Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefona Format Atmak & Fabrika Ayarları
Sponsorlu Bağlantılar
weyselaysel
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
DJ GENTLEMAN
Üye
teşekkürler bilgiler güzel
qwe123
Üye
bugün N95 8GB aLdım.Şarja taKtım.şARjı taM dolmadan aÇıyim dedim.aÇÇtım pin kodunu girdim.Telefon aÇılması HataLı.SatıcınızLa görüşün yazdı. Şarjı tam dolmamıştır heraLde o yüzdeN böle oldu galiba dedim 20 dK sora Tekrar deniyim dedim bu sefer pin kodu sormadan doğrudan Telefon aÇılması HataLı.SatıcınızLa görüşün yAzdı. Ne yAPmam GerekiYor ??? Şarjı gene doLmadı...
alemburda
Üye
güzel bilgi saol biliyorum bunları
alemdar_24
Üye
sagolun arkadaslar ya
42kral42
Üye
kardeş çok saol
Leo_Labrador
Üye
fazla fabrıka ayarı yapmayın arkadaslar tele zararı oluyo haberınız olsun...
kabuss1907
Üye
N73 De Olmuoo Ne Yapmam Gerekir Cvp
mami23
Üye
n91 hdd format help ((
CanceR
Üye
hard format'ı sık sık atmanızı tavsiye etmem tel. çabuk bozulyo aynı silnebilir bi cd veya sürekli formak yiyen bi hard disk olarak düşünün
By Kapris
Üye
tşkler çok işime yarı sağolun arkadaşlar
boyonces
Üye
arkadaşlar selamun aleyküm bu format yani (HARD) format olayını N-80 ne uygulayamıyorum nasıl olacak bi bilgi verebilirmisiniz size zzahmet
gencbayraktarli
Üye
gerçekten çok faydası dokunuyor bu bilgilerin ben denedim işime çok yaradııı
Vepmastır
Üye
Nokia 6680 hard format yemiyor.. Uzun uzun bastım, defalarca denedim olmadı hard format..
Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
saol
divane83
Üye
selam kardeşim ben telefonuma *#7370# seklinde format attım ama telefonum ingilizce oldu ne yapmam gerek biliyormusun teşekürler