Telefon Tavsiyesi Telefon Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

rodinatr

rodinatr

Üye
Gm 4g yi öneririm kamerası pek iyi değil ne iyi ne kötü şarjı süper ve güncelleme 2 sene
Gm 4g yi öneririm kamerası pek iyi değil ne iyi ne kötü şarjı süper ve güncelleme 2 sene

• Beğen
Tepkiler: virus19 ve abandonware

abandonware

abandonware

Üye
gm'lerden uzak durmayı tercih ederim :hmmm

• Beğen
Tepkiler: virus19 ve rodinatr
rodinatr

rodinatr

Üye
Cihaz herçekten hızlı ve akıcı gm alırsa 500 tl cebinde kalır az para değil. Ama sony de değerlendirmk lazım pek kullanmadım ama daha güçlü bir telefon olduğu bariz

• Beğen
Tepkiler: virus19
abandonware

abandonware

Üye
Cihaz herçekten hızlı ve akıcı gm alırsa 500 tl cebinde kalır az para değil. Ama sony de değerlendirmk lazım pek kullanmadım ama daha güçlü bir telefon olduğu bariz
gm ye pek güvenemiyorum açıkçası. şimdi arkadaşa tavsiye edecem, kullanacak bişiler ters gidecek benim başımı ağrıtacak falan.. bulaşmamak lazım :hmmm

• Beğen
rodinatr

rodinatr

Üye
Sende haklısın ama sonuçta fikir almak isteyen bunları göz önünde bulundurarak konu açıyor. Burada önemli olan kullandığı veya önerdiği telefonu önerirken son derece onjektif olmaktır.

• Beğen
abandonware

abandonware

Üye
Sende haklısın ama sonuçta fikir almak isteyen bunları göz önünde bulundurarak konu açıyor. Burada önemli olan kullandığı veya önerdiği telefonu önerirken son derece onjektif olmaktır.
aynen öyle, sağol önerin için :oke:

• Beğen
ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ

ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ

Üye
GM 4g tek geçer [emoji1]

• Beğen

skartmen35

Üye
MX4 düşünmüyorum hocam özellikleri iyi olsa da Türkiye'de pek tutulan marka olmadığı için güvenemiyorum servis vs.
İnternetten almaycağım için g2 pahalıya geliyor ne yazık ki :(
G2 vatan computerda 1200 tl ye düşmüş 32 gb. 16gb ise 999 tl.

• Beğen
Tepkiler: virus19
virus19

virus19

Üye
    Konu Sahibi
Gm 4g yi öneririm kamerası pek iyi değil ne iyi ne kötü şarjı süper ve güncelleme 2 sene Gm 4g yi öneririm kamerası pek iyi değil ne iyi ne kötü şarjı süper ve güncelleme 2 sene
En son tercihim gm dostum c4 vs bir bakayım eğer beğenmez isem onları 4G düşünebilirim :)
G2 vatan computerda 1200 tl ye düşmüş 32 gb. 16gb ise 999 tl.
Teşekkür ederim dostum da g2 artık eskidi ya daha çok yeni çıkan cihazlara bakıyorum ama yinede aklımda bulunsun sabah gidip bakıcam g2 de elime alırım bi :)