Telefonuma su döküldü rehberi kurtarabilirmiyim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tilbeist

tilbeist

Üye
    Konu Sahibi
Telefonuma su döküldü rehberi kurtarabilirmiyim?
Arkadaşlar bu sabah telefonumun üstüne su döküldü ve bozuldu telefonum.. bataryayı taktığımda ışık yanıyo ve o şekilde kalıyo hiç bi oynama yok... Ben rehberimi sürekli telefona kaydediyodum.. Ordaki kayıtları kurtarma şansım var mıdır :( :aglabiri bana yardımcı olabilir mi... aceleden konuyu nereye açtığımı bile bilmiyorum eğer doğru yer değilse yetkili arkadaşların düzeltmesini rica ediyorum. teşekkür ederim şimdiden

İyi günler..

Cynical

Cynical

Üye
Telefonu hemen bir teknik servise ver. Evde kurutmaya çalışma, oksitlenir. Bataryayı da takma... Suyla teması servisler çözüyor rahatlıkla. Eskisi gibi olur telefon eğer ekran filmine zarar gelmemiş yada sen bataryayı takarak kısa devre yaptırmamışsan... Aksi halde parça değişimi olabilir, o da sana daha pahalıya patlar. Her halükarda verilerini kurtarırsın büyük ihtimal.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Hemen bir kavanoz'un içine pirinç doldur. Sonra içine telefonu bırak. Nemi çekecektir. 1 gün öyle kalsın.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaş şimi hangisini yapsın?..:)

tilbeist

tilbeist

Üye
    Konu Sahibi
Prinç mi yoksa servise mi götüreyim.. telefonumdan tuhaf sesler geldi radyoda frekans ararken cızırdama sesleri gelir ya o tarz bişey.. sanırım Cynical'in dediği kısa devre olayı oldu :/

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
servise götür ama garanti kapsamında olmaz büyük ihtimal ücret alırlar..

tilbeist

tilbeist

Üye
    Konu Sahibi
20 liraya yaptırdım telefonu.. herşey tamam sadece sesim karşıya gitmiyo tek sorun o :kop: bu yüzden yeni telefon alacagım. :bilmem:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Rehberi kurtardına sevindim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hoparlörünü değiştittir..benimde öyle olmuştu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt