Telefonu yarın alıyorum Son sorularım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu yarın alıyorum Son sorularım
p725 3D bu telefon p920 modelinden üstün. Ama bu telefonu 1 tek sebep için almıyorum. HDMİ çıkışının olmaması. halbuki p725 modelindede HDMİ olsaydı 3D görüntüleri 3D televizyonda izlerdik. Ama HDMİ sorununu çözmek lazım. Dışarıdan USB'yi HDMİ'ye çeviren kablolar aparatlar satılıyor. Bu kablolardan alsam p920 kadar görüntüyü net bir biçimde verebilirmi ? Eğer vermiyorsa düşünmeden p920 modelinden alcam. ???

Beyler p725 modeli herhangi 2D videoları 3D videolara çevirebiliyor. Bunu p920 modeli yapabiliyor mu ????

Nuri_34

Nuri_34

Üye
tel in ismi ne anlamadım

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
Lg optimus 3D p920
Lg optimus 3D MAX p720

tavuklar

tavuklar

Üye
arkadsim bende p920 vardi benim iyiydi ama ram 512 ram islemci 1 ghz ama 1.2 1 gbyt rami var ince hafif yeni guncel herseyi p725 ondan dolayi iyi p725 al vede mhl kablo ile aktarim yapabilyorsun bende lg 4x hd var mhl ile baglaniyorum

alaStar

alaStar

Üye
bencede 3D max al p920 o kadarda iyi bir telefon değil

saruman_me

saruman_me

Üye
bai ics güncelemesi alıcak bir cihaz al parana yazık etme

Ocean258

Ocean258

Üye
konu açılalı 3 gün olmuş o telefon alınmıştır bence..

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu aldım arkadaşlar. ++ olarak

Mhl kablosu(50TL) - Kılıf(15TL) - Jelatin(5TL)

p920 almadığım için mutluyum. İyiki 3d max almışım :oke:

3D'sini açtığım zaman En başta saçma sapan 2 tane hologram görüntü vardı. Ama net bakınca 3D havasını veriyor.Alışmaya bağlı. Ve 1-2 saat dinlendirmek lazım gözleri. ( Gözlükle denedim bişi anlamadım :S ) ( Televizyona aktarınca gözlük lazım ama )

MHL kablosu ile HDMİ aktarması yapabiliyorum. ( 3D-2D olarak )

2boyutlu filmleri 3D'ye çevirebiliyorum.

3D oyunları SINIRLIDIR.

Root felan anlamadığım için 3-4 ay veya root yapmaya karar verene kadar yapmayacağım.(İlk kez android kullanıyorum)

Onun dışında telefon gayet şık. Tasarımına ve ekranına diyecek laf yok. 3D mükemmel. 3D Öğreticisi sayesinde 3D'yi kavrıyorsunuz ( oturma açıları bakış açıları vs.vs )

İnternetten video izliyorum. Takılma yok. Flash player mükemmel.

Şarj konusuna gelince 3G-WİFİ kapalı tutarsan 1-2 gün gidiyor. Ama sürekli oyun-internet-müzik yaparsanız 1 gün :)

Bana göre +++++ Avantajları :

Bu telefon 3D. Mesela 1 film izledik.Dedikki bu filmin 3D'sini bulalım. Filmi telefona attık 3D'ye çevirdik izledik :D Bu çok iyi.

Herkesden farklı telefonum var.

NOT : Telefon elinizden düşmüyor. :)

Ocean258

Ocean258

Üye
Bizede güle güle kullanın demek düşer artık :) Hayırlı olsun.

alaStar

alaStar

Üye
Güle güle kullan kardeş bi sorun olursa biz buralardayız :)

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
Güle güle kullan kardeş bi sorun olursa biz buralardayız :)

Teşekkür ederim :)

- - - Eklendi - - -

Yaw bu 8GB bana az gelecek gibi :ehe

Buna 32GB class10 hafıza kartı taksam uyarmı ? Toplam 40GB oluyor. ?

Ocean258

Ocean258

Üye
Micro SD kart olursa sorun olmaz :) uyar yani küçük hafıza kartlarından olacak. :)

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Arkadaşım hayırlı olsun güle güle kullan, bende de 920(3d) modeli vardı, gayet hoş bir telefondu, bende şimdi 3d max modelini düşünüyorum ancak henüz net karar veremedim, fiyatı gayet cazip piyasadaki aynı özellikte telefonlarla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt