Telefonu fare ile kullanmak bir başka oluyor :) [ nokia n8 ]

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Yazıcı dışında taktığım her şeyi algılıyor OTG olması yeterli arkadaşlar :D . Birde mümkünse üzerinde ışık bulunmayan mouseler kullanın şarjı içmesin.

ışık siz fare alacağım sadece telefon için:)

- - - Eklendi - - -

usta abartısız söylüyorum 1 seneden fazladır kullanıyorum :) Telefonu standa koy flash oyun oyna nette gez çeşitli uygulamalarla resim çiz not yaz flan flan daha çok işe yarıyor. Şarjda çok yiyor ama zaten telfonum şarja bağlı sürekli öyle kullanıyorum :)

- - - Eklendi - - -

haa bu arada slink midir nedir usb çoklayıcı var oda çalışıyorrr :

o arkadaşım sen Kendini aşmışsn :)

- - - Eklendi - - -

ben flash bellek bağladım c7 ye usb aygıtı aşırı güç tüketiyor diye hata verdi açmadı fare olayı çalıştı ama imleç titreyerek gidiyor 5 dk da hevesim kaçtı

o senin cihaz dan kaynaklanıyor. C7 nin işlemcisi Ve ram i n8 den daha yüksek. Öyle sorun yapmaması gerekiyor. N8 de dediğin sorun Yok. Evet aşırı enerji kullanıyor diyor ama sorunsuz çalışıyor.

MaxWheel

MaxWheel

Üye
otg ile klavye de baglanıyormu ben almak çok dolaştım fakat hiç telefoncularda bulamadım

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Bi otg portu alin 3 usb kulaklik girisi olanlardan bide televizyona baglarsiniz alin size bilgisayar :) saglam bi otg portu 30tl fln

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
ne ölümü ya internette var :)

- - - Eklendi - - -

ben telefonu bilgisayar kasası niyetine kullanıyorum resmen ;)

internetten alışveriş yapmak için kredi kartı lazım oda Bende Yok's sen Kendini aşmışsn :) telefon modeli nedir ?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
ben androiddeyim ama sizdede farketmez heralde :) atrix var bende

- - - Eklendi - - -

hem o portların kendi şarj makinaları var telefonunuzuda şarj eder :)

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
ben androiddeyim ama sizdede farketmez heralde :) atrix var bende

- - - Eklendi - - -

hem o portların kendi şarj makinaları var telefonunuzuda şarj eder :)

sanırım baya gelişmiş değişik değişik otg ler var. Millet 1 yıl önce den kullanmaya başlamış biz daha yeni keşfediyoruz:) android de biraz daha stabil çalışır bence.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
sanırım baya gelişmiş değişik değişik otg ler var. Millet 1 yıl önce den kullanmaya başlamış biz daha yeni keşfediyoruz:) android de biraz daha stabil çalışır bence.
farkı olacağını sanmıyorum otg destekliyorsa çalışıt desteklemiyorsa :bye2:

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
sanmıyorum :)

manolyam63

manolyam63

Üye
valla oyle bırsey se super olur....

• Beğen
Tepkiler: ahmet yakup
Hıqh_VoLTaqe27