Telefona Format Atmak & Fabrika Ayarları

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
teşekkürler

snacker

snacker

Üye
tesekurler.bnım vırus kapmıstı.telefoncu 25 kagıt dedı.okuldan bırıne 5 e hallettirdim.simdi herkes sayenizde beni buluyor.sagolun

ufuk023

Üye
saol

veysel559

Üye
teşekkürler.

sercan arıkan

sercan arıkan

Üye
hmmm guzel tuttum bu isi:D:D

narkoz1907

narkoz1907

Üye
tel. n73 benim telefonda virüs vardı antivirüsünde deneme süresi dolmuştu hard format attım herşey halloldu direk har format atın ;) :D

ferhat_bjk

Üye
kardes sarjını ful olması lazım

asi_yurek

Üye
eyvallah arkadaş ne kadar zamandır bu şifreyi ariyorum ama kime sorsam bilmiyordu cok sağol

recaizade

recaizade

Üye
gardaş fabrika ayraların da dil ingilizceye döner mi???

--------------- Ekleme ---------------

bilgilendirirseniz sevinirim ...........

esssamb

Üye
arkadaşlar samsung e250 cep telefonumdaki wap tuşundaki turkcell-im yazısını ve turkcell ile ilgili yazılımları nasıl kaldırabilirim

cperdal

Üye
slm ark bana yardımcı olabılırmısın bana yurt dısından bır samsung d 600 geldı bunu bır ark verdım actırması ıçın o arkadasta ıllegal actırmıs telefon 3 ay sonra kapandı bu IME numarasını nasıl sılerım eskı halıne nasıl gelır orjınal halıne veya bunu nasıl cozecegım bana yardımcı olabılırmısın ark sımdıden tesekkur ederım yada IME numarasını oradan nasıl sılerım ve eskı IME numarasını yukleme yapabılme sansım varmı lutfen yardımmmm

turbocat

Üye
mrb e51 e hard format nasıl atılır.soft format atabiliyorken hard format atamıyorum.hard formatı desteklemiyormu yoksa

birde soft formattan sonra e51 de 130 mb lık kullanıcı hafızasının 4 mb lık kısmı dolu gösteriyor.neden kullanıcı hafızası full boş olmuyor?

mrb e51 e hard format nasıl atılır.soft format atabiliyorken hard format atamıyorum.hard formatı desteklemiyormu yoksa?

birde soft formattan sonra e51 de 130 mb lık kullanıcı hafızasının 4 mb lık kısmı dolu gösteriyor.neden kullanıcı hafızası full boş olmuyor?

gxcell59

gxcell59

Üye
teşekkürler verdiğin bilgiyle N73.te oldu saol

crazymaho35

Üye
3230 un sesini yukseltmek icin ne yapmalıyım bilgisi olan varsa yardım lütfen!!!!

evrem180

Üye
benim nokia N 73 telefonum var 1kere format ve3 kere orj.tel ayarlarına geri dönüldü 256 mg hafıza kartı var
şuan içinde ne bir msj ne bir müzik resim hiç bir şey yok sadece rehper var
ama
hala hafıza yeterli deil diyor msjlar gelmio hç bir şey olmuyor ne yapmam gerekli yardım edin

mst40

Üye
Yararlı bilgiler , sagol ...

En iyihi hard olan aslında :) tertemiz oluyo

ince_memed

Üye
java uyumlu telefonların hiçbirine böyle format atılmaz belli telefonlara atılabilir

qqmetreqq

Üye
nokıa modeller için alın size telefoncuların pc den format atıyorum dedikleri format maxicep farkıyla telefon hafızasını oldugu gibii hafıza kartına atın tel rehberinide yedekleyin sonra telefondan ''sim kartı ve hafıza kartını cıkartın '' ve sonraki aşamada yapacagınız işlem * 3 arama dümesi yesşil olana basılı tutarak telefonun açma kapama dümesinede basın 4 tusada basılı olarak bekleyin telde format yazacak ve siyah ekran cıkıcak ilerledikden sonra bitio sim kartı istiyo bu arada sim kartı takın hafıza kartınıda kart okuyucu varsa onla pc ye baglayın virus taraması yapın fabrika ayarları veya *7370# den son derece daha etkilidir.

benim nokia N 73 telefonum var 1kere format ve3 kere orj.tel ayarlarına geri dönüldü 256 mg hafıza kartı var
şuan içinde ne bir msj ne bir müzik resim hiç bir şey yok sadece rehper var
ama
hala hafıza yeterli deil diyor msjlar gelmio hç bir şey olmuyor ne yapmam gerekli yardım edin

arkadaşım hafıza kartın saten 256 mgsuan kimse kullanmıyorki duşuk senin telefonunun sorunu anladım kadarıyla hafıza kartını görmüyor direk telefon hafızasını görüğüyor bunun için yapman gereken şunlar...

menuden mesajlara gir
sonra seçenekler de ayarlar var ayarlara gir yeniden seçenekler d diğer menusunu bul ve gir orda tel hafızası var oraya gir ve kart hafızasını işarele sorunun çözülür.

semih_sk

semih_sk

Üye
Nokia 6080 olur mu . . ?

kralbadi

Üye
tesekürler

Üst Alt