Ben çok memnundum telefoncu kanına girdi zamansız ayrıldık:-(Anlaşılan bir tane 920 alıp işkenceye maruz bırakacağım. Amma çok şikayet eden var.!!!!
Ben çok memnundum telefoncu kanına girdi zamansız ayrıldık:-(
Bu benim 620 yerine android bir cihaz olsa yeminle 2 senede 10 cihaz değiştirmiş olurdum sanırım.
Hatta şöyle diyeyim 620 almadan önce 1 ayda 2 cihaz değiştirdim. (Öve öve bitiremedikleri Galaxy Ace ve htc bir model).
Acede ki yetersiz depolama root ve yazılım manyağı etti beni. Bana hizmet etsin diye aldığım telefona köpek gibi hizmet verdim. Sırf karttan alan oluşturmak için yaptım bunları).
Lumia candır diyorum.
yazılımı temizle ve ms hesabını girdiğinde yedekler yüklensinmi derse sakın yükle deme ter temiz kurulum yap..İe'de dolaşırken veya youtube da video izlerken atma olayı ara ara bende de oluyor
acenin nesini övmüşler, elde tutulan iyi bir yanı yokBu benim 620 yerine android bir cihaz olsa yeminle 2 senede 10 cihaz değiştirmiş olurdum sanırım.
Hatta şöyle diyeyim 620 almadan önce 1 ayda 2 cihaz değiştirdim. (Öve öve bitiremedikleri Galaxy Ace ve htc bir model).
Acede ki yetersiz depolama root ve yazılım manyağı etti beni. Bana hizmet etsin diye aldığım telefona köpek gibi hizmet verdim. Sırf karttan alan oluşturmak için yaptım bunları).
Lumia candır diyorum.
300-400 tl ye Windows Phone 520 al 512 MB ramlı şikayet et , sonra git 3 katı paraya S5 mini al gel memnunum de. Çok güzel bir kıyaslama!
Birde bu sorunlar neden bana denk gelmiyor merak ediyorum.
70-80 oyun kurdum , 150-160 uygulama vardı bu 620 bile bir kez olsun ie den atmadı!! Youtube kapanması yaşamadım. Ya ben bu işi bilmiyorum yada bazıları çok biliyor.

Eh birader, zamanında o kadar konuşmasaydınız en ucuz wp, en pahalı android'den daha stabil diye.
Şimdi de ucuz telefondan ne bekliyosuna gelmişiz
512 mb yeter, windows fazla kullanmaz diyordunuz.
Şimdi 512 mb yaa tabii atar oldu.
Ah ah, ben de bu arkadaşlara güvenip Galaxy Mega alabilecekken stabil(!) olsun diye 1320 aldım. Sonrası malum![]()
Arkadaşlar, benimde L920'm var ve birtek atma sorunu nadirde olsa youtube da oluyor. Onun dışında yok. Telefon gayet güzel çalışıyor. Ben o atmadan şikayetçi değilim. Neden mi? Ayda yılda bir kez yapmasından dolayı değil. Bilerek ve isteyerek GELİŞTİRİCİ ÖN İZLEME (bir tür beta) yükledim. PFD (preview for developer) sürümünü kullanıyorum. Yani FİNAL sürümünü kullanmıyorum. Eğer benzer sorunlardan şikayetçi olupta PFD sürüm kullanan varsa, bi önce GELİŞTİRİCİ olmaktan vazgeçip yazlımını sıfırlayıp ORJİNAL sürüme geri dönsünler. Telefonları sıfırlanmış ve orjinalken bu durumu yaşıyorlarsa geri bildirim yapsınlar. Hala daha sorun varsa, Problemli oyunları yazan kişilere, GOOGLE a vs. yazsınlar da bi zahmet bir YOUTUBE uygulaması yapılsın, sorunlar giderilsin. Bu nedir ya, kimileri ehliyetsiz test aracı alıyor sonra da araba bozuk kullanamıyorum diyor.