Telefondan Apk Türkçeleştirme Ve Düzenleme

4PDA RUSCA olan uygulamanın üzerine TÜRKÇE olanını yüklerzeniz, normal olarak açılacaktır..
o noktalı olan kısımlar ile alakası yok, zaten verilen Rusça+Türkçe yüklenen uygulamanın üzerine basıldığında normal olarak dosyalar görünür hale gelir..

Trsnslate setting türkçe sectimfull translate dedim bakayım çalışacakmi

use dictionary ne bilmiyom secince bisey çıkmıyor translate all pages dedimbakayim nolacak

Konu Sahibi
use dictionary ne bilmiyom secince bisey çıkmıyor translate all pages dedimbakayim nolacak
Use dictionary sözlüktür. Onu kullanmak için sözlüğe kelimeler eklemen gerekir. Ayrıca bazı özel karakterlerin arasında boşluk kalmamasına dikkat et. . % $ gibi.. Yoksa çalışmaz. Birde neyi türkçeleştiriyorsun?

Orbot adli uygulamayi turkcelestirdim 4779 yazıyordu o kadarsey iste baya uzun surdu bide cok az yer turkce oldu nerdeyse olmadi offf

program guzel ama hem demo hemde tdanslate kisminda hata oluyor

Tepkiler: MUSTAFA AKPINAR97
Orbot adli uygulamayi turkcelestirdim 4779 yazıyordu o kadarsey iste baya uzun surdu bide cok az yer turkce oldu nerdeyse olmadi offf
Çeviri işi emek ve gönülce yapılan bir hevestir. Birkaç kelime çeviri yapıp ta çok (bıkan) bırakan var.
Çevirdiğin uygulamada çevrilecek yerler sadece strins doyasında olmuyor malesef. res klasörü içinde "xml" uzantılı dosyalar veya layout klasör içindeki "xml" uzantılı dosyalar veyahut ta classes.dex uzantılı dosya içinde bulunabiliyor.
Şuanda çevirisini yaptığım SipiritFM ve JuiceDefenderULT buna benzer. yani çevrilecek kısımlar, belirttiğim dosyalarda yane
yinede çeviri yapmak/yapmamak KENDİ(HEVESİ)NİZE kalmış bir olay...

Tepkiler: mürteza16, yaren_dede ve MUSTAFA AKPINAR97