danGerfuLL
Üye
<div class='quotetop'>(Splinter @ Mar 3 2006, 05:14 PM) [post=289931]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ya tüm sayfaları okudum ama bulamadım, hard format ve normal format arasındaki fark nedir bilen varmı?
bide hard format atarsam, versiyon gidermi? (tel'e sonradan versiyon yükletmiştimde)...
[/b][/quote]
Normal format(*#7370#) fabrika ayarlarına geri dönmekten bir farkı yok
Hard format a gelince telefonunda işlem yapamadığın z sürücüsünü telefona geri yükler(Hard Format Telefonunuza sonradan yüklediğiniz dosyaların %95-%100 ünü temizler yani en kesin çözümdür)
Hard format atmanız versiyonunuzu değiştirmez.
ya tüm sayfaları okudum ama bulamadım, hard format ve normal format arasındaki fark nedir bilen varmı?
bide hard format atarsam, versiyon gidermi? (tel'e sonradan versiyon yükletmiştimde)...
[/b][/quote]
Normal format(*#7370#) fabrika ayarlarına geri dönmekten bir farkı yok
Hard format a gelince telefonunda işlem yapamadığın z sürücüsünü telefona geri yükler(Hard Format Telefonunuza sonradan yüklediğiniz dosyaların %95-%100 ünü temizler yani en kesin çözümdür)
Hard format atmanız versiyonunuzu değiştirmez.
ayrıca telefona en son soft format atmayı denediğimde de soft format atmadı. telefon kısa bi süre sonra açılıo, telefon hafızasındaki herşey yerinde, hiçbi program silinmemiş, ayarların hepsi eskisi gibi duruyodu. arka arkaya 5-6 kez *#7370# le soft attım ama her seferinde aynı. bazen güzel temiz bi format atıo telefon ama bazen de böle yapıo. ayrıca *+3+yes de çalışmıo abi kafayı yicem ya. yüzlerce kez denedim, tuşlara basmada da bi hatam yok, ama istisnasız her seferinde telefon normal açılıp pin istio.