Telefonum servisten geldi güncelleme yapılmış

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tasarimx

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum servisten geldi güncelleme yapılmış
Evet arkadaşlar dün TELEFONUM GELdi nokia srvisten (Teleservice) den .
sorunum xenon flaş karanlıkta bazen çalışıyor bazen şalışmıyordu.
Evet telefon tamir edilmiş nasıl mı telefona format atmışlar ve güncelleme yüklemişler . ANNA mı yok tabiii 014.002 PR 1.2
zaten bende bu güncelleme vardı? Neyse eğer sizin de başınıza gelirse xenon bazen çalışıp çalışmıyorsa bunu deneyin . bende işe yaradı .?
keşke annalı olarak gelseydi tel.

blackbird48

blackbird48

Üye
arkadaşım boş bir konu açmışsın

• Beğen
Tepkiler: laz_kopat_ts
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
servise vereceğine yazılımı sende yüklerdin boşuna zaman kaybı olmuş senin için..

02samsat

02samsat

Üye
bu ne ya. Ben anlamadım. Millet artık laf olsun diye konu açıyor...

PriZm

PriZm

Üye
:locked:

tasarimx

Üye
    Konu Sahibi
bu ne ya, ne boş konusu , önce bir araştırın . Beyler xenon flaşı çalışmayan bir çok kişi çıktı, hepsi servise gönderdi. Benim burada anlatmaya çalıştığım (veya anlatmayı beceremediğim) xenon flaşın çalışmadığında yazılım mı donanım mı ben karar veremem zaten garantisi var o yüzden gönderdim. ayrıca üst kulaklık girişinde plastik parçada çatlak oluştu onu da halletireyim dedim hemde anna yı yüklerler diye düşünüp gönderdim. benim gibi xenon flaşı bazen çalışım bazen çalışmayan n8 kullanıcı arkadaşları bilgilendirmek için açılmış bir konudur. daha duyarlı olalım ...

boriss

Üye
tamam vurmayın , o-<-< adam öldü . . .

Gurkan911

Gurkan911

Üye
Saygisizlik etmeyin be. Bence harika konu. Zenon flashi arizasinin yazilimsal oldugunu ögrendik. Servislere anna nin gelmedigini ögrendik. Tesekkurler.

• Beğen
Tepkiler: laz_kopat_ts ve tasarimx

tasarimx

Üye
    Konu Sahibi
cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
ya sanki konu açılınca birimizden birşeyler eksiliyor,adminlerin elinde olan birşey bu,genel bir temizlik yapılsın formlarda taa cevabın 2009 verildiği bi konu görmüştüm geçen gün,brisi telefon sormuş 5800la ilgili,o konuları kaldırsınlar biz burada anna'yla ilgili falan konusuyoruz güncel bir mevzu var aramızda konuşuyoruz bi nevi ama bakıyorum ki konu direk KİLİT..bence geçmişe bakıp gereksiz ve eski konuları silmeliler.

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
iyi ama o güncelleme mi olmuş oluyor güncellenmiş deyince millet anna yüklü sandı sanmadı mı yani :) kelime oyunu

akeles198657

Üye
evet kelime oyunu yapmış , adama gibi sorunu başlığa taşıyabilirdi.

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Gereksiz Anlatım Gereksiz Bir Başlık Lütfen Kilit Yapın BU Gerilimli Anna Bekle Zamanın da hiç hoş olmuyor :aha:

tasarimx

Üye
    Konu Sahibi
iyi ama o güncelleme mi olmuş oluyor güncellenmiş deyince millet anna yüklü sandı sanmadı mı yani :) kelime oyunu

evet biraz kelime oyunu oldu :)
ama annanın hala ortada olmadığını (hatta kendi servisinde) olmadığını öğrendik ..
xenon flaştaki hatanın yazılımsal olduğunu, orjinal güncelleme li telefonda hata olduğu ve format atıp aynı güncelleme yüklendiğinde sorunun ortadan kalktığı ..
bide şunu ekleyeyim serviste altunizade ye gider , sonrada bir üst servis olan maltepeye sevk edilir , toplam 10 gün servis sürer :) (teleservice seni saygıyla anıyorum )

emincik46

emincik46

Üye
konu kilit

emreipekci

emreipekci

Üye
konu kilit milit neyse ama birşey demek istiyorum. donanımsal sorun olan parçalar tamir edildiği zaman bu bilgilendirmeyi forum üzerinde yazmak yerine sadece güncel yazılım yüklendi deyip telefonu veriyolar oysa ki bir tamir söz konusu. tamir edemeyip parçayı değiştirdikleri zaman söylüyolar sadece.
nerden mi biliyorum? başıma geldi ve bir nokia servis çalışanına da sordum.
bende bir nedenden ötürü verdim telefonu servise sadece güncel yazılım yüklendi diyerek telefonu geri gönderdiler. sorun hallolmuştu ama sonra aynı sorunu tekrar yaşayınca format attım ve yazılımı tekrar yükledim. sonuç sorun devam ediyordu. bu da demek oluyor ki ben telefonu servise verdiğimde sorunlu kısım bir tamir görmüş ve bana öyle verilmişti.
sanırım bazı kullanıcılar telefonun içinin açılıp tamir edilmesinde problem yaşattıkları için bu durumu bizden saklıyo olabilirler.:hmmm

PriZm

PriZm

Üye
Moderatorlerde bugünlerde garip:D

kitlenmemesi gereken konuları kitliyorlar(özellikle anna ile ilgili)
Gereksiz konuları kitlemiyorlar

anlamıyorum valla:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt