telefonun anakartı değişti ise zaten ime değişir

) biraz garip ama şunu açıklayalım örnek elimizde bir laptop var ana kart yandı

yada ram ne yaparız? anakart pahalı bir parça tamiri genelde pek mümkün değil ram ucuz parça konuya şöyle bakalım laptop var işlemcimiz yandı işlemci değiştiğinde senin laptop komple değiştimi

cevabın Hayır yani kardeşim sana yaptıklarının aynını şahsen bizzat an ve an yaşadım benim kızdığım olay işteburada koptu bana teleservis sıfır vereceğiz dedi

bak sıfır nedir? benim sıfır anlayışım kutu içinde bir cihazdır

ee sana o cihaz açılmamış kutudamı geldi yoksa servisten sana Jelatine sarılımı verdiler

eminim yüzde 80 jelatine sarmışlardır.. aynını yaşadım bana defalarca Sıfır dediler sonradan kağıtlarda swap gördüm araştırdım ve gerçekleri gördüm sonra aradım aynen dedikleri cihazın içinin tamamen değiştiği ( ime ) dahil ama dışının benim olduğu ve bataryanın bende itiraz ettim kutu içinde verirseniz sıfır olur kayıtları açın dinleyin diye.. akıl var mantık var ana kartı değişmek ne demek? telefonlarda anakartın değiştiğinde ne sorunlar çıkacağını anlamak donanım sorunlarının olduğunu görmek zor değil n9 dediğim gibi bozuk verdiğim cihaz sıfır diye verdiklerinden daha sağlamdı uyanık olun kutuda değilse sıfır değildir..