Telefonumun şarjı bitti bir daha açılmadı yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5310c3

5310c3

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumun şarjı bitti bir daha açılmadı yardım !
Arkadaslar Henüz İki Gün Önce Bir Telefon Aldım Telefoncunun dediği gibi 12 Saat şarjda bırakmama rağmen telefonun 4-5 saat içinde şarjı bitti ve bir daha acılmadı gittim telefoncuya sıfır bi batarya taktı aynı şekilde bunuda 12 Saat şarj etmemi söyledi ama yine aynı sorunla karsılastım telefon kapandı ve bir daha acılmadı suan kapalı ve acamıyorum 1.5 2 Saattir şarjda ve batarya şişti şuan ne yapıcam acil yardım msn > [email protected]

Telefonun markası : NOKIA X6

YARDIMCI OLCAK ARKADASLARA SİMDİDEN COK TEŞEKKÜRLER.

dufy85

dufy85

Üye
şarj devrelerinde sorun olabilir ama yeni telefon diyorsun garantisi yokmu. değiştir bence

• Beğen
Tepkiler: phasan ve 5310c3
5310c3

5310c3

Üye
    Konu Sahibi
2. eL Oldugu için garantisi yok malesef :((

dufy85

dufy85

Üye
ben 6630 da şarj proıblemi yaşıyordum, devre üzerindeki şarj kitlerini değiştirdim düzeldi ancak bu çok kıl bi işlem. kendin yapmaya kalkma telefonun beyni perte çıkıyor yoksa.
bide yeni model bi telefon. sana tavsiyem servisine götür ve arıza tespiti yaptır ücretsiz olarak. ona göre hareket edersin :oke:

• Beğen
Tepkiler: phasan ve 5310c3
5310c3

5310c3

Üye
    Konu Sahibi
Telefon çin malı ama NOKIA servisi bakar mı bide herhangi bi teknik servise götürsem bize ne kadara patlar tahminen :)

dufy85

dufy85

Üye
çin malı nokia olabilirde, senin telefon fake mi?

5310c3

5310c3

Üye
    Konu Sahibi
evet

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Kedeş 2. elde olsa aldığın yer en az 3 gün lük kullanım hakkı verir. götür ilk günde böyle yapıyorsa alması gerekir. bataryaya voltaj akımı fazla geliyor bataryayı şişirir. ayrıca dikkat et patlarsa hemtl hemde durduğu yeri zedeler.

• Beğen
Tepkiler: 5310c3
5310c3

5310c3

Üye
    Konu Sahibi
Mustafa Kardes telefonu ankaradan almıstım suan balıkesirdeyim tekrar ankaraya gitme gibi bi şansım yok bunun başka bi çaresi yokmudur tamir vs. gibi

dufy85

dufy85

Üye
kopya telefonlar ucuz fakat parça sıkıntısı var, biryere yaptırsanda bozuk bir telefondan söküp takacaklardır büyük ihtimal.

sen ankaraya gönder telefonu bi yakının falan yokmu?

• Beğen

turkey2008abc

Üye
tel çin çakma x6 ise herhangi bi tamirciye götür çok para isterse at çöpe.Orjinal nokia x6 ise nokia shop lardan birine götür.

• Beğen
5310c3

5310c3

Üye
    Konu Sahibi
Evet mantıklı serdar en iyisi telefonu elden cıkarmak

----------Eklendi @ 16:03:01 ---------- Yazıldı @ 14:48:24 ----------

Yarın götürcem arkadaslar tamirciye olmazsa çöpe atıcam Yorumlarınız için gerçekten cok teşekkür ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt