emreli01
Üye
-
Konu Sahibi
-
Htc one x plus ustamhocam telefonun markası nedir ?
Hocam samsung gm lg gibi tellerde bilgim daha yüksek ama bence orjinal Stock rom bulup yüklemenizi tavsiye ederimHtc one x plus ustam
Ama ustam hiç anlamıyorum cwm yuklemeden bi aralar internetten birisi ile sağolsun yapmıştim ama sonu hüsranla bitti recovry yerinde yanlış birşeyi sildigim için anakart kullanılmaz hale geldi ve anakart değişti düşünün artık cesaret edemiyorum 350 tl verdimHocam samsung gm lg gibi tellerde bilgim daha yüksek ama bence orjinal Stock rom bulup yüklemenizi tavsiye ederim
Haklısın hocam bilen birine cihazı göstermen daha mantıklı olucaltırAma ustam hiç anlamıyorum cwm yuklemeden bi aralar internetten birisi ile sağolsun yapmıştim ama sonu hüsranla bitti recovry yerinde yanlış birşeyi sildigim için anakart kullanılmaz hale geldi ve anakart değişti düşünün artık cesaret edemiyorum 350 tl verdim
Dr.wep in full sürümünu yükledim 9 tane virüs bulduHaklısın hocam bilen birine cihazı göstermen daha mantıklı olucaltır
Sistemle alakalı diyerek silmiyor anlamıyorum :/niye silemiyosun
Cwm atmayı bilmedigim için böyle kullanmak zorunda kalıyorum nasıl bulaştı anlamıyorum ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum ve anlamadığım çözüm yolu rom yuklemeden başka birşey değilDevre dışı bırakmanın bir zararı olmaz, en kötü aynı zarar ile kalırsın. O uygulamaları devre dışı bırakman demek virüslerini devre dışı bırakman anlamına gelmez herhalde. Virüs dediğiniz de arkaplanda sürekli saçma sapan uygulamalar, her uygulamanın her yerinden çıkan saçma sapan reklamlar değil mi? Benzeri arkadaşın S2'sinde vardı, öyle ki çok da ağırlaşmıştı. SD kart dahil, tüm partitionları formatlayıp yeniden rom yükledim. Sizin için de en temiz çözüm bu olur. Sonrasında da bilmediğiniz uygulamayı yüklememeye ve internette reklama falan tıkladığınız çer çöp indirirse onları silmeye çalışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?