ApkEditor v1.80 TÜRKÇE

Sponsorlu Bağlantılar

halittosun

Üye
Her ikisinide denedim yüklenmedi hatası verdi çözümü ne olabilir yardım lütfen

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Her ikisinide denedim yüklenmedi hatası verdi çözümü ne olabilir yardım lütfen
Önce geçmiş verilerini sil eğer yapabiliyorsan telefonu Sıfırla, önce ApkEditor_1.80-first sign Kur ve uygulamayı aç. Sonra ApkEditor_1.80.mod olanı üzerine Kur.

halittosun

Üye
Deneyim sonuç bildiririmYok başgan veri temizliğide yaptım yinede kurulmuyor proğram dosyaları hangi klasörde söylersen direkt onları silip deneyim

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Deneyim sonuç bildiririmYok başgan veri temizliğide yaptım yinede kurulmuyor proğram dosyaları hangi klasörde söylersen direkt onları silip deneyim
Dostum rus sitesinde önerilen bu.Bende full.versiyonu ordan aldım ve üzerine Türkçeleştirmesini de yaptım, sanırım ruslar fuull yaparken satınalınmış versiyon üzerine modlama yapmışlar, bu 2012 tarihinde çıkmış bir olay ve rus forumlarından başka hiçbir yerde fullüne rastlayamadım, çin sitelerinde bile yok full versionu. Paypal üzerinden satınalma ile fullenebuliyor ancak halen çeşitli yöntemleri araştırıyorum sizlerin full kullanabilmeniz için.KURAMAYANLAR
ApkEditor+v1.80.apk (446.2 (RUS) üzerine
ApkEditor_1_80_TR (650.21 (TR) yükleyerek denesinler..

ApkEditor_v_1_80-TR

ApkEditor+v1.80-[RUS]

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Bab-ı Umut ve seyits
Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
ApkEditor_v_1_80_mod.apk dosyasını dr.web virüslü buldu. mecburen silmek zorunda kaldım. ekran görüntüsü aşağıdadır.

Son düzenleme:

manken42

Üye
APK ayrıştırma hatası veriyor. Her iki dosyayı da zipleyip zippyshare'den versen olmaz mı?

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Dostum rus sitesinde önerilen bu.Bende fu ll.versiyonu ordan aldım ve üzerine Türkçeleştirmesini de yaptım, sanırım ruslar fuull yaparken satınalınmış versiyon üzerine modlama yapmışlar, bu 2012 tarihinde çıkmış bir olay ve rus forumlarından başka hiçbir yerde fullüne rastlayamadım, çin sitelerinde bile yok fu ll versionu. Paypal üzerinden satınalma ile fullenebuliyor ancak halen çeşitli yöntemleri araştırıyorum sizlerin fu ll kullanabilmeniz için.KURAMAYANLAR
ApkEditor+v1.80.apk (446.2 (RUS) üzerine
ApkEditor_1_80_TR (650.21 (TR) yükleyerek denesinler..

ApkEditor_v_1_80-TR

ApkEditor+v1.80-[RUS]
ApkEditor_v_1_80_mod.apk dosyasını dr.web virüslü buldu. mecburen silmek zorunda kaldım. ekran görüntüsü aşağıdadır.

Telefondaki antivirüsler, telefona hantallıktan başka bir yarar getirmez, extra koruma sağlamazlar. Yüklenen uygulama cracklenmiş bir dosya, haliyle proğramın dosyalarını antivirüsler virüs olarak görür-ki bilgisayar virüs proğramından daha güvenli değildir, telefonun antivirüs proğramı.Kaldı ki bilgisayarın antivürüs proğramları java'ları bile virüs olarak görmektedir.EEE bu durumda hangi virüs proğramlarına güveneceğiz, bilgisayarlarımızın, telefon veya tabletlerimizin olmasaolmaz javasını virüs olarak algılanabiliyorsa.
Ben bir uygulamayı test etmeden, sunum yapmam.
1hafta içinde
Mediafire'den 155
Zippyshare'den 52
extra eklentilerden de 200 kişi indirdiyse, bunların telefonlarına da virüs bulaşmış demektir :)
Yinede yüklemek KENDİ SORUMLULUĞUNUZDADIR.
APK ayrıştırma hatası veriyor. Her iki dosyayı da zipleyip zippyshare'den versen olmaz mı?
Linkler Mediafire olarak değiştirildi.
Yüklenen uygulamalar RAR içinde olduğunu unutmayın...

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Telefondaki antivirüsler, telefona hantallıktan başka bir yarar getirmez, extra koruma sağlamazlar. Yüklenen uygulama cracklenmiş bir dosya, haliyle proğramın dosyalarını antivirüsler virüs olarak görür-ki bilgisayar virüs proğramından daha güvenli değildir, telefonun antivirüs proğramı.Kaldı ki bilgisayarın antivürüs proğramları java'ları bile virüs olarak görmektedir.EEE bu durumda hangi virüs proğramlarına güveneceğiz, bilgisayarlarımızın, telefon veya tabletlerimizin olmasaolmaz javasını virüs olarak algılanabiliyorsa.
Ben bir uygulamayı test etmeden, sunum yapmam.
1hafta içinde
Mediafire'den 155
Zippyshare'den 52
extra eklentilerden de 200 kişi indirdiyse, bunların telefonlarına da virüs bulaşmış demektir :)
Yinede yüklemek KENDİ SORUMLULUĞUNUZDADIR.
Linkler Mediafire olarak değiştirildi.
Yüklenen uygulamalar RAR içinde olduğunu unutmayın...

Kabul ediyorum. ve seni iyi anlıyorum. benim dediğim dr. web android tabanlı cihazlar için üretilmiş, ve android tabanlı cihazlar için üretilen virüsler Windows'ta algılanamazlar.

Adamlar 75 $ dolar değerindeki antivirüsü boşuna yapmamışlar eminim. nerden baksan 150 TL yapar

Kafama takılan şu: telefona yüklediğimiz ya virüsün kendisi ise= o zaman teldeki bilgilerin çalınmasına kendi elimizle izin vermiş oluruz. Yinede isteyen kurar, isteyen kurmaz.
ama eminim ki, benim yazdığım bu metni okuduktan sonra senin de kafanda soru işareti doğacaktır.

Paylaşım için teşekkürler yinede.

hasaneness

hasaneness

Üye
Tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: mürteza16

Üst Alt