<div class='quotetop'>(deliii @ Mar 10 2006, 11:05 PM) [post=294800]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(ibonline @ Mar 10 2006, 10:49 PM) [post=294781]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
herkesin begenisi kendincedir suanda elimdeki cihaz benim ihtiyaclarımı karsılıyor
[/b][/quote]Kimse sizin kötülüğünüzü istemiyor burada. Symbian ile yaptıklarınızın kat kat daha fazlasını yapabilirsiniz Windows ile. Ama kapasitem bu kadar, fazla aklım ermiyor bilgisayara, programlara derseniz o zaman hak veririm.
<div class='quotetop'>(ibonline @ Mar 10 2006, 10:49 PM) [post=294781]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
misal.n-gage oyunları(pcden farksız siz daha dandik oyunlarla telefonla başbaşasınız)
[/b][/quote]Arkadaşım Biz burada oyunlardan bahsetmiyoruz. Eğer oyunlardan bahsetmek istersem. Direct Draw destekli oyunları beklemenizi söyleyeceğim. İşte o zaman asıl kimin Pc'den farksız oyun oynayacağını görürüz.
Not: DirectDraw= DirectX
divx kalitesinde filmler (bu görüntüyü be sesi telde almak pek sasırtıcı tak kuaklığı keyfe bak)
[/b][/quote]Siz şimdiye kadar Mpx ile film izledinizmi? Hatta şu büyük bilgisayar kulaklıklarını kullanarak.
İnanın vazgeçilebilecek birşey değil.
haa birde ihtiyacımı karsılıyan bir cok program var onlardan değinmek istesem kesin sayfanın %50 sini tüketirim.
[/b][/quote]Bu konuda size katılıyorum. Bırakın sayfanın %50'sini, 10 sayfa yazsanız bitmez. Çünkü ihtiyacınızı karşılamak için dünya kadar program yüklemeniz gerekiyor. Yazık...
[/b][/quote]
symbiana muhalefet bi mpxci daha...hiiiiç şaşırmadım
anketin gidişatındanda bi sonuc cıkaramamamız çok ilginc