telefonumun değeri

Sponsorlu Bağlantılar

Scofie

Scofie

Üye
    Konu Sahibi
telefonumun değeri
arkadaşlar c6 01 belle refresh -silver kullanıyorum telefonda hiçbir çizik yok jelatin bile duruyor sisteme de hiç dokunmadım . Satmak istiyorum sizce kaça gider ?

furkankerım

Üye
kardeşım androıd denılen bela yuzunden nokıaların 2.elı çok ucuza gidiyor.Onun İcın Nokia'larımiz Ne kadar ozellıklı olursa olsun para etmıyor Başka sehırlerde durum nedir bılmıyorum ama ankara telefon pıyasasinda

Scofie

Scofie

Üye
    Konu Sahibi
peki sence ne kadar eder

furkankerım

Üye
kardeşım tam bır fıyat veremem ama 300 ila 350 arası bı fıyat bıcılebılır

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​ölü fiyata gider bence satma kullan daha iyi

Scofie

Scofie

Üye
    Konu Sahibi
hadi ya o kadar mi kötü durum

fk555897

fk555897

Üye
Bencede o güzel bir telefon satmaya değmez. 300 TL'ye falan anca gider. İkinci telefon olarak kullanmanı öneririm.

catdog136

catdog136

Üye
300 tl'ye direk alıcıya gider, 100-150tl'ye telefoncular alır.

Orochi

Orochi

Üye
maraşta telefoncu 250 TL dedi 20tane dükkana sordum hepsi aynı fiyatı verdi hatta 180 bile veren oldu pişmanım aldıgıma bu telefonu ..

furkankerım

Üye
evet aynen öyle arkadaslara katılıyorum ölü fıyata alıp yuksek fıyata satarlar cunku pıyasanın kanunu böyle

MaxipmaN

Üye
300 tl'ye direk alıcıya gider, 100-150tl'ye telefoncular alır.

şoyle attirmasyon fiyat verenlere ayar oluyorum 180 falan dese hadi neyse altı dalga geçmek resmen 100 ne ya kendindemisin?

Anil-D

Anil-D

Üye
ben bir ay sonra 550 liraya satıyorum musteri buldum

asigsasi

asigsasi

Üye
ortalama 250 eder

barak1071

barak1071

Üye
benim canavar n8 e bile 250 300 fiyat çektiler :)

Scofie

Scofie

Üye
    Konu Sahibi
o zaman ikinci telefon yaparım dediğiniz gibi Çünkü değmez o fiyata satmaya

furkankerım

Üye
yok ya pıyasa nokıayaya dger vermıyo bende 603 var 150 lıra fıyat verdıler

erolustun

Üye
Telefoncunun Nokia telefona verdigi fiyat bence ikinci el piyasa fiyatini yansitmaz kesinlikle. Benim 603'e ne kadar veriyorsun? Sorusunun cevabi telefoncunun kar marjini dustukten sonra size kalan tutardir. Boyle hareket etmek yerine telefoncuda sizin telefonun aynisi ikinci el olarak satista ise fiyatini sorun. Alici gibi gorunun ve son ne kadara olur deyin. Son olarak ifade edilen rakam telefonun ikinci el piyasa fiyatidir. Ikinci el satis sitelerinden telefoncunun ifade ettigi rakamin biraz altinda satisa cikarabilirsiniz. Sahibinden.com veya gittigidiyor.com gibi.

furkankerım

Üye
erol beyınde dedıgı sekılde . Bır telefoncuya satmak yerıne . Telefoncudan satış fiyatı alarak o fıyata . Alışveriş sıtelerınde satmak daha ıyıdır

fk555897

fk555897

Üye
Bence hiç satma gerek yok. Telefon işini görür. İleride bir tane Android telefon alırsın iyi birşey. Şimdilik seni idare eder.

Üst Alt