<div class='quotetop'>(ChavRash @ Jan 21 2006, 03:32 AM) [post=258041]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(ghost_ysw @ Jan 17 2006, 02:56 PM) [post=254494]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
SONUNA KADAR SYMBİAN 1 yıldır 6600 kullanıyorum cok memnunum ama telefon gorusmelerimi yapmak icin 3120 kullanıyorum.......
[/b][/quote]
6600'ı süs olarak mı kullanıyorsun?
[/b][/quote]
<div class='quotetop'>(amedian @ Jan 22 2006, 09:25 PM) [post=259777]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
linux kullanan varmı
[/b][/quote]
ben şahsen bizzat kendim Macintosh kullanıyorum sizede tavsiye iderim,kullanın
<div class='quotetop'>(amedian @ Jan 22 2006, 09:25 PM) [post=259777]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
linux kullanan varmı
[/b][/quote]
Şuan WM kullanıyorum. bu aralar linuxOS kullanan motorola, siemens ve samsung modellerin piyasaya girmesi bekleniyor. türkiyede satışa çıktığı gibi linuxOS kullanan motorola a910 modelini almayı düşünüyorum..
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate @ Jan 24 2006, 09:54 PM) [post=262188]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
baba dalga gecıyom ya sende cıddıyemı aldın)))))))))))))
[/b][/quote]
linux fena fikir değil hani
beyler ne yazıkki anlatılanların bir gerçeği var bende 1 senedir symbian kullanıyordum sonra 2. hat için bir mpx aldım ilk önce kuma olarak düşünmüştüm ama bi baktım bir anda symbiandan nefret etmeye başladım tabi bunlar benim fikrim ilk başlarda bende bir symbian fanatiğiydim ama şimdi 6260 ımı anneme verecem o kullansın ben 200ümle mutlu bir hayat yaşayacağım
bende mpx 200 kullandım sonra 6630 alıncada ben wındowstan sogudum 6630 hızı ve program cesıtlılıgı wm den daha kullanıslı ve guzel geldı)ama yınede wm symbıan kdr ıyı bı ısletım sıstemı ancak bıraz gelıstırılmesı o sıkıcılıktan(menu vs...)kurtulması gerekır dıye dusunuyorum
arkadaslar ben bu forumu pek annamadım telinizdeki işletim sistemi ne? die soruluo çoğu kişi enii symbian-wm weya jawa- symbiandan iyisini tanımam gibi yorumlar yapmıs ne alaka?
odun gibi "SYMBIAN" deyip geçmek dahamı iyi.... Yorum yapıyoruz... Ağağıdaki gibi yanlış bilgileri düzeltiyoruz...
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate @ Jan 26 2006, 07:56 PM) [post=264343]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bende mpx 200 kullandım sonra 6630 alıncada ben wındowstan sogudum 6630 hızı ve program cesıtlılıgı wm den daha kullanıslı ve guzel geldı |)ama yınede wm symbıan kdr ıyı bı ısletım sıstemı ancak bıraz gelıstırılmesı o sıkıcılıktan(menu vs...)kurtulması gerekır dıye dusunuyorum
[/b][/quote]
slayer- ööle yorumlara bişey demiyom o kişi tecrübelerini sölüyo güsel ama benim kastettiklerim symbiandan başka tanımam vb.... çoğu başka wm weya java kullanmadan fatatik olan kişiler gibi gelio