byAndroid
Üye
Tamam türk malı değil işte Samsung neyse o da o. Yabancı kazanıyor yine. Zte nin telefonlarına turcell damgasını basıyor burda satıyor. Çinli firma Zte kazanıyor türk düşmanı ÇİNNN. yerli mal diye birşey yok. Devlette ek vergi cart curt hala milleti kazıklasin. Paralar ayakkabı kutularına dolsun. Sanki zam gelince millet almicak. Türk milleti alır görgüsüz. Taksit olayını kaldırdılar sanki telefon satışları durdu. Hala tam gaz devam. fiyatları ucuz yapsınlar herkes yararlansin.Hani Mal Çin Harici Yerde Yapılıyor Varmi Bildiğin? Öyle Bir Cihaz Yada Tel?

Aynı Özellikte Daha Düşük Fiyat Varken Neden Vestel Almadın Hatta Benim TVnin Üst Modeli 1.400 Tl 4 Adet Gözlük2 Adette Çifte Ekran 42" 600 HZ Hatta Modeli 42FA875 Modelide Bu Daha Yeni Akrabama Aldım1 Ay Önce Özellikle Dedimki Vestel Ahmet Zorluya Ait Güzel Televizyon Diğer Markalarda Bunun Dengi 1.700 Den Başliyor Halamın Oğlu 40" Samsunga 1.800 Para Verdi 2 Gözlük Kumanda Başka Bişey Yok Ramazanın Başinda Bende Gittim 42FA800 Aldım Eski Özellikleri Düşük Olduğu Halde Şimdi Sana Sorum Neden Aynı Özellikli Daha Ucuz Yerli Malı Varken Gidip LG Aldın? Ha Dersinki Vestelde LGnin Panellerini Kullanıyor Evet Doğrudur Adam Üretemiyor Yıllardır LG Den Ana Panel Alıyor Ama Özellikleri Denk Olduğu Halde Bide Ucuz Neden Kimse Almiyor? Nedeni AÇık Aslında İnsanı Soğutuyorlar Neymiş Türk Malıda Kötüde Bozulurda Bilmem ney Ver 100 TL +3 Yıl Garantisini Uzat Cihazin Zaten Vestel Diğer Markaların Yapamadğini Yapiyor 3 Yıl Garanti Veriyor Diğerleri 2 Yıl Oldu 6Yıl Garantim Oh Mis Ama Bizim Kafamız Şu Marka Daha İyidir Boşver Vesteli Dandiktir TVyi Almayan Neden Aynı Özellikteki Bir Teli Alsın? Demekki Başta Sen Olmak Üzere Kimse Türk Malı Telefon Almazsınız İşte Sorunumuz Bu.