Telefonum takılıyor.. Kapanıp açılıyo.."NOKİA 3600 SLİDE"

Sponsorlu Bağlantılar

bulent99

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum takılıyor.. Kapanıp açılıyo.."NOKİA 3600 SLİDE"
Arkadaşlar 3600 slide kullanıyorum.hafıza kartı takılıyken telefon takılıyo. kapatma tuşuna basılı tutunca titriyo,ışk yanıo,kapanıyo.Açtıktan sorna yine aynı durum.Başka hafıza kartı taktım sorun yine aynı... sizce neden olabilir? Yardım edrseniz sewinirimm...

esrarli_38

Üye
benim bi arkadaştada aynı tel aynı sorun vardı servise yolladı yapılmadan gelmiş şimdi yeniden yolladı ne olcak belli değil

GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
servise yolla arkadaşım iki kez yolladım aynı sorundan.. ikincide yapılmıştı..

cannnnner

cannnnner

Üye
aynı sorun bende vardı 2 kez hafıza kartımı biçimlendirdim sorun ortadan kalktı. çok sayıda oyun yada program yüklediğimde aynı sorun devam ediyo

prison06

Üye
bende de aynı telefon ve aynı sorun var!!! hafıza kartının dolu olmasından kaynaklanıyo.. eğer hafıza kartı tamamem dolmuşsa ya da sadece küçük bir alan boş kaldıysa takılması, kapanması, yeniden başlaması normaldir. Bu sorunun nedenlerinden biri de hafıza kartını telefonun kaldırmıyo olmasıdır. Yani eğer hafıza kartı tel in kaldırabileceğinden daha büyük boyuttaysa bu nedenle de bu sorun yaşanıyo olabilir. 1 gb ın üzerinde hafıza kartı kullanımını tavsiye etmem. hafıza kartının yaklaşık bi 50 mb lık bölümünü boş bırakın. 2 ayda bir de telefonun yazılımını güncellemenizde fayda var.. Telefon yazılımını güncellemek için 'NOKİA SOFTWARE UPDATER' programını kullanın.. Güncellemeden önce telefon hafızasını yedeklemeyi unutmayın...

degerli43

degerli43

Üye
versiyon yükle

bulent99

Üye
    Konu Sahibi
Aldığım yere götürdüm..yazılım yüklediler,sorun düzeldi.hafıza kartım 2 gb di ama 4 gb a kadar kaldırıyor we hafıza kartından bişey silmeme gerek kalmadı,sorn kartta diil yani boşuna hafıza kartınızı biçimlendirmeyin...

sedat8

sedat8

Üye
arkadaşlar benım de 3600 var dı benım de sızın dedıgınız gıbı oluyo du garantıye yolladım garantıden gelen kagıtta vurus var dedıler

aLLbiNo

aLLbiNo

Üye
Bndede Aynı tel var inş aynı sorunla karşılaşmam !!

mustafa5214

Üye
Bende nokia 3600 slide kullanıyorum 1 kere böyle sorunum oldu sonra cok az k.b'lik hafıza kartı taktm düzeldi sorun hafıza kartında.

bbrk

Üye
Arkadaşlar telefona cok tema indirdinizdee donarr ve kendi kendine reset atarr telefonn bende onu kullanıomm ama temaa yuklemediğimm içinn sorunn kalktııııı

0rkn

Üye

Üst Alt