Telefonlardan iyi anlayanlar bakarsa sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki o zaman bende kendi One X imle yaptığım testin skorunu koyayım Benim telefonda Orjinal Stock 4.0.4 var ve hiç bir şekilde overclock vs. yoktur. Ki zaten beni bilen bilir telefonu henüz rootlamayı düşünmüyorum yani fabrika çıkışlı halinin resmidir bu. Önceki aylarda 4.0.4 telefonuma geldiğinde One X Kulübünde yayınladığım bir resim

Not : Normalde konulara yorum yazmıyorum artık ama Türe yorum yaptığı için bu konuya yorum yapıp yardımcı oluyorum

- - - Eklendi - - -

Jelly Bean geldiğinde yapacağım testle sizleri daha da aydınlatmaya çalışırım

paralı olmasıyla alakası nedir ??

onu bende bilmiyorum,belki o one x jelly bean one x tir sonuçta yüklediğim program paralı bazı arkadaşlar onlara para veriyor

- - - Eklendi - - -

benim diğer overclocksuz resimde sadece siyah kernel var

Ve ek olarak sizlere JB yüklü One X in testlerini gösterebilirim Buyrun ;

- - - Eklendi - - -

Tegra 3 ün gerçek potonsiyelini Jelly Bean ile bulduğunu herkes görebilir burada

Ve ek olarak sizlere JB yüklü One X in testlerini gösterebilirim Buyrun ;

- - - Eklendi - - -

Tegra 3 ün gerçek potonsiyelini Jelly Bean ile bulduğunu herkes görebilir burada

benchmark pekde kafaya takılıcak bişey değil her dakika farklı sonuç veriyo telefon alırken kesinlikle benchmark'a bakmam.

Bencede bakılmaması gerek kesinlikle bende saçma buluyorum yukarıda arkadaş resim verince haksızlık olmasın dedim

Konu Sahibi
hepinize teşekkür ederim S3 alıcam

Konu Sahibi
hepinize çok teşekkür ederim

kardeşim gs3 ve one x sahibi olan biri olarak şu kadarını söliye bilirim eşimde şu an one x var bende ise gs3 2 cihazda seni pişman ettirmez gönül rahatlığıyla kulanırsın ama şu bir gerçek gs3 tekib jb güncelemesinden sonra ben öle aman aman bir akıcılık bir performans veya bir görsel değişim görmedim sadece yazılımın ismi değişti sanırım he 4.0.4 teki testlerim abartısız sölüyoum daha yüksekti günceledikten sonra samimi söylüyorum düştü ama ben yinede cihazımdan memnunum .... son olarak sölemek istediğim ben olmuş olsam 2 tlf arasında tercih yapmak istesem o cihaz one x olur senin kararın hangi cihaz olursa olsun şimdiden hayırlı olsun..

Tepkiler: Türe

musty522

Üye
kardeş kefil istiyorlarmı evkurda?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...