Telefonunuz Türkçe konuşsun . Gerekli program ve anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

SANCAK07

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunuz Türkçe konuşsun . Gerekli program ve anlatım
Bu bir devrim başta inanamadım ama gerçek telefon gerçekten türkçe konuşuyor Bi forumda gördüm yapan arkadaş sağolsun denedim çalıştı
artık telefonunuz konuşacak hemde türkçe Ekranda gördüğü herşeyi size okur siz mesaj yazarken,yada size mesaj gelmişse numaraları tuşladığınızda menülerde dolaştığınızda vs,vs telefon biraz yavaşlıyor ama olsun değer bence Tek sis dosyası yapmış yapan arkadaş Nokia 6600,7610,6630,3230 ve son olarak N70'te denenmiş olumluymuş deneyin hangimodellerde çalıştığını yazarsanız sevinirim ayarları resime göre yapın açıklamalı teşekkürleri unutmayın ama :ka23: kendi uplatımdır

alıntıdır

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: sagonafri, Genzo *, siberwar ve 39 diğerleri

ae34tr

Üye
tsk

istliali

istliali

Üye
:yuruhah süpersin kardeş paylaşımın için sağol

gnctrk

gnctrk

Üye
kardeş saol çok güzel çalıştı telefonun çenesi düştü:kop: Ana ekrandaki operatör isminden tut da tarihe kadar ekrandaki her yazıyı okuyo fakat telefonun konuşmasını istemediğimiz zaman nasıl susturcaz bi kısayol var mı?:utan

• Beğen
Tepkiler: jedi_50
sumud

sumud

Üye
..ellerine sağlık iyi çalışma.

gnctrk

gnctrk

Üye
tel.i çok kastığı ve çok geveze olduğu için kaldırmak istedim fakat yöneticiden kaldıramadım fexplorerla kaldırayım derken tel. açılırken sistem hatası vermeye başladı son çare olarak format atmak zorunda kaldım:sopa:

kecik

Üye
tşk

guvenkaya

guvenkaya

Üye
tesekkurler

hba52

Üye
Güzel Kardeş

siklamenn

Üye
bende bunu arıyodum, iyi oldu

refleksi

Üye
gereksiz bence
bence tabii...

emeğin için teşekkürler ;)

battalgazi55

Üye
eyvallah kardeş saolasın ya

syrsln

Üye
Kardeşim çok teşekkürler! Çok aradım bu programı ismiyle ama burda buldum :)) Allah razı olsun!...

hasantalyali

Üye
teşekkürler cok güzel

tozun

Üye
eline Koluna Sağlık.

crazyfatih

Üye
çok sağol allah razı olsun

galon

Üye
güzel walla