Yardım Telefonum 3 Ay Sonra Servisten Geldi Ama :/

Sponsorlu Bağlantılar

turbocore35

turbocore35

Üye
N9 pişmanlık değildir başınıza gelenler hoş şeyler değil kabul ama bunun sorumlusu da N9 değil :)
bunun sorumlusu servislerdir diyenler begeni tiklesin .:D. şaka bir yana çok ilgisiz servisler .:D.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9

Seglopsi

Seglopsi

Üye
şöyle birşey var nokia n9'a destek vermediği için servis n9'dan pek bişey anlamıyor yazılımsal olarak. cihazı veriyosunuz flasher'dan flash atıp geri veriyorlar. ne variant biliyorlar ne de başka bişey.

turbocore35

turbocore35

Üye
şöyle birşey var nokia n9'a destek vermediği için servis n9'dan pek bişey anlamıyor yazılımsal olarak. cihazı veriyosunuz flasher'dan flash atıp geri veriyorlar. ne variant biliyorlar ne de başka bişey.
o zaman anlıyan eleman koycaklar işsizlik düşçek .:D.

emreli01

emreli01

Üye
Aslında garantiye verildikten 20 is günü dolduktan sonra ya yeni cihaz yada para iadesi alma hakkin var diye biliyorum 3 ay boşa beklemissiniz

• Beğen
Tepkiler: .caner.
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Kardesim bilir kisiye goster tlefonu kesin diorum y parani alirsin ya ust model davayo bekle anlattin gibiyse pnuc leyhine cikar rahat ol

SouLW3

SouLW3

Üye
    Konu Sahibi
İletişim bilgilerimi ve IMEI numarsını istediler verdik bakalım ne olcak sonuç

s.ileli

s.ileli

Üye
30 is gu n unde cozulemeyen sorunlarda para iadesi talebinde bukunma hakkiniz bukunmakta...
Not: servis telefonunuz yerine size kullanmaniz icin telefon verirse emanet telefon bu hakkiniz olur. Samsung d900 u 3 kez tus soyulmasi ile servisr verdim son servisten gecikince tuketici hakem geyetine basvurup para iadesi aldim. Fatura bedeli 732 tl idi

SouLW3

SouLW3

Üye
    Konu Sahibi
bende başvurdum ama onlarda 2 ay sonra gel dediler sizde kaç günde sonuclandı tüketici hakları ?

kalbiselim07

kalbiselim07

Üye
bende başvurdum ama onlarda 2 ay sonra gel dediler sizde kaç günde sonuclandı tüketici hakları ?

@SouLW3 Bir de buradan şikayeti bildirebilirmisin. Çok hızlı sonuçlandırdıklarını duydum. Tüketici Şikayeti Gönder butonuna tıkla üye ol. Şikayetini aynen yaz.

fk555897

fk555897

Üye
Telefon 20 iş günü içerisinde gelmeyince tüketici haklarına gitseydin para iadesi veya telefonun yenisini alırdın.

s.ileli

s.ileli

Üye
@SouLW3 Bir de buradan şikayeti bildirebilirmisin. Çok hızlı sonuçlandırdıklarını duydum. Tüketici Şikayeti Gönder butonuna tıkla üye ol. Şikayetini aynen yaz.
Btk sadece gsm operatorleri ile ilgileniyor

s.ileli

s.ileli

Üye
@s.ileli Sadece GSM Operatörleriyle ilgilenmiyorlar bildiğim kadarıyla. Attığım linki incelediniz mi?
Btk bilgi teknolojileri kurumu tuketici sayfasi var evet ama genelde calisma alani gsm operatorleri soz konusu olan arkadasin sikayetin ilgi alani tuketici hakem heyetidir ki telefonu bilir kisiye gondermesi acisindan ayrica btk ya sadece sikayette bulunabilirsiniz fatura servus formu vs evraklar gondermesi vs uzun zaman alacaktir tuketici hakem heyetleri bir nevi kucuk mahkemedir. Sunacaginiz tum delilleri yani fatura servis formu telefonu direk inceler ve karara bağlar. Cozum daha hizli olur...

Üst Alt