Telefonu yerden yere vurucam çok az kaldı :@ l920

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kraldiyar21

kraldiyar21

Üye
Arkadaşın yazdığı sorunların hepsini yaşıyorum ve kaç defa telefonu formatladım servise verdim çözüm yok artık alışkınım sıkıntınetmiyorum fazla

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Anlaşılan bir tane 920 alıp işkenceye maruz bırakacağım. Amma çok şikayet eden var.!!!!

• Beğen
Tepkiler: StartTheGame
braayn

braayn

Üye
Müzik programı olarak core music player bence en iyisi kesin kullan derim...

• Beğen
Tepkiler: skynet
barannn79

barannn79

Üye
Atma sorunu var bunu kabul edelim. Tarayıcıdanda oyunlardada atıyor çoğu zaman malesef

skynet

Üye
Atma sorununu sadece ie de dolaşırken ve video izlerken yaşıyorum onun haricinde hiç şahit olmadım

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Galaxy S6 çıkmasını bekliyorum bende Lumiadan soğudum bendede hep atıyor herşeyden

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Kullanıcı kendinde ne zaman arayacak acaba sorunu? Bilmeden,araştırmadan böyle bir konu açman da birçok insanda ön yargıya neden olabilir. Lumia Software Recovery Tool programı ile telefonunu sıfırlamanı öneririm. Zira bahsettiğin sorunları pek yaşayan yok. Mümkünse şu sıralar gelecek olan Windows 10'u da yükleme yine telefon bozuk dersin malum Preview sürüm.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ben çok memnundum telefoncu kanına girdi zamansız ayrıldık:-(

Bu benim 620 yerine android bir cihaz olsa yeminle 2 senede 10 cihaz değiştirmiş olurdum sanırım.

Hatta şöyle diyeyim 620 almadan önce 1 ayda 2 cihaz değiştirdim. (Öve öve bitiremedikleri Galaxy Ace ve htc bir model).
Acede ki yetersiz depolama root ve yazılım manyağı etti beni. Bana hizmet etsin diye aldığım telefona köpek gibi hizmet verdim. Sırf karttan alan oluşturmak için yaptım bunları).
Lumia candır diyorum.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Bu benim 620 yerine android bir cihaz olsa yeminle 2 senede 10 cihaz değiştirmiş olurdum sanırım.

Hatta şöyle diyeyim 620 almadan önce 1 ayda 2 cihaz değiştirdim. (Öve öve bitiremedikleri Galaxy Ace ve htc bir model).
Acede ki yetersiz depolama root ve yazılım manyağı etti beni. Bana hizmet etsin diye aldığım telefona köpek gibi hizmet verdim. Sırf karttan alan oluşturmak için yaptım bunları).
Lumia candır diyorum.

Bırak ramlerini boşaltsınlar, clean master yüklesinler, root atsınlar.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve StartTheGame
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Vay be şöyle yorumları okuyorum da gülüyorum gerçekten lumia 920 kullanıpta şu atma sorununu yaşayan yoksa eğer o telefonu müzeye götürsün sergiletsin sorunsuz lumia filan diye.Arkadaş 920 kullanan her kullanıcı şu atma sorununu yaşamıştır elbet yaşamadım diyenlere inanmıyorum..(lafım sadece 920 kullananlara).

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
merlin19

merlin19

Üye
920 ve atmak ve yere vurmak o cihazdan o şekilde kurtulamazsın sebep : Derin dondurucu testi : -45 c gördü tık demedi iphone 4 -20 de gitti..
Defalarca : 2. kattan bilerek ve isteyerek atıldı asvalta asvalt ağladı o yine ağlamadı. 3. katlardan düşürüldü tık demedi ilk alındığında ne koruması vardı ne kılıfı 10 metreden demir merdivenlerden seke seke indi ama yine birşey olmadı daha sayamadığım çok işgence gördü şimdi neredemi=? 1.5 yaşında kızımın oyuncağı hergün bir yere çarpıyor atıyor üstüne çıkıp zıplıyor eline alıp yerdeki fayanslara sürtüyor sonra ne mi yapıyor bizimki azcık bayaya çekmiş teknoloji manyağı 1.5 yaşında olduğuna bakma candy crush saga açıp şakır şakır level geçiyor geçemezse telefonu masalara çarpıyor demem oki kardeşi atsanda satsanda o cihazda sorun yok bence sorun sende bak 3.5 yıllık cihaz daha sapa sağlam bu işgenceye rağmen bence Windows Phone Recovery Tool yeni versiyon var yedekle cihazını bu programla çak formatı :D yazılımı temizle ve ms hesabını girdiğinde yedekler yüklensinmi derse sakın yükle deme ter temiz kurulum yap..

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
StartTheGame

StartTheGame

Üye
İe'de dolaşırken veya youtube da video izlerken atma olayı ara ara bende de oluyor

Aynen bende de oluyor ve haftadan haftaya sıklaşmaya başlıyor ve can sıkıcı...
Lumia sorunsuz sıkıntısız falan demeyin ben tam saydım 19 kez düşürdüm en son dik bir şekilde yere yarım metreden düştü ekranı kırıldı yani çokta abartılacak bir konu değil bu , 920 Fifa 15 de atma yapıyor doğruya doğru ama kaç aydır oynuyorum 2-3 kere yaşamışındır explorer genellikle şarj %60 lardayken veya daha düşükken atıyor, genellikle Facebook ve Youtube ve Twitter da oluyor bu sorun maxicepde de yaşadım ara sıra ve Facebookdaki bağlantı kesildi hatasıda çok can sıkıcı.. Velhâsıl Lumia 920 sorunu olan bir telefondur ama kendi serileri S3 , iPhone 4 / 4s e göre çokta iyi bir telefondur hani onları bırak 920 bir üst serileriyle kapışır lafım S4 ve iPhone 5 / 5s e

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar, benimde L920'm var ve birtek atma sorunu nadirde olsa youtube da oluyor. Onun dışında yok. Telefon gayet güzel çalışıyor. Ben o atmadan şikayetçi değilim. Neden mi? Ayda yılda bir kez yapmasından dolayı değil. Bilerek ve isteyerek GELİŞTİRİCİ ÖN İZLEME (bir tür beta) yükledim. PFD (preview for developer) sürümünü kullanıyorum. Yani FİNAL sürümünü kullanmıyorum. Eğer benzer sorunlardan şikayetçi olupta PFD sürüm kullanan varsa, bi önce GELİŞTİRİCİ olmaktan vazgeçip yazlımını sıfırlayıp ORJİNAL sürüme geri dönsünler. Telefonları sıfırlanmış ve orjinalken bu durumu yaşıyorlarsa geri bildirim yapsınlar. Hala daha sorun varsa, Problemli oyunları yazan kişilere, GOOGLE a vs. yazsınlar da bi zahmet bir YOUTUBE uygulaması yapılsın, sorunlar giderilsin. Bu nedir ya, kimileri ehliyetsiz test aracı alıyor sonra da araba bozuk kullanamıyorum diyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı

MaxipmaN

Üye

Lumia candır diyorum.
acenin nesini övmüşler, elde tutulan iyi bir yanı yok

DareDevil1320

Üye
300-400 tl ye Windows Phone 520 al 512 MB ramlı şikayet et , sonra git 3 katı paraya S5 mini al gel memnunum de. Çok güzel bir kıyaslama!

Birde bu sorunlar neden bana denk gelmiyor merak ediyorum.

70-80 oyun kurdum , 150-160 uygulama vardı bu 620 bile bir kez olsun ie den atmadı!! Youtube kapanması yaşamadım. Ya ben bu işi bilmiyorum yada bazıları çok biliyor.

Eh birader, zamanında o kadar konuşmasaydınız en ucuz wp, en pahalı android'den daha stabil diye.

Şimdi de ucuz telefondan ne bekliyosuna gelmişiz :)

512 mb yeter, windows fazla kullanmaz diyordunuz.

Şimdi 512 mb yaa tabii atar oldu.

Ah ah, ben de bu arkadaşlara güvenip Galaxy Mega alabilecekken stabil(!) olsun diye 1320 aldım. Sonrası malum:)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
StartTheGame

StartTheGame

Üye
Eh birader, zamanında o kadar konuşmasaydınız en ucuz wp, en pahalı android'den daha stabil diye.

Şimdi de ucuz telefondan ne bekliyosuna gelmişiz :)

512 mb yeter, windows fazla kullanmaz diyordunuz.

Şimdi 512 mb yaa tabii atar oldu.

Ah ah, ben de bu arkadaşlara güvenip Galaxy Mega alabilecekken stabil(!) olsun diye 1320 aldım. Sonrası malum:)

Abicim bak telefon stabil tamam ona bişey diyen yok telefon stabil fakat atmalardan sonra telefon kasmıyorsa hala stabildir ve 920 çıkalı 2 yıl olmasına rağmen hala note 2 note 3 yada s3 s4 ile yani kendi serisini bırak onların bi üstleri ile kapışabilecek bir telefon fakat atmalar telefondan değil Windows Phone 8.1 den kaynaklı bana sorarsanız ben WP8 den uygulama olsun i.explorer olsun daha memnundum Wp8.1 de batırdılar whatsapptan atmalar başladı girmemeler başladı 8.1 de buda mı benden veya bu sorunları yaşayanlardan kaynaklı pfd kırmadan önce de atıyordu pfd kurdum hala atıyor değişen birşey yok yani

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar, benimde L920'm var ve birtek atma sorunu nadirde olsa youtube da oluyor. Onun dışında yok. Telefon gayet güzel çalışıyor. Ben o atmadan şikayetçi değilim. Neden mi? Ayda yılda bir kez yapmasından dolayı değil. Bilerek ve isteyerek GELİŞTİRİCİ ÖN İZLEME (bir tür beta) yükledim. PFD (preview for developer) sürümünü kullanıyorum. Yani FİNAL sürümünü kullanmıyorum. Eğer benzer sorunlardan şikayetçi olupta PFD sürüm kullanan varsa, bi önce GELİŞTİRİCİ olmaktan vazgeçip yazlımını sıfırlayıp ORJİNAL sürüme geri dönsünler. Telefonları sıfırlanmış ve orjinalken bu durumu yaşıyorlarsa geri bildirim yapsınlar. Hala daha sorun varsa, Problemli oyunları yazan kişilere, GOOGLE a vs. yazsınlar da bi zahmet bir YOUTUBE uygulaması yapılsın, sorunlar giderilsin. Bu nedir ya, kimileri ehliyetsiz test aracı alıyor sonra da araba bozuk kullanamıyorum diyor.

Okumuyorsunuz galiba :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bir gereksiz "stres atma(!)" konusunun daha sonuna geldik.

:locked:

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat, byibo, emz ve 2 diğerleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt