Telefonum Şarj Olmuyor Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

007emin

007emin

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum Şarj Olmuyor Yardım
Bir kaç gün önce oluyordu ama dünden beridir olmuyor şarj olmuyor derken aleti telefona takınca yukarıdan şarj oluyor gibi gözüküyor ama olmuyor bilgisayardan şarj oluyor ama şarj aletinden telefonla uğraştığım zaman olmuyor yardımBilen Yok mu??!

leonidas42

leonidas42

Üye
Şarj Aletin Orjinalmiydi? Telefon Nedir?

007emin

007emin

Üye
    Konu Sahibi
Şarj aleti orjinal telefon galaxy ace 2

leonidas42

leonidas42

Üye
Eğer USB'yle Yapıyorda Şarj Aletiyle Yapmıyorsa %80 İhitmalle Şarj Aletinde Problem Var. Başka Şarj Aleti Denedinizmi?

aksitman

aksitman

Üye
bencede şarj adaptöründe problem wardır tavsiyem orjinal şarj cihazi alman

007emin

007emin

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi aynı şarj aleti başka telefonları ya da tabletleri şarj edebiliyor ama benim kin de şarj oluyor simgesi çıkıyor telefonla uğraşmasam yavaş yavaş doluyor ama eskiden telefonla uğraşırken bile hızlı şarj ediyordu

gs mania

Üye
temassizlik olabilir mi ?

007emin

007emin

Üye
    Konu Sahibi
sanmıyorum sizce bir telefoncuya götüreyim mi

wndrby

wndrby

Üye
Sarj entegresinde problem olabilir...

007emin

007emin

Üye
    Konu Sahibi
Şarj entegresi?

2523690

2523690

Üye
Şarj soketinde sorun vardır

wndrby

wndrby

Üye
Sarj entegresi, yani bataryaya uygun ve dogru akim gitmesini saglayan aparat.. bnm tlfdada benzer sorun oldu da. Tlfcu boyle dedi

007emin

007emin

Üye
    Konu Sahibi
Peki telefoncuya götürmeden bir çaresi var mı?

wndrby

wndrby

Üye
Walla kardesim bi fabrika ayarlarina donmeyi dene istersen.. belki yazilimsaldir..
Dedigim sorun ise eger tlfcuya git.. bi cihaza bagliyip bakiyolar sarj entg.sorun var mi yok mu die.. varsa bile 30 40 tl civari tamiri

007emin

007emin

Üye
    Konu Sahibi
Yani şimdi telefon ile.uğraşmasam şarj oluyor ama eskiden uğraşırken bile şarj oluyordu yani şarjı yükseliyordu ama şimdi uğraşınca şarjı yükselmiyor uğraşmayınca eskisine göre daha yavaş bir hızla şarjı yükseliyor yani bu sorun şarj entegresine ile mi ilgili?

wndrby

wndrby

Üye
Kardesim eger sarjda tam dolduktan sonra eskiye gore cok daha cabuk bitiyosa buyuk ihtimalle sarj entegresinden...
Ama gene de gostermende fayda var tlfcuya...ben tlfcu diilim, sadece tahminlerimi soyluyorum

Üst Alt