Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonunuz Türkçe konuşsun . Gerekli program ve anlatım
Sponsorlu Bağlantılar
ozan_44
Üye
Kardes Bu Programı Tele Kurdum Bıraz Kurcaladım Ama Ekran Kocaman Yazılar Gecmeye Basladı Yanı Proyu Kurduguma Pısman Oldum Bunu Eskı Halıne Nasıl Getırecem Ve Sonra Nasıl Kaldıracam Telden Oda Olmuyor Yardım Et.
Kardes Bu Programı Tele Kurdum Bıraz Kurcaladım Ama Ekran Kocaman Yazılar Gecmeye Basladı Yanı Proyu Kurduguma Pısman Oldum Bunu Eskı Halıne Nasıl Getırecem Ve Sonra Nasıl Kaldıracam Telden Oda Olmuyor Yardım Et.
n80 desteklemedi ama hos bir programa benziyor , cok geveze degilse tabii
Scofield™
Üye
sağol tşk
neo33
Üye
güzel ama teli çok kasar çıkmak ta sorun oluyor kurmak ta ayrı bir dert yükledim ama çalıştı ekran tam ekran oldu nerede ise silemiyecektim neden tam ekran bu pro yazılar okunmuyor
bguder
Üye
n95 de denedim desteklemiyor
asi_muslumcu
Üye
eline saglik kardeşim ama bunun cenesi duşmesi bı yana agraz oldu sesı anlaşilmıyo
dedeli
Üye
allah razı olsun meğer benim en 70 in ne marifetleri
--------------- Ekleme ---------------
varmış
fk92
Üye
6680 de çalışıyor
baba1212
Üye
saol kardeşim ilaç gibi geldi
yahovan
Üye
keşke programı kapatsaydın önce, fexplorerden program silmenizi önermiyorum sonuç format atmak zorunda kalıyorsunuz,
avdal
Üye
güzel paylaşım teşekkürler dostum
adanali_01
Üye
Ya çok Güzel Bi Proğram Eline Sağlık Ama Ben Okula Tlf Götürüyorum Bu Dersin Ortasında Knuşursa Ne Olcak Nasıl Susturacaz