telefonu servise vereceğim ama belle var.ne yapmalıyım???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mmb7982

mmb7982

Üye
    Konu Sahibi
telefonu servise vereceğim ama belle var.ne yapmalıyım???
arkadaşlar telefon az önce yere düştü ve pil falan çıktı.pili takıp çalıştırdım fakat şimdide bağlantı hatası diyor.ne yaptımsa olmadı.ve telefonda belle yüklü.şimdi mecburen servise vericem.verdiğimde belle yüklü olması sebebiyle garanti dışı muhabbetiyle karşılaşırmıyım?downgrade yapıpmı servise vermeliyim?

acil yardım ve fikirlerinizi bekliyorum

TheMadness

TheMadness

Üye
Downgrade yap bence.

----------Eklendi @ 07:41:53 ---------- Yazıldı @ 07:41:36 ----------

Ya da birkaç gün bekle belle çıksın öyle ver.

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşım zaten servis düşme gibi nedenlerden dolayı oluşan arzaları kabul etmiyor inşallah yaparlar geçmiş olsun

mmb7982

mmb7982

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım zaten servis düşme gibi nedenlerden dolayı oluşan arzaları kabul etmiyor inşallah yaparlar geçmiş olsun

yinede bi şansımı denemek istiyorum.bazende sorun yapmıyorlar.bu arada sağolasın kardeşim

----------Eklendi @ 09:25:43 ---------- Yazıldı @ 08:07:04 ----------

şebekedenmiş sanırım şimdi geldi.herkese teşekkürler.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
geçmiş olsun

blackcemre

Üye
Kardeş benim 5230'um vardı.5235 yazılımını yükledim telefona.Ondan sonra yan kasa tuş kilidi yerinde çok gevşeme oldu teleservice'ye vierdim.Ben arıza açıklamasına kasada geşme var yazdım.Yazılımla ilgili brişey yazmadım bir sorun yazmadım.10 gün sonra anakartını değiştirdiler garanti kapsamnıda.

mmb7982

mmb7982

Üye
    Konu Sahibi

teşekkürler kardeşim inan dilim damağım kurudu yani.downgrade dende kurtuldum şükürler olsun gerizekalı şebeke sabah sabah deli etti beni.

Kardeş benim 5230'um vardı.5235 yazılımını yükledim telefona.Ondan sonra yan kasa tuş kilidi yerinde çok gevşeme oldu teleservice'ye vierdim.Ben arıza açıklamasına kasada geşme var yazdım.Yazılımla ilgili brişey yazmadım bir sorun yazmadım.10 gün sonra anakartını değiştirdiler garanti kapsamnıda.

kimi zaman yiyorlar.artık ya keyifleri yerinde oluyor ya uğraşacak yapacak işleri olmuyor yani istedikleri zaman hallediyorlar kullanıcı hatası bile olsa defalarca şahit oldum ama gerek kalmadı şükürler olsun.

TheMadness

TheMadness

Üye
teşekkürler kardeşim inan dilim damağım kurudu yani.downgrade dende kurtuldum şükürler olsun gerizekalı şebeke sabah sabah deli etti beni.
artık ya keyifleri yerinde oluyor ya uğraşacak yapacak işleri olmuyor yani istedikleri zaman hallediyorlar kullanıcı hatası bile olsa defalarca şahit oldum ama gerek kalmadı şükürler olsun.

Avea galiba :) eskiden kullanırdım az mı çektim. sonra turkcell'e geçtim. Şimdi vodafone'dayım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar telde net kullanıyorsanız turkcellden sasmayın derim hem çekim gücü hemde hız olarak çok iyi

TheMadness

TheMadness

Üye
arkadaslar telde net kullanıyorsanız turkcellden sasmayın derim hem çekim gücü hemde hız olarak çok iyi

Vodafone da öyle. Hem daha ucuz Turkcell gibi kazıklamıyor milleti. Boşuna TL gidiyor.

• Beğen
Tepkiler: n000k
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
7tl ye 250mb kazıkmı vodafon ne kadar

TheMadness

TheMadness

Üye
bakayım ben :) ondan demedim boşuna tl gidiyordu eskiden.

----------Eklendi @ 10:58:15 ---------- Yazıldı @ 10:56:03 ----------

Aylık 250 MB Konfor Paketi İlk 3 ay 7 TL 14 TL bitince yavaşlıyor internet hızı sınırsız gibi.

• Beğen
Tepkiler: n000k
mmb7982

mmb7982

Üye
    Konu Sahibi
abi 12 yıl turkcell kullandım bi haltmış gibi yok çekiyormuş yok kaliteymiş.kullanan arkadaşlara bi lafım olamaz tabi tercih meselesi ama bende turkcellden neler çektiğimi bi anlatmaya kalksam sayfaları doldururum eminim.

haa sürekli kırda bayırda dağda isen mantıklı ama şuan vodafone nun çekim kalitesi açısından turkcellden hiç bir farkı yok bence.biri kalkar derseki yk kardeşim vodafone nun çekmediği yerde turkcell çekiyor bunu söyleyen arkadaş emin olsunki turkcellin çekmediği yerdede vodafone gayet güzel çekiyordur.bunuda yaşadım.

yaklaşık 6 aydır avea kullanıyorum şu genç tarifesi sebebiyle tabi ama açıkçası hiç bir şikayetim yoktu bugüne kadar o da yaklaşık 2 saat oldu.bunuda normal karşılamak lazım bence.
12 ay taahhütlü vınn almıştım 4 gb 49 tl ye.hiç 49 gelmedi sağolsun trcell.neyse merkeze biraz oturuyorduk ev içinde bir yerlerde 1 kademe 3g çekiyordu orada sabit tutacan işin yoksa.neyse sonra merkezden ev aldık dedim artık rahat rahat kullanabilirim 3g çeker şehir merkezi ya hani.eve taşındık bir baktım turkcell 3g vınn ın bırak 3g yi en iyi 2g de 3 kademe çekiyor.tam 8 ay bu şekilde kullandım aslında kullanmadım öyle durdu.şikayet dilekçe başvuru adres bildirim apartman bildirim kat bildirim amaaaaaaan bıktım usandım sonuç aynı.

şuan avea kartaljet kullanıyorum turkcellin 2g ile bağlandığı evin her noktasında 3g den 3 kademe altına düştüğünü görmedim.hemde 8gb+gol başına 100 mb vergiyle beraber 34 tl daha ne istiyim abi.

velhasıl turkcell şehir dışına verici dikeyim derken merkezleri bıraktı unuttu hatta.dağ bayıra çıkacamda turkcell çekecek iletişime geçecem aman abi bırak benden uzak olsun başka bişey istemem.bi hesaplasam turkcelle döktüğüm parayı 12 yılda araba parasını geçer.

neyse çok dertliymişim bu turkcellden deşilince yara duramıyor insan.19 tl ye paket kullanabiliyosan avea yoksa vodafone yeterde artar bile.en gereksiz operatörde turkcell dir benim için.

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
n000k

n000k

Üye
vodafone 7.99 Tl sınırsız..valla çokta memnunum.. turkcell kadar kazığını görmedim ben.. 100 MB 5 liraya veriyordu.. bi güncelleme gelse tele.. tamam gitti..ki şuan habire flaş atıyorum.. her flaştan sonra bir sürü güncelleme yapıyorum.. vodafone gibisi yok.. en rahat ve ucuzu.. şebekede mükkemmel çekiyor..

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
TheMadness

TheMadness

Üye
Vodafone çok güzel çekiyor. Nereye gittiysem 3G 4 kademeden düşmüyor.

----------Eklendi @ 11:14:14 ---------- Yazıldı @ 11:07:43 ----------

Avea'dan da az çekmedim. Faturalı hat açtırmıştım. İlk 3 ay 29 TL sonra 19 TL fatura gelecek demişlerdi. 6 ay 29 TL ödedim. Sonra iptal ettirip vodafone'a geçtim.

----------Eklendi @ 11:15:52 ---------- Yazıldı @ 11:14:14 ----------

Avea Barcelona için de modem yapsın. :naughty:

• Beğen
Tepkiler: mmb7982 ve n000k

byred55

Üye
Downgrade yap bence.

----------Eklendi @ 07:41:53 ---------- Yazıldı @ 07:41:36 ----------

Ya da birkaç gün bekle belle çıksın öyle ver.

sakaamı yapıyorsun dostum (: orjınal yazılımın kodları mevcuttur fakat sahtelerde bu farklı her turlu anlasılır :D

mmb7982

mmb7982

Üye
    Konu Sahibi
vodafone 7.99 Tl sınırsız..valla çokta memnunum.. turkcell kadar kazığını görmedim ben.. 100 MB 5 liraya veriyordu.. bi güncelleme gelse tele.. tamam gitti..ki şuan habire flaş atıyorum.. her flaştan sonra bir sürü güncelleme yapıyorum.. vodafone gibisi yok.. en rahat ve ucuzu.. şebekede mükkemmel çekiyor..

hocam bildiğim kadarıyla sınırsız ama 100 mb den sonra epey bi hız kaybına uğruyodu heralde adil kullanım muhabbetince.o adil kullanımıda hiç tüketicilere yansıtmazlar adamın kullanamadığı kota kalanı sonraki aya devretmez ama parasını takır takır alırlar.

TheMadness

TheMadness

Üye

sakaamı yapıyorsun dostum (: orjınal yazılımın kodları mevcuttur fakat sahtelerde bu farklı her turlu anlasılır :D

Sahte değil ki. Nokia Beta testerıyım de eski sürüm işte :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Avea'nın genç paketi var çok iyi 1Gb Net + 500dk konuşma + 1000 Sms 19 Tl kontör birde faturalı değil .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt