Telefonumda Ram sorunu var diyenler buraya...

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Menüde gezinirken mutlaka kasılma oluyordur her hangi bir uygulama açınca yada. Oyunlar açıldığında (yüksek ram gerektiren uygulamalar) zaten arkaplandaki uygulamalar kapatılıyor. O yüzden gayet normal

-Emre

-Emre

Üye
Menüde gezinirken mutlaka kasılma oluyordur her hangi bir uygulama açınca yada. Oyunlar açıldığında (yüksek ram gerektiren uygulamalar) zaten arkaplandaki uygulamalar kapatılıyor. O yüzden gayet normal

Yoo kasma çok az yani nadir arka planda açık oyun bırakırsam oluyor

isyankar04

Üye
benim telefonun zaten rami 234 megabayt kullanılan 110 megabayt olduğu için geriye 114 megabayt kalıyor. herhangi bir oyun açtığımda geriye kalan 50 megabayt gibi bişey oluyo bu da donmaları sebep olur yani işten bile degil :)

feyloz

Üye
evet android boyle calisiyor ama appkiller kullanmayinca cok sarj yiyor ayrica daha yavas oluyor telefon. mesela benim telefonum rami 100 mb civarinda bos tutmaya calisiyor. diyelim ki bir uygulamadan ciktim baska bir uygulama actim telefon digerini kapatmadan yeniyi acamiyor baska uygulamalari kapatiyor bunu yapmasi da uzun suruyor haliyle armv6 icin.

MrSosluIskender

MrSosluIskender

Üye
Özellikle Çin malı telefonlarda oluyor bu sorun. Telefon ne kadar RAM, önbellek ve depolama ne kadar olsa da cihaz 1 ay sonra önbelleği doluyor. Her oyunda kasıyor. Ve RAM i 10 sn sonra doluyor. Uygulama hemen kapanıyor. Hafta da bir sıfırlamak gerekiyor. Bu cihazların ömrü de 6 ay civarında. Adam akıllı telefon alın da 5-6 sene kullanın.

Üst Alt