Telefonlarımızda Hangi İşletim Sistemi Var?

Sponsorlu Bağlantılar

Tel.de İşletim Sistemi

• Kullanılan toplam oy
    471

m4st3r

Üye
bENCeDE En İİ simbian os bende simbian kullanıorum ve cok memnunm birde arkdaslar benim tel modeli 6600 sesi az cıkıo onun sesini yükseltecek bir şeyler yokmu*?

madwolf07

Üye
bncede en iisi si
mbian

aTTra

Üye
<div class='quotetop'>(m4st3r &#064; Jan 10 2006, 12&#58;51 PM) [post=249694]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bENCeDE En İİ simbian os bende simbian kullanıorum ve cok memnunm birde arkdaslar benim tel modeli 6600 sesi az cıkıo onun sesini yükseltecek bir şeyler yokmu*?
[/b][/quote]

Yok...

ABC

ABC

Üye
symbiandı artık sabit yazılımlı seri40 yani java ofof

msm

Üye
arkadaslar herkes symbiana ii ii diyip durmasin yani en azindan digerlerini denemeden

yasinbilgin

Üye
Symbian OS tabiki..

sahtekar

Üye
symbian... başka büyük yok

Dark saga

Dark saga

Üye
bencede herkes kendinde ne varsa onu övüyo yüzde sekseni diğer telleri kullanmadan yorum yapan kişiler bence. Ayrıca şu kendi malını övme işi sadece bizim türk milletine ait bişey nefret ediyorum
bence o kadar abartılacak bişey yok telin özellikleri iyise sorun yok bkz=w800i

SANCAR

SANCAR

Üye
kuşkusuz symbian derim

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
<div class='quotetop'>(msm &#064; Jan 11 2006, 12&#58;51 PM) [post=250257]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaslar herkes symbiana ii ii diyip durmasin yani en azindan digerlerini denemeden
[/b][/quote]

ben hepsini denedım symbıan kullanıorum java,da kullandım,işletim sistemsizde...windows kullanmadım ama o kadar çok anlattılarki kullansam bu kadar olur ancak yinede sölüyorum en iyi symbian demekki ii ii denebiliomuş

slayer

Üye
<div class='quotetop'>(DeLmIrA &#064; Jan 15 2006, 11&#58;23 PM) [post=253310]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(msm &#064; Jan 11 2006, 12&#58;51 PM) [post=250257]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

ben hepsini denedım symbıan kullanıorum java,da kullandım,işletim sistemsizde...windows kullanmadım ama o kadar çok anlattılarki kullansam bu kadar olur ancak yinede sölüyorum en iyi symbian demekki ii ii denebiliomuş
[/b][/quote]
şimdi ne alaka bu yazdıkların.... Kullan öyle konuş.....

oguzhancivi

Üye
sisler küçük ama çok başarılı programlar

ghost_ysw

ghost_ysw

Üye
SONUNA KADAR SYMBİAN 1 yıldır 6600 kullanıyorum cok memnunum ama telefon gorusmelerimi yapmak icin 3120 kullanıyorum.......

denizyalcin

denizyalcin

Üye
java kullanıyorum ama sonuna kadar Windows Mobile&#33;&#33;&#33;

__Midas__

__Midas__

Üye
m65 ide sattım kaldı elimde emektar t28 ve tabiki telefonumu savunacağım .
yaşasın standart tel

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
<div class='quotetop'>(slayer &#064; Jan 16 2006, 01&#58;15 AM) [post=253357]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(DeLmIrA &#064; Jan 15 2006, 11&#58;23 PM) [post=253310]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

[/b][/quote]
şimdi ne alaka bu yazdıkların.... Kullan öyle konuş.....
[/b][/quote]

emir cümleleriyle konuşmasan iyi edersin

RockFord Fosgate

Üye
ben wındows u da kullandım ve konusuyorum........

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Jan 20 2006, 07&#58;38 PM) [post=257735]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(ghost_ysw &#064; Jan 17 2006, 02&#58;56 PM) [post=254494]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
SONUNA KADAR SYMBİAN 1 yıldır 6600 kullanıyorum cok memnunum ama telefon gorusmelerimi yapmak icin 3120 kullanıyorum.......
[/b][/quote]

6600&#39;ı süs olarak mı kullanıyorsun?

amedian

amedian

Üye
<div class='quotetop'></div><div class='quotemain'>
RockFord Fosgate

-------------------- [/b][/quote]

Üst Alt