Telefonum Açılmıyorr

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bymemins

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum Açılmıyorr
[h=1]Kolay gelsin Maxicep Ailesi ,
Benim arkadaşımın Samsung C3303h Hello Kitty model bi telefonu var.Bu telefon dün yataktan yere düştü.Başta sorun yoktu ama telefonu bir kez kapatıp açtıktan sonra sürekli ''Pc uygulamasına bağlanılıyor'' şeklinde bir uyarı vermeye başladı.Bu uyarı sürekli devam etti.Tekrar kapatıp açtık , başka sim kart taktık , pc'ye bağladık ama sonuç yine aynı sürekli ''Pc uygulamasına bağlanılıyor'' diyor.Velhasıl telefonun şarj aletini takınca bu uyarı birden gitti.Tamam düzeldi dedik ama bu seferde dokunmatiği geç algılamaya başladı.Ve aradan 3 saat geçti ve tamamen kapandı telefon bir daha açılmadı.Sizce sorunu nedir.Yarın arkadaşım telefonu telefoncuya verecek.Garantisi daha bitmedi.Sizce garanti kapsamına girer mi ? Ve garantiden gelme süresi ne kadar sürer.Telefon lazım bize de :)[/h]

*-king-*

*-king-*

Üye
servisten en geç 1 ay da alma süresi var ben 3 ayda almıstım fakat o zamanlar bi bilgim yoktu tüketici haklarıyla ama en gec 1 aya alır

bymemins

Üye
    Konu Sahibi
[h=1]Teşekkür ederim.Peki sizce sorun nedir? Çok mu kötü bi durumda telefon sizce , düzelir mi ? Ümit var mı ?[/h]

*-king-*

*-king-*

Üye
samsungları pek bilmem fakat o kadar da düzeltilmeyecek gibi değil eğer samsunglara da yazılım atılabiliyorsa orjınal yazılım at tekrardan duzelebılır

bymemins

Üye
    Konu Sahibi
[h=1]Tekrar teşekkür ederim.Peki dokunmatiği nasıl halledebilirim ekranın mı değişmesi gerekir sizce ? Geç işlemeye başlamıştı en son...[/h]

*-king-*

*-king-*

Üye
eğer servisten sonra dokunmatik düzelmezse servise sorarsın eger sorun ekrandaysa onlara değiştirirtirsin :ehe

bymemins

Üye
    Konu Sahibi
[h=1]Eyvallah Hocam saolasın , telefonu verelim bi şöyle bi bir hafta geçsin bide sıkıştırırız oldu mu , olmadı mı diye :)
Tekrar teşekkür ederim.[/h]

*-king-*

*-king-*

Üye
rica ederim eğer bi gelişme olursa yazarsın buraya

demirtere46

demirtere46

Üye
teknikservise ver

bymemins

Üye
    Konu Sahibi
Şimdilik verdim teknik servise bakalım ne yapacaklar. Bi tanıdık telefoncu arkadasımda , yazılım atmak çok kısa bi iş , ekranında dokunmatik kısmını ayarlamak uzun sürmez dedi.1 hafta içinde iade etmeleri lazım en geç dedi.Etmezlerse sen bi tekrar rahatsız edersin ne oldu bizim iş diye dedi.Sizcede 1 hafta gibi kısa bi sürede olur mu arkadaslar ?

bymemins

Üye
    Konu Sahibi
Ve arkadaşlar teknik servisten en geç 1 ay içinde alma hakkım var ama ,bu 1 aylık süre dilimi 30 iş günü mü yoksa 30 gün mü ?

*-king-*

*-king-*

Üye
30 iş günü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt