Telefonlarımızda Hangi İşletim Sistemi Var?

Tel.de İşletim Sistemi

• Kullanılan toplam oy
    471

necxman

Üye
symbian işletim sistemi var.Tel 6600

kond

Üye
simbian cok yavaşş kesınlıkle windows u deneyın ...

karides

Üye
Ben, oldum olası nokia'ya antipati duymuşudur. Ancak, konu işletim sistemine gelince "Sezarın hakkını Sezara vermek gerekir" kanısındayım. Bence mpx teknolojisi ile smybian karşılatırılamaz bile. Nokia'nın symbian teknolojisinin gelişiminde üstlendiği rol tartışmısızdır. Symbian modern teknolojinin vazgeçilmizleri arasına girmiştir. Ve benim gibi bir çok arkadaş şunu çok iyi bilmektedir ki, baktığı telefon bu işletim sistemini taşımıyorsa fiyatını sormak bile gereksizdir.

CaqLaR

Üye
Yardım Arkadaşlar ben de Symbiancıyım yalnız Windows sistemi ne zaman hangi telefonda cıktı SX1e yuklenir mi bunu bilmiyorum yardımcı olur musunuz ?

DeLmIrA

Üye
<div class='quotetop'>(CaqLaR &#064; Dec 13 2005, 03&#58;00 PM) [post=226510]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Yardım Arkadaşlar ben de Symbiancıyım yalnız Windows sistemi ne zaman hangi telefonda cıktı SX1e yuklenir mi bunu bilmiyorum yardımcı olur musunuz ?
[/quote]

bunu daha önce soran bi arkadas daa olmustu böle bi soylenti war sanirim,ama böyle bişey mümkün degil

snrers

Üye
eger herkes symbian veya windows olarak tek bir işletim sistemi kullansa teknoloji diye bişey olmaz. iyiyi iyi yapan (windows) kötüdür (symbian)

gfrs77

Üye
symbian işe yaramaz bence
ben windows diyorum

abuvice

Üye
simbiana herşey eklenebiliyor o daha iyi ama kullanmam ben o ayrı

DeLmIrA

Üye
kalanlarin hepsini toplasan symbianin aldıgı oyun yarısı etmio

hzrcn

Üye
İşletim sistemini bulan mucitin sözü: SyMbİaNsIz TeLeFoN TeLeFoN DeĞiLDiR...

uzun zamandır sizlerle beraber olamamıştım teknik sorunlardan dolayı Çok güzel olmuş teşekkürler
simbian genelde nokia işletim sistemi değil mi?

Forever Java

Symbian Bizi Bozar

fenah

Üye
benim bildiğim tek şey var o da java gibisi yok

DeLmIrA

Üye
<div class='quotetop'>(paratoner &#064; Dec 16 2005, 10&#58;38 PM) [post=229171]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Forever Java

Symbian Bizi Bozar
[/b][/quote]

şu gün itibari ile emektar 3650 mi sattım daha emektar t28 ime kaldım yani bu bağlamda ne java ne symbian...