telefonu servise vereceğim ama belle var.ne yapmalıyım???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bakayım ben :) ondan demedim boşuna tl gidiyordu eskiden.

----------Eklendi @ 10:58:15 ---------- Yazıldı @ 10:56:03 ----------

Aylık 250 MB Konfor Paketi İlk 3 ay 7 TL 14 TL bitince yavaşlıyor internet hızı sınırsız gibi.

valla turkcelle bugüne kadar kapsama sorunu yasamadım yasadıgını söyleyen arkadaslarada saygı duyuyorum bu arada fiyatlar aynıymış ama kota doldugunda turkcell 100kb=1kr dan ücretlendiriyo diger operatorlerdeki gibi hız düşürüp limitsiz yapmıyo yapmasında zaten o düşük hız adamı kanser eder.bikeresinde iki vodafonlu iphone4ü olan arkadasımı internet hızında 8e katlamıştım yalandanda olsa çıldırmışlardı

polluxea♪

polluxea♪

Üye
downgrade yap öyle ver dostum

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bence bu haliyle ver ama geri aldığında anna yüklüyorlar haberin olsun ya da gerçek belleyi yükleyebilirler ellerinde varsa .

mmb7982

mmb7982

Üye
    Konu Sahibi
abi symbianıda maxicepteki bu ortam yüzünden bırakamıyorum yaaaaa.inanın android bölümünde bi arkadaşa telefon almak amacıyla tavsiye istediğim bi konu açtım yüzüne bakan olmadı.sağolsun 3-4 arkadaş cvp yazdı geneline bişey demiyorum ama symbiancılar dahamı yardım sever, sıcakkanlı sanki?sanırım öyle zaten gittik 1 günlük n9 aldık 1100 tl ye.pembe oldu ama n9.adam ..kur mağazasından 24 ay taksitle 2136 tl almış gelmiş telefoncuya vermiş.telefoncuda kim bilir kaç paraya saydı güzelim n9 u.bu arada çok güzel cihaz yapmış nokia içim eridi desem yeridir.nokia neden tüm telefonlara meego verip herkesi rahatlatmıyor?çok hızlı çok stabil ve çok estetik symbiana çok benziyo ama aradaki farklar zaten insanı cezbediyo.meego ve n9 hayran oldum yani.eğer değiştirirsem gidip n9 alıcam 1100 tl abi nedir yaaa.kesinlikle iphone dan daha güzel (bence)

TheMadness

TheMadness

Üye
abi symbianıda maxicepteki bu ortam yüzünden bırakamıyorum yaaaaa.inanın android bölümünde bi arkadaşa telefon almak amacıyla tavsiye istediğim bi konu açtım yüzüne bakan olmadı.sağolsun 3-4 arkadaş cvp yazdı geneline bişey demiyorum ama symbiancılar dahamı yardım sever, sıcakkanlı sanki?sanırım öyle zaten gittik 1 günlük n9 aldık 1100 tl ye.pembe oldu ama n9.adam ..kur mağazasından 24 ay taksitle 2136 tl almış gelmiş telefoncuya vermiş.telefoncuda kim bilir kaç paraya saydı güzelim n9 u.bu arada çok güzel cihaz yapmış nokia içim eridi desem yeridir.nokia neden tüm telefonlara meego verip herkesi rahatlatmıyor?çok hızlı çok stabil ve çok estetik symbiana çok benziyo ama aradaki farklar zaten insanı cezbediyo.meego ve n9 hayran oldum yani.eğer değiştirirsem gidip n9 alıcam 1100 tl abi nedir yaaa.kesinlikle iphone dan daha güzel (bence)

iPhone 5 alacağım çıkınca. CPU'yu ve GPU'yu bu kadar güzel kullanan cihaz yok.

cyber

cyber

Üye

Kesinlikle

mmb7982

mmb7982

Üye
    Konu Sahibi

iPhone 5 alacağım çıkınca. CPU'yu ve GPU'yu bu kadar güzel kullanan cihaz yok.

üstad al yakışırda kim bilir kaç para olucak.heeee pardon yutdışııııııı :ah ozaman alınır abi :good:

----------Eklendi @ 12:21:42 ---------- Yazıldı @ 12:20:28 ----------

üstadlar bu meego mıncıklanarak adapte edilemezmi diğer model cihazlara acaba?

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Geçmiş olsun :)

TheMadness

TheMadness

Üye
üstad al yakışırda kim bilir kaç para olucak.heeee pardon yutdışııııııı :ah ozaman alınır abi :good:

Tek eksiği giriş ekranı ve flash desteği. Onlar da shell ve programlarla halledilir bence.

----------Eklendi @ 12:25:42 ---------- Yazıldı @ 12:24:24 ----------

Adapte edebilsek :) dosyaları düzenlemeyi bilmiyorum MeeGo hem bootloader var unlock edilmesi lazım :ah

mmb7982

mmb7982

Üye
    Konu Sahibi
Adapte edebilsek :) dosyaları düzenlemeyi bilmiyorum MeeGo hem bootloader var unlock edilmesi lazım :ah

bu nokiayıda bu yüzden sevmiyorum zaten sanki kendi en iyisini yapıomuş gibi her tarafı müdahaleye kapalı.bi bıraksa bak millet neler yapıo.gerçekten ben buna inanıyorum nokia böyle bir fırsat verse bizim cfw ciler ne biçim döktürürlerde işte......

cyber

cyber

Üye
belleyi açık kaynak kodlu yapsalar uçar

TheMadness

TheMadness

Üye
belleyi açık kaynak kodlu yapsalar uçar

Kaynak kodunu sızdırdılar ama yapan çıkar belki.

----------Eklendi @ 12:39:47 ---------- Yazıldı @ 12:39:08 ----------

Bootloader dahil!

mmb7982

mmb7982

Üye
    Konu Sahibi

Bootloader dahil!

inşallah bi babayiğit çıkar.ne diyelim.bekleyip görecez artık...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

Bootloader dahil!
Bu android yükleyebileceğimiz anlamına mı geliyor tam anlamadım da ??? :hmmm

mmb7982

mmb7982

Üye
    Konu Sahibi

Bu android yükleyebileceğimiz anlamına mı geliyor tam anlamadım da ??? :hmmm

benim anladığım belleye dışarıdan müdahele edilebilecek.herkes farklı şeyler deneyebilecek.android yükleme işi biraz umutsuz vaka yani kardeş.ama symbianda olumsuzluklar yada hoşa gitmeyen şeyler değiştirilebilecek dirak müdahale edilebilecek yazılıma yani.umarım doğru bilgi veriyorumdur :)

• Beğen
Tepkiler: S.E.C.R.E.T
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
benim anladığım belleye dışarıdan müdahele edilebilecek.herkes farklı şeyler deneyebilecek.android yükleme işi biraz umutsuz vaka yani kardeş.ama symbianda olumsuzluklar yada hoşa gitmeyen şeyler değiştirilebilecek dirak müdahale edilebilecek yazılıma yani.umarım doğru bilgi veriyorumdur :)
Teşekkürler kardeşim çok yardımcı oldun sağolasın . :tşk: :alkis :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
bootloaderi kırsalarda hem downragede rahat yapılsa :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt