Telefona Format Atmak & Fabrika Ayarları

Sponsorlu Bağlantılar

enteresanes

Üye
selam arkadaslar 6600 istemeyerek iki yere düstü acmaya calıstıgımda pın kodunu sorup ana menüye döndükten sonra hemen kapanıyor acil yardımlarınızı bekliyorum hic bir islem yapamıyorum

elemans

Üye
şimdi negative hocam;

n70 telefonumu music editiona çevirdim. şimdi bir türlü ilk produkte geri çeviremyorum? naapmam lazım? bana bi akıl fikir verin? enesis ile produkt koda bakıyorum. ilk kod görünüyor. ama software update yapmıyor bir türlü. neymiş efendim update yapılmış mış gibi bir uyarı çıkıyor. yardımcı olurdanız sevinecem wallahi ..

prince14

prince14

Üye
bakın beyler şifre ister o zaman şifre bu:
< 12345 >

fbyigit

Üye
merak ettiğim şey format attığınızda işletim sistemini telefon kendi yüklüyor mu..
yani format atılınca ilk aldığımız günkü gibi mi oluyor yoksa bilgisayara bağlayıp sistem kurmanız gerekiyor mu telefona

hellboy_7

hellboy_7

Üye
ewettt sıra bende bendeki sorun sanıyorsam büyük başdan alırsak...
x-plore v.1.11 yükledim hafıza kartına,proyu acdım 10 saniye sonra telefon kartı görmedi hafıza kartı menüsüne format için girdim kartı görüyor yanlız HAFIZA KARTI bozuk ibaresi mevcut format at diyorum biçimlendirmeye giriyo yanlız bitirmeden cıkıyo ...
bilgisayara takdığım zaman BİLGİSAYARIM menüsünü kitliyo hiçbi işlem yapdırmıyıo
ben cok uğraşdım bide CF ailesine sorim dedim
saygılar

crazy_wolf

crazy_wolf

Üye
yahu arkadaşlar ben format atım ama yine eski dosyalar görünüyor telefonu pc ye bağladığım zaman tam format nasıl atarız

fatih findik

Üye
eyvallah kardeşim

sam84

Üye
3230 da bı program yukledım telefona yuklenmış sılınemıyo yazıları buyuk gosterıyo format attım gene düzelmedi bana yardımcı olurmusunuz?

goaths

Üye
6280 için uygun bir yolmu yada olurmu???

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar hagi yöntemle hafıza kartını formatlayabilirim tuş ve kısayolla yapmak zorundayım galeriye giremiyorum kartta sorun var yardım edin.

kartı laptopa tak format de olur...

damak_06

Üye
yha arkadaslar bu telefonun back-up unu nasıl yapıyoruz bılen varsa lutfen yardım etsın cok dua ederım

fatal19ty

fatal19ty

Üye
teşekkürler dostum sağollllllllllllll

nick_im

Üye
tşk kardeş:oke::)

can_x

can_x

Üye
Paylaşım için tşk

emrah_a

Üye
ya hersey tamam da telefon sıfresını nası ogrenecem?acil.cevap
nokia telefonların ilk güvenlik kodları 12345 oluyor sonra kendin değiştiriyorsun. bende e65 var denedim oluyor

karamehmet

Üye
eyvallah kardeşim
kardes en saglami hard format simdi ben 6600da denedim oldu yildiza sonra menu tusunun sagindaki yes tusuna bide telefonu açma kapama tusuna hani en ustteki siyah ince dikdort gen tarzindaki bu 3 üne bas direk format atiyo bilgisayara atar gibi..teşekür etsenizde etmesenizde allah razı olsan kurban bayraminiz mubarek olsun..
NOT : bu bilgi alintidir...

:naughty:

ankaragucu

Üye
abi benim tele. 1gp hafıza kartı taktım tel. yavaşladı nasıl hızlandıra bilirim:vur

atanfb

Üye
tsk :)

osezer10

osezer10

Üye
teşekkürler güzel paylaşım

BuRacK

BuRacK

Üye
Teşekkürler...

mahmut_2191