Telefonlarımızda Hangi İşletim Sistemi Var?

Sponsorlu Bağlantılar

Tel.de İşletim Sistemi

• Kullanılan toplam oy
    471

isimsiz_

Üye
sana katılıyoum tabiki de symbiyan

FrontmaN

FrontmaN

Üye
3-5 yıl sonra ankete koyulacak symbian diye bir işletim sistemi de kalmaz herhalde.

Windows son hızla ilerliyor.İlk zamanlarda bilgisayarlarda abuk subuk işletim sistemleri vardı.Şimdi sorsam %99'unuz bilgisayarınızda windows kullanıyorsunuz.Onun için şimdiden windowsa alışın derim.

ibonline

ibonline

Üye
artık bu topic i son mesajlar menüsünde görmek istemiyorum!
herkesin begenisi kendincedir suanda elimdeki cihaz benim ihtiyaclarımı karsılıyor
misal.n-gage oyunları(pcden farksız siz daha dandik oyunlarla telefonla başbaşasınız)
divx kalitesinde filmler (bu görüntüyü be sesi telde almak pek sasırtıcı tak kuaklığı keyfe bak)
haa birde ihtiyacımı karsılıyan bir cok program var onlardan değinmek istesem kesin sayfanın %50 sini tüketirim.
bence symbian

deliii

Üye
<div class='quotetop'>(ibonline &#064; Mar 10 2006, 10&#58;49 PM) [post=294781]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
herkesin begenisi kendincedir suanda elimdeki cihaz benim ihtiyaclarımı karsılıyor
[/b][/quote]Kimse sizin kötülüğünüzü istemiyor burada. Symbian ile yaptıklarınızın kat kat daha fazlasını yapabilirsiniz Windows ile. Ama kapasitem bu kadar, fazla aklım ermiyor bilgisayara, programlara derseniz o zaman hak veririm.

<div class='quotetop'>(ibonline &#064; Mar 10 2006, 10&#58;49 PM) [post=294781]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
misal.n-gage oyunları(pcden farksız siz daha dandik oyunlarla telefonla başbaşasınız)
[/b][/quote]Arkadaşım Biz burada oyunlardan bahsetmiyoruz. Eğer oyunlardan bahsetmek istersem. Direct Draw destekli oyunları beklemenizi söyleyeceğim. İşte o zaman asıl kimin Pc&#39;den farksız oyun oynayacağını görürüz.
Not: DirectDraw= DirectX

divx kalitesinde filmler (bu görüntüyü be sesi telde almak pek sasırtıcı tak kuaklığı keyfe bak)
[/b][/quote]Siz şimdiye kadar Mpx ile film izledinizmi? Hatta şu büyük bilgisayar kulaklıklarını kullanarak.
İnanın vazgeçilebilecek birşey değil.

haa birde ihtiyacımı karsılıyan bir cok program var onlardan değinmek istesem kesin sayfanın %50 sini tüketirim.
[/b][/quote]Bu konuda size katılıyorum. Bırakın sayfanın %50&#39;sini, 10 sayfa yazsanız bitmez. Çünkü ihtiyacınızı karşılamak için dünya kadar program yüklemeniz gerekiyor. Yazık...

cazgir

Üye
S 60

G_Unit

G_Unit

Üye
symbian kesinLikLe

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
<div class='quotetop'>(deliii &#064; Mar 10 2006, 11&#58;05 PM) [post=294800]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]Kimse sizin kötülüğünüzü istemiyor burada. Symbian ile yaptıklarınızın kat kat daha fazlasını yapabilirsiniz Windows ile. Ama kapasitem bu kadar, fazla aklım ermiyor bilgisayara, programlara derseniz o zaman hak veririm.

[/b][/quote]Arkadaşım Biz burada oyunlardan bahsetmiyoruz. Eğer oyunlardan bahsetmek istersem. Direct Draw destekli oyunları beklemenizi söyleyeceğim. İşte o zaman asıl kimin Pc&#39;den farksız oyun oynayacağını görürüz.
Not: DirectDraw= DirectX

[/b][/quote]Siz şimdiye kadar Mpx ile film izledinizmi? Hatta şu büyük bilgisayar kulaklıklarını kullanarak.
İnanın vazgeçilebilecek birşey değil.

[/b][/quote]Bu konuda size katılıyorum. Bırakın sayfanın %50&#39;sini, 10 sayfa yazsanız bitmez. Çünkü ihtiyacınızı karşılamak için dünya kadar program yüklemeniz gerekiyor. Yazık...
[/b][/quote]

symbiana muhalefet bi mpxci daha...hiiiiç şaşırmadım
anketin gidişatındanda bi sonuc cıkaramamamız çok ilginc

deliii

Üye
Evet anlayabiliyorum sizi. Türk insan&#305; i&#351;te Teknolojiden uzak. Tabi hakl&#305;s&#305;n. Ne desem bo&#351;.

slayer

Üye
<div class='quotetop'></div><div class='quotemain'>anketin gidişatındanda bi sonuc cıkaramamamız çok ilginc[/b][/quote]
"ferrari&#39;mi? kullanıyosunuz sahin&#39;mi? " diye anket olsa ve de oyların %100&#39;ünü sahin alsa, sahin ferrariden iyi dersin bu mantıkla

FrontmaN

FrontmaN

Üye
<div class='quotetop'>(slayer &#064; Mar 15 2006, 07&#58;02 PM) [post=297983]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'></div><div class='quotemain'>anketin gidişatındanda bi sonuc cıkaramamamız çok ilginc[/b][/quote]
"ferrari&#39;mi? kullanıyosunuz sahin&#39;mi? " diye anket olsa ve de oyların %100&#39;ünü sahin alsa, sahin ferrariden iyi dersin bu mantıkla
[/b][/quote]

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
<div class='quotetop'>(slayer &#064; Mar 15 2006, 07&#58;02 PM) [post=297983]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'></div><div class='quotemain'>anketin gidi&#351;at&#305;ndanda bi sonuc c&#305;karamamam&#305;z çok ilginc[/b][/quote]
"ferrari&#39;mi? kullan&#305;yosunuz sahin&#39;mi? " diye anket olsa ve de oylar&#305;n %100&#39;ünü sahin alsa, sahin ferrariden iyi dersin bu mant&#305;kla
[/b][/quote]

bu mant&#305;ga görede ferrari mpx200-220 oluo ölemi?? as&#305;l buna gülerim i&#351;te

deliii

Üye
Güldü&#287;ünüz Motorola MPx 220 &#351;u anda dünya genelinde en h&#305;zl&#305; çift çekirdekli i&#351;lemciye sahip cep telefonudur.

Ferrari benzetmesi gayet yerinde ve güzel bir benzetme olmu&#351;.

Ünlü benchmark sitelerine göre &#351;u anda özellik olarak MPx220&#39;yi geçen cep telefonun olmad&#305;&#287;&#305;n&#305; ara&#351;t&#305;rma ve testlerin sonucunda söylüyorlar.

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
ferrari benzetmesini hızı icin yapıosanız belki haklısınız ama bence telefonun tutulmasını weya tutulmamamısını belirleyen hızı diil

deliii

Üye
Tutulmadı diyorsunda neye dayanarak diyorsun?
Eğer insanımız MPx200/220&#39;yi kullanmayı bilmiyorsa tabi tutulmaz. Kullanmayı bilenlerde hakkını veriyor.
Daha öncede dedim şimdide diyorum. Ellerinde 6600 ile gezen ve bir tek program yüklememiş dünya kadar insan var. " Neden Program yüklemedin" diye sorduğumda aptal aptal yüzüme bakıyorlar. Ben şimdiye kadar MPx&#39;ine program yüklememiş insan tanımadım.

Özet olarak: MPx&#39;i her bünye kaldırmaz. İyi bir bilgisayar bilgisi gerektirir. Bu bilgi sizde yoksa MPx almayın, yazık olur.

enigma

enigma

Üye
türkiyede motorolaya karşı bir soğukluk var. buda ilk modellerinin bıraktığı izlenim olsa gerek. yaa bi telefon defterine kayıt girmek bile gerçekten büyük işti ama nokia ve s.e öyle değildi. ben hala motorola taraftarı değilim.

b.Y_F.r.e.n.z.Y

Üye
<div class='quotetop'>(deliii &#064; Mar 18 2006, 10&#58;42 AM) [post=299964]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Tutulmadı diyorsunda neye dayanarak diyorsun?
Eğer insanımız MPx200/220&#39;yi kullanmayı bilmiyorsa tabi tutulmaz. Kullanmayı bilenlerde hakkını veriyor.
Daha öncede dedim şimdide diyorum. Ellerinde 6600 ile gezen ve bir tek program yüklememiş dünya kadar insan var. " Neden Program yüklemedin" diye sorduğumda aptal aptal yüzüme bakıyorlar. Ben şimdiye kadar MPx&#39;ine program yüklememiş insan tanımadım.

Özet olarak: MPx&#39;i her bünye kaldırmaz. İyi bir bilgisayar bilgisi gerektirir. Bu bilgi sizde yoksa MPx almayın, yazık olur.
[/b][/quote]

Sana katılıyorum kardeş. Ben de mpx kullanıcılarındanım.Bizim buralarda mpxi internet kafe sahibi,bil müh. gibi yüksek bilgisayar bilgisine sahip kişiler kullanıyor.1 Gb hafıza kartınıda çektin mi tamamdır.Karizması,sesi,görüntü kalitesi,internet explorerı,orijinal msn messengerı,binlerce çeşit oyun ve programı(Özellikler DİRECTx oyunlar )yani kısaca windows işletim sistemi bana yetiyor.

slayer

Üye
<div class='quotetop'>(DeLmIrA &#064; Mar 17 2006, 06&#58;33 PM) [post=299705]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ferrari benzetmesini hızı icin yapıosanız belki haklısınız ama bence telefonun tutulmasını weya tutulmamamısını belirleyen hızı diil
[/b][/quote]
kıvır canım kıvır... (insanların tel. bekledikleri sınırlı... Nokia yetiyor onlara... )
"deliii" nin dediği gibi.. "her bünye kaldırmaz_&#33;&#33;&#33;"

RockFord Fosgate

Üye
walla bnm mpx 200 ume yuklemedıgım program oyun vs kalmamıstı 256 lık SD kartdolmustu nerdeyse muzık ve vıdeolarla &#33;&#33;o konuda haklısınız ama en fazla 3 ay dayandı sonra sattım:))

__Midas__

__Midas__

Üye
arkada&#351;lar symbian&#39;&#305;nda kendine göre art&#305;lar&#305; var wm&#39;&#305;nda ikiside kullan&#305;&#351;l&#305; diyelim ba&#287;layal&#305;m...

enigma

enigma

Üye
muhabbet nerelere gitmiş ya gülmekten öldüm. fıkraların üzerine iyi gitti

Üst Alt