Yardım Telefonum 3 Ay Sonra Servisten Geldi Ama :/

Sponsorlu Bağlantılar

SouLW3

SouLW3

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum 3 Ay Sonra Servisten Geldi Ama :/
Arkadaşlar N9'umun Kamerası bozuk ve şarjı yarıdayken pat diye kapanıyor diye Nokia CARe e verdim onlarda 24 iş günü içinde gelir dediler. 3. aya girdik 21.08.2013 de vermiştim dün geldi aldım telefonu ama telefon acılmıyor telefoncuya sordum anakartını değiştirikleri için 1-2 saat sarja koy acılır kendine gelir dediler 5-6 saatir sarjda telefon acılmıyor yani şarj takılıyken acma tusuna basıyorum batarya resmi cıkıyor üstündede ünlem işareti var sonra geri kapanıyor sizce sorun varmı yokmu anlayamadım ? bunu nokia care dakilerede söyledim 4-5 saat sarj edin düzelmesse getirin geri gönderelim dediler ama geri gönderseler bi 3 ay daha gelmez sanırım :/ Sizin basınıza geldimi böyle bir olay?

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Gece bırak şarja sabah çıkar dene olmazsa geçmiş olsun valla servisin eline düştün.. Parmaklarında oynatıyorlar herkesi..

Crixus07

Crixus07

Üye
garanti belgesinde gecerlı bır iş gunu vardır.O gunden daha gec alırsan hakkını arayabılıyorsun..

SouLW3

SouLW3

Üye
    Konu Sahibi
Onlarda öyle demişti aradık dedik 24 is gücü icinde gelmedi filan dedik bizi tüketici haklarına verin ozaman dediler ? :/

Sarja koyduk bakalım sabaha inş.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Sen mahkemeye ver telefon ücretinin iadesini iste eğer fatura senin üzerineyse. Üzerine para koyar wp veya android bir cihaz alırsın isteğine göre.

SouLW3

SouLW3

Üye
    Konu Sahibi
Ben cihazı 1060 TL ye almıştım taksitle daha 5 aylık taksitini ödedim 5 aylık parasınımı verirler ? birde ben tüketici haklarına verdim zaten 25 iş günü içinde gelmedi diye onlarda 2 ay sonra gel bi bak sonuclanmışmı dava dediler :/ ayrıca telefon dün şarjda bıraktım yine acılmıyor batarya resmi cıkıyor üstünde ünlem işareti... bi işide dogru düzgün yapmazlar zaten.

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Sen telefonu servise ister yolla ister yollama, ama aklına ne türlü dava tüketici hakları falan geliyosa aç.. 24 gün diyolar 90 günde gelmiş sorunlu bir şekilde

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Yaşını merak ettim beş aylık parasını mı verirler diye sorunca.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Ben cihazı 1060 TL ye almıştım taksitle daha 5 aylık taksitini ödedim 5 aylık parasınımı verirler ? birde ben tüketici haklarına verdim zaten 25 iş günü içinde gelmedi diye onlarda 2 ay sonra gel bi bak sonuclanmışmı dava dediler :/ ayrıca telefon dün şarjda bıraktım yine acılmıyor batarya resmi cıkıyor üstünde ünlem işareti... bi işide dogru düzgün yapmazlar zaten.

telefonun şuan brick durumda sanırım. sen git mahkemeye başvurunu yap bence.

SouLW3

SouLW3

Üye
    Konu Sahibi
Yaşım 19

Bricikten kendim cıkartabilirmiyim? telefonu zorla şarja baglıyken acmaya calısıyorum NOKİA yazısı geliyor geri gidior bi keresindede acılma sesi geldi ve geri kapandı ama şarja baglıyken sarj cihazı baglı olmadıgında hic bir şekilde ısık yanmıyor..Ben Servise Verdiğimde telefon 16 gb dı simdi 64 gb olmus ? birde flash atsam düzelirmi acilmadan flash atılabilirmi ?Flashda atamıyorum galiba usb baglantısı kesiliyor sürekli bundan şarj olmuyor olabilir? bu hatayı veriyor flash atarken

Flash atarken bisi gözüme çaptı Batary Level %100 Yazıyordu ama tel nie acılmıyor acaba? Yagrın Servise Vericem.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
4 adımda downgrade disallowed hatası çözümü

burada yazdığım adımlara göre git. birde öyle dene.eğer halen sağlıklı bir flash atıp düzeltemezsen cihazın rd modu ayarlarını değiştirmişler veya bozmuşlar Nokia Care Türkiye N9'dan yazılımsal olarak pek anlamıyor desek yeridir. Gerçi donanımsal olarak da anlamıyolar neyse.

turbocore35

turbocore35

Üye
Yaşım 19

Bricikten kendim cıkartabilirmiyim? telefonu zorla şarja baglıyken acmaya calısıyorum NOKİA yazısı geliyor geri gidior bi keresindede acılma sesi geldi ve geri kapandı ama şarja baglıyken sarj cihazı baglı olmadıgında hic bir şekilde ısık yanmıyor..Ben Servise Verdiğimde telefon 16 gb dı simdi 64 gb olmus ? birde flash atsam düzelirmi acilmadan flash atılabilirmi ?Flashda atamıyorum galiba usb baglantısı kesiliyor sürekli bundan şarj olmuyor olabilir? bu hatayı veriyor flash atarken

Flash atarken bisi gözüme çaptı Batary Level %100 Yazıyordu ama tel nie acılmıyor acaba? Yagrın Servise Vericem.
acıba cihazlar mı karıştı 64gb gozuktugune gore .:D. sistem bricklendi galba soft brick olunca cihazın romunu tekrar yükleyince kesinlikle açılıyor. ama .:D.

SouLW3

SouLW3

Üye
    Konu Sahibi
Bir kez daha söylüyorum nerden bulaştım N9 belasına ya hayatımdaki 3-4 pişmanlıktan bir tanesi kendileri. Daha telefonu Alalı 4 ay filan olmuştur. 3 aydır serviste 1 ayda kamerasız kullandım...

kalbiselim07

kalbiselim07

Üye
Guzel Kardesim sikayervar.com a yaz olanlari. Tuketici Haklarina basvurucam diye ugrasma. Kapina kadar gelir Nokia.

SouLW3

SouLW3

Üye
    Konu Sahibi
Orda 100 den fazla sikayet okudum hiç biri sonuclanmamış cevap bile verilmemiş.

kalbiselim07

kalbiselim07

Üye
Orda 100 den fazla sikayet okudum hiç biri sonuclanmamış cevap bile verilmemiş.
@SouLW3 Bak sen buraya şikayetini çok daha önceden bildirmiş olmalıydın. Daha fazla bekleme. Nokia hepsine tek tek özel olarak cevap yazmış sikayetvar.com üzerinden. Sen yaz gerisi kolay İnşaallah. Yeni açılan şikayetlerde teşekkür mesajları bile görüyorum.@SouLW3 Dize gelmez dediklerimin hepsi sikayetvar.com üzerinden yapılan şikayetlerle dize geldi bugüne kadar. D Smartla bir olayımız olmuştu. Tüketici Haklarına gittik adamlar kem küm. Sikayetvar.com a yazdım. Adamlar araya araya bir hal oldu. Paramızı banka hesabına iade ettiler hemen. Aynı durum Ülker aldığım bir ürün içinde sikayetvar.com a yazdım. Adamlar kapıma kadar arabayla geldi. Bu işin kompedanı sikayetvar.com yaz sen şikayetini gerisini Fedareller halleder. ;)

SouLW3

SouLW3

Üye
    Konu Sahibi
Böyle Bir Yazı Yazdım ŞikayetVar.com'a Linki:

"Merhabalar, bundan yaklaşık 4 ay önce dünyanın dev markasına güvenip Nokia N9 aldım fakat telefonu aldığım ilk gün kamerası çalışmaz oldu neyse bir ay boyunca kullandım kamerası bozuk şeklilde, daha sonra 28. 08. 2013 Tarihinde servise verdim telefonu Nokia Care Adana Şubesine. Telefonu aldılar bozuk kaydı tuttular. Her 2 haftada bir sorguladım geldimi gelecek mi diye sonunda 09. 11. 2013 tarihinde geldi diye mesaj attılar. telefonu aldım fakat telefonu bana kapalı şekilde verip 4-5 saat şarj edin açılır dediler yaklaşık 20 saat şarj ettim açılmadı bugun tekrardan Nokia Care 'a verdim telefonumu yine bozuk kaydı tutuldu artık tekrardan 3 aya gelir telefon. Aldığıma pişman oldum açıkcası."

turbocore35

turbocore35

Üye
Böyle Bir Yazı Yazdım ŞikayetVar.com'a Linki:

"Merhabalar, bundan yaklaşık 4 ay önce dünyanın dev markasına güvenip Nokia N9 aldım fakat telefonu aldığım ilk gün kamerası çalışmaz oldu neyse bir ay boyunca kullandım kamerası bozuk şeklilde, daha sonra 28. 08. 2013 Tarihinde servise verdim telefonu Nokia Care Adana Şubesine. Telefonu aldılar bozuk kaydı tuttular. Her 2 haftada bir sorguladım geldimi gelecek mi diye sonunda 09. 11. 2013 tarihinde geldi diye mesaj attılar. telefonu aldım fakat telefonu bana kapalı şekilde verip 4-5 saat şarj edin açılır dediler yaklaşık 20 saat şarj ettim açılmadı bugun tekrardan Nokia Care 'a verdim telefonumu yine bozuk kaydı tutuldu artık tekrardan 3 aya gelir telefon. Aldığıma pişman oldum açıkcası."
ararlar 5 güne kadar değişim istiyorum de veyatta para tutarını istiyorum de kesinlikle.:D.

kalbiselim07

kalbiselim07

Üye
Para iadesi talep et kesinlikle. Yazının sonuna şunları da ekleyebilirsin. Gereken sürede tamir edilip bana sağlam şekilde teslim edilmediğinden dolayı yasal hakkım olan para iadesini talep ediyorum.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
N9 pişmanlık değildir başınıza gelenler hoş şeyler değil kabul ama bunun sorumlusu da N9 değil :)

Üst Alt