Uygulama telefona root yaptim acilmiyor..

Sponsorlu Bağlantılar

galaxyace5830

Üye
    Konu Sahibi
telefona root yaptim acilmiyor..
Galaxy ace 5830 telefonuma root yaptim ilk basta acildi sonra ilk kapatip acmamda ekrana telefon bilgisayar simgesi ve ortalarinda unlem isareti geldi simdi ne download moda nede recovery moda girmiyor acilmiyorda napcam yardimmm

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
güç tuşuna bastığında hiç mi açılmıyor?

galaxyace5830

Üye
    Konu Sahibi
Aciliyor ama o dedigim simge geliyor

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
tamam kardeşim buda iyi cihazı download moda almayı dene olmazsa o işaret varken odine bağla okursa stock rom flasla

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Brick olmuş.Odinden stock rom yükleyin.

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
2 dk once cihazımda aynı sorun oldu once panik yapma kardesim telefonuna uygun stock romu indir ve odini aç her şeyi yap ve power tusuna bas bu hata geldiğinde usbyi tak odinde detected olduktan sonra starta bas bu kadar benim cihaz su anda stock romu atıyor

TrabLusGarP Samet2014

Üye
Sa arkadaşlar bu telefon gibi aynısı benimde başıma geldi.Tabletim arnova 10b G2 tablet rom attım ama yanlış attım heraşde şimdi bilgisiyara bağlıyorum göstermiyor yani tanımıyor . Tabletin isterseniz videosunu cekip koyabilirim . tableti şarja taktığımda Arnova yazısı geliyor (eskidende olduğu gibi) ama sonra öyle kalıyor şarjı tamamen boşalıncaya kadar sonra power tuşuna basılı tuttuğumda Arnova yazısı geliyor 1-2 saniye sonra gidiyor ne yapmalıyım?

Takipçi Satın Al

Üst Alt