ama ne gerek varki :S neyse emek vermişsin önemli olan verdiğin emek saol varol iyi forumlar :D:D:)

yolcu38

Üye
sağol arkadaş n72 de çalışıyo fakat türkçeyi yeni öğrenen yabancı gibi

Üst Alt