TELEFONUNUZ DEGISTIRILMISTIR (SWAP MB) bu ne demek oluyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

badfurky

Üye
    Konu Sahibi
TELEFONUNUZ DEGISTIRILMISTIR (SWAP MB) bu ne demek oluyor ?
teleservice ye htc desire z telefonumu gönderdim sitesinden imei numarasını girdigimde telefonumun durumu hakkında su yazıyoor

TELEFONUNUZ DEGISTIRILMISTIR (SWAP MB), Bataryaniz yenisi ile degistirilmistir, Yeni batarya no:5145, BATARYANIZI TAM SARJ ETMEDEN KULLANMAYINIZ.

Cihazınız son test aşamasındadır.
biraz arastırma yaptım sadece swap yazsa yeni 0 telefon gönderiliyormus
swap mb yazıldıgında telefon aynı sadece içini sıfır gönderiyorlarmıs
teknik servisi aradım sordum size 0 telefon gönderiliyor dendi ama yukarıda okudugunuz gibi 0 telefonun bataryası neden değiştirilsinki :S kafam cok karıstı bilgisi olan varmı bu konuda yardımcı olurmusunuz simdiden tşkkürler

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Anakart tamir edememişler yeni anakart takılmış. Eski IMEI kullanamazsın artık yeni imei numaran olacak. Bu arada sorun neydi kaç kere servise gitti telefon vede kaç gündür serviste telefonun.

pcwolf

pcwolf

Üye
Batarya değiştirmeleri iyi değil mi? Eski bataryada performans düşüşü felan olduysa yenilenmiş oldu ne güzel.
Benim telefon da swap mb olarak değişti. Teknik servis size 0 telefon gelecek demesine rağmen htcye sorduğumda mb sadece anakart olduğunu ve htcnin o işlemi sıfır telefon olarak kabul ettiğini söyledi.

bidosyaicin

Üye
teleservice ye htc desire z telefonumu gönderdim sitesinden imei numarasını girdigimde telefonumun durumu hakkında su yazıyoor

TELEFONUNUZ DEGISTIRILMISTIR (SWAP MB), Bataryaniz yenisi ile degistirilmistir, Yeni batarya no:5145, BATARYANIZI TAM SARJ ETMEDEN KULLANMAYINIZ.
Cihazınız son test aşamasındadır.
biraz arastırma yaptım sadece swap yazsa yeni 0 telefon gönderiliyormus
swap mb yazıldıgında telefon aynı sadece içini sıfır gönderiyorlarmıs
teknik servisi aradım sordum size 0 telefon gönderiliyor dendi ama yukarıda okudugunuz gibi 0 telefonun bataryası neden değiştirilsinki :S kafam cok karıstı bilgisi olan varmı bu konuda yardımcı olurmusunuz simdiden tşkkürler
Bende nokia bir telefonda aynı durumu yaşamıştım. Kasa hariç komple yenilenmiş oluyor telefon yeni imei ile geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt