PriZm Üye uuncu' Alıntı: ben inanıyorum. ama işlem yaptın sonuçta Genişletmek için tıkla ... işlemden kastım sadece oyunun data dosyasını açtım ve içinde ufak bir değişiklik yaptım
uuncu' Alıntı: ben inanıyorum. ama işlem yaptın sonuçta Genişletmek için tıkla ... işlemden kastım sadece oyunun data dosyasını açtım ve içinde ufak bir değişiklik yaptım
Symbianize Üye Androidsever' Alıntı: Menuden grafik ayarini secmek islem yapmakmi he evet kirarim bu arada buyur kardesim video gelene kadar idare et Istedigin yagmur damlaciklari Daha ekliyorum bekle Genişletmek için tıkla ... iyyy grafiklere bak istersen bide iphoneda oyna grafik gor
Androidsever' Alıntı: Menuden grafik ayarini secmek islem yapmakmi he evet kirarim bu arada buyur kardesim video gelene kadar idare et Istedigin yagmur damlaciklari Daha ekliyorum bekle Genişletmek için tıkla ... iyyy grafiklere bak istersen bide iphoneda oyna grafik gor
Androidsever Üye 2 adet resmi ekledim daha eklicem aksama kadar demekki S3 de de ayni efektler var yok degilmis aksamada video ekliyecegim
2 adet resmi ekledim daha eklicem aksama kadar demekki S3 de de ayni efektler var yok degilmis aksamada video ekliyecegim
Xelord Üye Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 1 misafir) Alemsiniz valla. Bu konu üzerine youtube'dan S3 ve OneX videoları izliyorum OneX de lag var
Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 1 misafir) Alemsiniz valla. Bu konu üzerine youtube'dan S3 ve OneX videoları izliyorum OneX de lag var
TheMadness Üye Symbianize' Alıntı: iyyy grafiklere bak istersen bide iphoneda oyna grafik gor Genişletmek için tıkla ... Ss çekerken öyle olması normal
Symbianize' Alıntı: iyyy grafiklere bak istersen bide iphoneda oyna grafik gor Genişletmek için tıkla ... Ss çekerken öyle olması normal
Androidsever Üye Menuden grafik ayarina girip high yapmak 2 saniye Istedigin yagmur damlaciklari efekti Buda link Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Buda toz parcaciklari efekti yok denilmisti Buda link Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Menuden grafik ayarina girip high yapmak 2 saniye Istedigin yagmur damlaciklari efekti Buda link Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Buda toz parcaciklari efekti yok denilmisti Buda link Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Symbianize Üye Madness®' Alıntı: Ss çekerken öyle olması normal Genişletmek için tıkla ... ama gercekten grafik farki var
Madness®' Alıntı: Ss çekerken öyle olması normal Genişletmek için tıkla ... ama gercekten grafik farki var
guro123456 Üye Konu Sahibi Androidsever' Alıntı: Menuden grafik ayarini secmek islem yapmakmi he evet kirarim bu arada buyur kardesim video gelene kadar idare et Istedigin yagmur damlac Daha ekliyorum bekle Genişletmek için tıkla ... bunlara yağmur damlacıkları diyorsan bi onex sahibi neolur benim yerime resimleri koysun resimleri görünce güldüm doğrusu
Androidsever' Alıntı: Menuden grafik ayarini secmek islem yapmakmi he evet kirarim bu arada buyur kardesim video gelene kadar idare et Istedigin yagmur damlac Daha ekliyorum bekle Genişletmek için tıkla ... bunlara yağmur damlacıkları diyorsan bi onex sahibi neolur benim yerime resimleri koysun resimleri görünce güldüm doğrusu
PriZm Üye guro123456' Alıntı: bunlara yağmur damlacıkları diyorsan bi onex sahibi neolur benim yerime resimleri koysun resimleri görünce güldüm doğrusu Genişletmek için tıkla ... istediğin yağmur damlacığı geliyor birazdan bekle
guro123456' Alıntı: bunlara yağmur damlacıkları diyorsan bi onex sahibi neolur benim yerime resimleri koysun resimleri görünce güldüm doğrusu Genişletmek için tıkla ... istediğin yağmur damlacığı geliyor birazdan bekle
TheMadness Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: istediğin yağmur damlacığı geliyor birazdan bekle Genişletmek için tıkla ... cf3d shader mı kurulu - - - Eklendi - - - bu arada paranoidandroiddeki sorunlar giderilmiş yeni kurdum
~N.A.W.Y~' Alıntı: istediğin yağmur damlacığı geliyor birazdan bekle Genişletmek için tıkla ... cf3d shader mı kurulu - - - Eklendi - - - bu arada paranoidandroiddeki sorunlar giderilmiş yeni kurdum
PriZm Üye Madness®' Alıntı: cf3d shader mı kurulu - - - Eklendi - - - bu arada paranoidandroiddeki sorunlar giderilmiş yeni kurdum Genişletmek için tıkla ... hayır normal.
Madness®' Alıntı: cf3d shader mı kurulu - - - Eklendi - - - bu arada paranoidandroiddeki sorunlar giderilmiş yeni kurdum Genişletmek için tıkla ... hayır normal.
TheMadness Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: hayır normal. Genişletmek için tıkla ... Very higha nasıl aldın söyleyebilir misin
~N.A.W.Y~' Alıntı: hayır normal. Genişletmek için tıkla ... Very higha nasıl aldın söyleyebilir misin
PriZm Üye Madness®' Alıntı: Very higha nasıl aldın söyleyebilir misin Genişletmek için tıkla ... biraz sonra screencast sorun çıkarmazsa video ile geleceğim görürsünüz
Madness®' Alıntı: Very higha nasıl aldın söyleyebilir misin Genişletmek için tıkla ... biraz sonra screencast sorun çıkarmazsa video ile geleceğim görürsünüz
PriZm Üye Symbianize' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buda iphone Genişletmek için tıkla ... benim telefondakinden farkı yok
Symbianize' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buda iphone Genişletmek için tıkla ... benim telefondakinden farkı yok
Sercan1Yaman Üye ben bu oyununu kuramadım bi yardım edin yükledim ama download etmiyor datayı cihaz gt-p7500
MasteLaa Üye emrelives2' Alıntı: sen ilk once oyun ayarlarini yapmayi ogren ondan sonra gel buraya konu ac. one x ini yisinler...ufo goren masum koylu.. Genişletmek için tıkla ... Niçin bozmaya çalışıyorsun söyler misin kardeşim ? Tamam anladık ayar yapınca oluyor bunu düzgünce söyleyemez misin ?
emrelives2' Alıntı: sen ilk once oyun ayarlarini yapmayi ogren ondan sonra gel buraya konu ac. one x ini yisinler...ufo goren masum koylu.. Genişletmek için tıkla ... Niçin bozmaya çalışıyorsun söyler misin kardeşim ? Tamam anladık ayar yapınca oluyor bunu düzgünce söyleyemez misin ?