virus19
Üye
-
Konu Sahibi
-
xperia C4 ya da meizu MX4
MX4 düşünmüyorum hocam özellikleri iyi olsa da Türkiye'de pek tutulan marka olmadığı için güvenemiyorum servis vs.Xperia C4
veya lg g2 32gb alınabilir
netten almayacaksan her cihaz pahalıya gelirMX4 düşünmüyorum hocam özellikleri iyi olsa da Türkiye'de pek tutulan marka olmadığı için güvenemiyorum servis vs.
İnternetten almaycağım için g2 pahalıya geliyor ne yazık ki
Malesef hocam öğrencilik işte elden peşin alıcamnetten almayacaksan her cihaz pahalıya gelir
Teşekkür ederim elite alana kadar 4G alırım en azından güncellemelerden yararlanırımGM discovery elite
M4'ü hafıza nedeniyle eliyorum sanırım çünkü evoda yeterince yaşadım bu sıkıntıyıEğer yaklaşabilirsen hepsiburada da LG G3 1200 civarı ama o kadar yüksek olmaz dersen M4 Aqua al ama onda da 8 Gb hafıza sıkıntısı var diyorlar ama G2 bu saatten sonra artık çok önerilebilir mi açıkcası çok doğru bulmuyorum
Hocam teknomarketlere geldi cihaz geçen hafta da emin olmadan almak istemiyorum o yüzden bekliyorum hocam ama sanırım bu bütceye göre en mantıklı cihaz bu gibiMtk iyidir dostum ama şuan da internet harici bir yerden bulabilir misin bilmiyorum. Batarya az gözüküyor o ekrana ama stamina mod falan çıkartabilir bir günü
Birde lolipop ile çıkıyor Sony M i verecektir bence
Teşekkür ederim hocam g2 düşünmüyorum cihaz biraz eskidi artık. Zenfone 2 ninde 1099 tl olanını önermiyorlar hocam alıncaksa 1399 tl olanını alın diyorlar ama bütcem o kadar değil.1100 Tl ye Zenfone 2 16GB ya da LG G2 32 Gb modelini alabilirsin.
O zaman C4 [emoji41]Teşekkür ederim hocam g2 düşünmüyorum cihaz biraz eskidi artık. Zenfone 2 ninde 1099 tl olanını önermiyorlar hocam alıncaksa 1399 tl olanını alın diyorlar ama bütcem o kadar değil.
Teşekkür ederimO zaman C4 [emoji41]
Teşekkür ederim iyiyim sende iyisindir umarımEski EVOcu kardeşim, öncelikle nasılsın demek istiyorum, az vakit geçirmedik forumun HTC kısmında (eski nickim: veyseloglu)İnternetten telefon siparişi vermeni kesinlikle tavsiye ediyorum, aksi taktirde gerçektende çok pahalıya denk getirirsin. Model tavsiye edecek olursam, ben m8'e geçtim mutluyum HTC kalitesini hala daha yaşıyorum. M8 gerçekten harika cihaz. Fakat bütçe konusunda sana zenfone serisine bakmanı tavsiye ederim, zenfone 2 fena değil gibi duruyor.
Not: internetten alışveriş yapmak için ininal kartı bi araştır derim. ayrıca satın almadan evvel akakçe.com dan site hakkındaki yorumlara bak derim.
Teşekkür ederim iyiyim sende iyisindir umarımValla dostum ben hala emektar evo ile idare etmeye çalışıyorum sen m8'e geçmişsin bile İnternet konusuna gelecek olursak yüksek meblağlarda netten alışverişe pek ılımlı bakmıyorum 100-200 tl fazla olsun en azından içim rahat olsun yarın birşey oldumu bunun servisi var vs. var kargola gönder acaba telefon gittimi gitmedimi oooo birsürü dert şimdi takıntı yaparım ben bu işe
Sen beni daha iyi anlarsın şimdi kalın ve ağır bir evo kullandım zenfone 2 evodan bir farkı yok ağırlık konusunda biraz daha kibar bir telefon arıyorum artık
Gönül isterki tekrar sense arayüzünü kullanayım (1 yıldır evoya rom attım sense kullandığım yok neyse) ama htc fiyatlar benim bütçemi aşıyor
Sonny'e merak sardım şu sıralar o yüzden daha çok bu telefonlara yöneldim ancak fikrim değişebilir yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?